Cookie- og Privatlivspolitik
Daniel Radcliffe som Allen Ginsberg?

Daniel Radcliffe som Allen Ginsberg?

Harry Potter-skuespilleren skal måske spille amerikansk digter

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Daniel Radcliffe er en eftertragtet herre, efter han nu er færdig med at spille Harry Potter i den populære filmserie.

Til februar er han aktuel i The Woman in Black, en gyser om en advokat, der oplever spøgerier i en landsby. Og han er blevet castet til hovedrollen i en ny filmatisering af Remarques 'Intet nyt fra vestfronten'.

Nu ser det ud til, at han skal spille den amerikanske digter Allen Ginsberg i filmen 'Kill Your Darlings'.

Chris Evans, Jesse Eisenberg og Ben Whishaw har alle været på tale til filmen, og mens Eisenberg definitivt er ude, er det endnu uvist, om Evans og Whishaw stadig er tilknyttet projektet.

Britiske Radcliffe virker måske ikke som det mest oplagte valg til at spille amerikansk digter, og selvom få tog filmen 'Howl' (2010) til sig, var James Franco en fin Ginsberg.

Det er planen, at 'Kill Your Darlings' vil få premiere engang i 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tullemor76

D. Radcliffes ER en skidegod skuespiller. Jeg tror bare det handler om at have nok indlevelsesevne til at focusere på den rolle han spiller i den pågældende film og ikke hvad han har spillet. Jeg har set ham som Kiplings søn og i "December Boys". Begge film var gode og jeg tænkte ikke et sekund på D. R. som Harry Potter. For nogle skuespiller er det desværre sådan at de bliver sat i bås fordi publikummet kun ser dem som en bestemt karakter eller type. F.eks Arnold Swarzenegger var ikke populær i USA (og andre steder)i komedier fordi de kun kunne se ham som Terminator eller anden sej fyr. Ikke engang Jan Linneberg kunne redde sin karriere efter sin rolle som Pyrus på trods af at han stod med bar røv i teaterudgaven af "Full monty". Publikum så ham stadig med rød hue. De er dygtige skuespiller, det er ofte bare publikum som ingen indlevelse eller fantasi har.

Nicolai

Den må være en dårlig joke, du kan jo ikke have en troldmand til at spille en stor amerikansk personlighed. Det er en joke. Daniel har desværre for hans videre karriere svært ved at komme ud fra rollen som barne troldmanden Harry Potter. Jeg er sikker på, at han har mulighederne for at komme af med den tunge byrde, men det kræver et nøje valg af roller igennem de næste par år. Der er mange, der for alvor har brændt fingerene efter at have været i den samme rolle i mange år. Se bare på Roger Moore, der ikke kunne komme af med sin James Bond kappe.

Ann-Britt

han har jo allerede spillet mange andre roller end som troldmand.
Hvis rollen i "My boy Jack" ikke er meget, meget anderledes end HP, såvel som filmen "december boys". Så ved jeg godt nok ikke, hvilken rolle han overhovedet kan spille, som kan tilfredsstille krav om forandring?
Hertil kommer så to store roller på teaterscenen i USA.
Og snart kan vi se ham i rollen som advokat i en gyser.

Helt ærligt, hvad forlanger I mere af ham?

Jeg læste godt nok, at der var publikum, der gik fornærmet bort fra skuespillet "Equus", fordi Harry Potter da ikke kunne stå nøgen på en scene og have sex med en hest!
Meeen helt ærligt, siger det ikke mere om deres ... hmmm, intelligens end om Daniel Radcliffes talent for andre roller?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Den gad jeg godt have været med til. Men desværre, så heldig var jeg ikke.

MVH Stine

3 timer siden
Kennethuser/432225
Kennethuser/432225

Udluftningen er endnu bedre i fly, hvor man ligeledes var ude med at det var sikkert.

3 timer siden
Peter Fromuser/702109
Peter Fromuser/702109

Det kræver så at folk ikke snakker når de er i biografen!

Hvilket jeg oplever som et stigende problem.

5 timer siden
christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

16 timer siden
Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

1 dag siden

Aktive debatter