Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'The Hunger Games'

Første trailer til 'The Hunger Games'

May the odds be ever in your favor

Stem op!
34
Stem ned!
-2
(reset)

Nu er den første trailer til den ventede ‘The Hunger Games’ gået online.

Filmen er baseret på bogserien af samme navn, og ved første øjekast ligner det den klassiske historie om uskyldige i overlevelseskamp mod hinanden for underholdningens skyld.

Med andre ord samme tema som både 'The Most Dangerous Game' (1932), 'Bloodlust!' (1961) 'Deadly Prey' (1987), 'The Running Man' (1987), 'Surviving the Game' (1994) samt 'Battle Royale' (2001) og talrige andre film har gjort brug af gennem de sidste 80 år.

Tematikkens popularitet kan skyldes dens indbyggede (perverse?) underholdningsværdi, men under alle omstændigheder er der tale om en veldrejet trailer, som for en gangs skyld pirrer nysgerrigheden fremfor at afsløre det meste af filmen.

The Hunger Games får biografpremiere den 22. marts.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Caroline

Jeg har ventet på filmen i så lang tid, mine forventninger stiger bare ved at se traileren! Børgerne var fantastiske - det bliver filmene også! <3

Jonasuser/923239

Den bedste trailer til dato!

Har heldigvis billet til forepremieren, damn det bliver godt!!

Isabell

JEG GLÆDER MIG SUPER MEGET TIL AT SE FILMEN!
OG TRAILEREN ER FANTASTISK, DE KUNNE IKKE GØRE DET BEDRE!

Heleneuser/290473

Tænk at vi skal vente helt til den 23. marts med at se den..... :( det er jo hundrede år væk... :( Og jeg vidste slet ikke at de havde castet Liam Hemsworth som Katniss' ven som jeg aldrig kan huske hvad hedder.... han er ret så lækker såeeeee, jeg tror sku det bliver en glimrende film. :D haha ej, bogen er ¨SÅ fantastisk så jeg glæder mig til at se hvordan de har lavet filmen. :)

Tallulah

Hvordan fanden synes de at de kan være bekendt at gøre så meget ud af det nu, når de forveneter at vi rent faktisk skal vente helt til slutningen marts? Hold da op hvor jeg stadig glæder mig! :D

Moviefanatic88user/170476

Den her film skal man da helt sikker se. glæder mig

Carmen

Alle der kritiserer denne her trailer - I ved ikke hvad I snakker om...
Jeg har glædet mig til denne trailer, lige siden jeg læste The Hunger Games. Den bog er praktisk talt skrevet til at blive en film, så hvordan man kan tvivle så meget på, at filmen kan leve op til bogen, det kan jeg ærlig taget ikke forstå.
Suzanne Collins er jo manuskript forfatter, hvilket også har givet hende muligheden til at skrive manuskriptet til denne film. Vi kunne ikke have bedt om et bedre team. Skuespillerne er jo fuldstændig fantastiske. Jennifer Lawrence - jeg er SÅ glad for hun blev castet som Katniss. Jeg ved ikke om I har set den oscar-nominerede film hun er med I, men guys... hun er VIRKELIG bare WOW. Her i traileren, for hun skriger "I volunteer!" Jeg kan næsten ikke holde det ud, så perfekt gør hun det :-D Og så det med at Cinna han er mørk i huden - well, nu er det jo ikke dig der har skrevet bogen, og hvis han er mørk, så er han vel mørk. (det står faktisk ikke beskrevet i bogen hvilken hudfarve han har, så det var en overraskelse for alle, men nu er det jo flere måneder siden Lenny Kravitz blev castet, så vi har haft tid til at vænne os til det.)
Jeg var virkelig positivt overrasket over traileren. Jeg turde knap nok trykke play, fordi jeg var så nervøs for hvordan det ville blive! :-D Men vi kunne ikke have bedt om et bedre resulatat. Jeg glæder mig så meget til at The Hunger Games overtager Twilight's trone - for den har meget mere at ha' sin popularitet i! Bogen er jo genialt skrevet. Og folk som sammenligner den med alle mulige andre historier, jamen altså - hold nu op... Den er unik på sin helt egen måde. Det mest attraktive i historien, er måden den er fortalt på, og hvordan karaktererne ikke er fejlfrie, men stadigvæk tiltrækkende. Så lad venligst være med at sammenligne, der er da ikke noget mere irriterende!

kennethuser/425920

Må indrømme den ser totalt ringe ud. Tror lige jeg springer over den.

Twilight-looooveruser/919911

Jeg eeeeeeelsker simpelt hent 'Døsspillet. Og ingen af personerne, er jo som dem i bøgerne?
Jeg mener hva' sker der for Kattua?
Og Rude? Hun er sguda OVEHOVED ikke mørk?
Prim, hun er oookay ...
Men Peeta? Hvad?

Jaja, changer er vel okay, men de får kun én, her fra min side!
Men den ser da meget godt ud,
men jeg har stadig et chok, ved synet af hoved personen?

Birgitte

Jeg glæder mig så meget til den kommer i biografen!
Hvis filmen bare er halv så god som bogen, så bliver det en kanon oplevelse (:

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

9 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter