Cookie- og Privatlivspolitik
Billedgalleri - Optagelserne til 'The Dark Knight Rises'

Billedgalleri - Optagelserne til 'The Dark Knight Rises'

Nye billeder fra Nolans tredje Batman-film

Stem op!
10
Stem ned!
-1
(reset)

Nogle film er så store, at selv utydelige amatørbilleder taget med en mobiltelefon fra optagelserne vækker interesse fra publikum.

En af disse film er 'The Dark Knight Rises', og i løbet af de seneste måneder har nettet bugnet med billeder af den kappeklædte Christian Bale og hans medspillere.

De har været i dårlig opløsning og taget af tilskuere til optagelserne. Nu er nogle højtopløselige billeder online, og man fristes næsten til at tænke, at Warner Bros. selv lækker billederne for at skabe hype omkring filmen.

The Dark Knight Rises får premiere den 26. juli 2012.

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jian

I nogle videoer på Youtube ser man altså dem også bruge pistolerne, hvor politiet og oprørs-gruppen løber mod hinanden, så ser man 2-3 politimænd falde før de når at komme i kamp med de bare næver. Tror nemlig at Bane vil have der skal komme mere aggressive metoder i det her oprør og det skal IKKE sluttes hurtigt med bare skud og patroner

Christian

Brød du dig om Heath Ledgers Joker, FØR du så ham udvolde sig i filmen???

Mikki

Håber den bliver awesome, er vild med de to første, men bryder mig godt nok ikke om hverken Bane eller Catwoman so far. Men meget kan vel nå at ske endnu. Fingers crossed

Dunbar

... der undres over disse billeder??

Jeg under mig over, hvorfor man ser så mange med geværer, pistoler osv. mens de samtidig også slås med næverne. Om det er en del af plottet eller hvorfor?

Derudover, så virker det til at blive en episk up-front konfrontation, nærmest slagscene agtigt, mellem Gothams politi og mændene ledet af Bane?? Hvilket også må formodes at være en af klimaksscenerne.

For ikke at snakke om, at der holder 3 udgaver af Batmobilen - ganske vist ikke malet sort som hans, men samme udgave ser det ud til.

Kan ikke vente til at se den færdige film :D

Her er nogle YouTube klip, hvor man også kan se, hvad jeg referer til (udover billederne foroven)

Slagscenens (antageligt) begyndelse mellem politi og forbrydere:
http://youtu.be/fKhB2ooH7nA

Bane og Batman slåskamp:
http://youtu.be/twPypRSpj-M

Anonymuser/0

Nolan kan virkelig ikke gøre mig negativ. Syntes det hele ser virkelig flot og anderledes ud. Nolan har givet Bane et mere realisitisk twist, og jeg glæder mig til at se hvad både Hathaway og Hardy byder på. Den behøver ikke at overgå The Dark Knight. Så længe den er tæt på er jeg tilfreds! Batman Begins var fantastisk, men TDK er altså i en liga for sig selv.

PS: Faldt over det her lydklip af Tom Hardy som Bane på youtube! Det lader til at være den ægte vare.
http://www.youtube.com/watch?v=lNjZLOWlStk&feature=related

Christian

Forstår bekymringen. Filmen har usandsynligt meget at leve op til. Jeg spår at den kommer til at placere sig lige mellem Begins og Dark Knight. Men tør slet ikke håbe på at den kommer til at overgå Dark Knight. Den er det nærmeste man kommer perfektion!

Men jeg ved at Nolan sætter alle sejl ind for at hans sidste Bat-film bliver fænomenal!

Jeg håber på at "Rises" kommer til at kunne måle sig med "Dark Knight" dog. Nolan er en meget klog mand og jeg tror på at han VED det ikke nytter noget at prøve og efterligne hvad han gjorde med Dark Knight. Hvis man går ind med indstillingen, at den her film skal være så meget federe end den forrige, så ender man som regel bare op med mere af det samme (ligesom Raimi gjorde med spider-man 3). "It's just not the way to go, and if you try, you will fail!" Han er nød til at gøre filmen til sin helt egen. Ligesom Begins var og ligesom Dark Knight var. De hang sammen, men levede hver især i deres helt egen ånd (og var ikke bange for dette). Dette er hvad Nolan er nød til at gøre med Rises, og hvad jeg da også er helt sikker på han IKKE har brug for jeg fortæller ham, hehe ;-)

Synes godt man kan sammenligne disse film med den originale STAR WARS trilogy, i dens struktur.

1'eren lagde sporet og introducerede os til verdenen og karakterene.

2'eren var (ligesom The Dark Knight), den dystre. Den omhandlede også eskalation og samtidig var det en betydeligt større og mere episk film.

3'eren (eller 6'eren som det jo egentlig er), "Return of the Jedi" gjorde det helt rigtige og forsøgte IKKE at efterligne "Empire Strikes Back". Trods man skulle have troet det var en sure winner. Men havde de prøvet, havde de næsten med garanti fejlet. GUDSKELOV var de ikke bange for at lade "Jedi" leve i sin helt egen ånd. Hvordan overgår man en tydelig episk vinder, som "Empire", som tog verdenen med storm? Jo, de gik i den stik modsatte retning og fokuserede den sidste film i trilogien på et langt stærkere, mere personligt og mere bevægende tema - Nemlig båndet mellem en far og hans søn! Det var en film om genoprettelse. Et super smukt tema, som udfoldede sig midt i denne massive produktion og fede historie, som sammen med det visuelle og seje, mere end noget andet, omhandlede karakterudvikling og anerkendelse.

^ Dette er ærligt talt hvad jeg tror Christopher Nolan vil forsøge sig med, med sin sidste Batman film. Dette siger jeg ikke uden nogen form for viden. Jeg ved allerede at filmen behandler mange af de samme emner, som "Jedi" gjorde, inklusiv båndet mellem fædre og sønner, så vel som mødre og døtre. Dette er Nolan's egne ord. Jeg er slet ikke i tvivl om at Nolans "Rises", visuelt og produktionsmæssigt bliver den største og smukkeste af dem alle! Men dette er blot "glasur på kagen". Han går direkte efter struben denne gang! Bat-3 bliver ligesom de to forrige, sin helt egen film og vil leve i sin helt egen ånd. Jeg har megen lidt tvivl. Ligeså stor, actionfyldt og episk som den uden tvivl bliver, ligeså bevægende/følelsesladet/tårer-fremkalende og original bliver den. Bland det med et skuespiller-panel af TOP-klasse og et fænomenalt soundtrack af Hans Zimmer og du ender op med noget som ingen havde turde håbe på! Ja, så stærk er jeg i min tro, og det er netop i denne ånd at "Rises" for alvor vil sejre!

Nolan knows his shit! Og d.19 Juli næste år, vil han bevise det endnu engang!

Christian

Seriøst, den her film ser så mega freaken Rocker Blæret ud! Har aldrig nogensindet glædet mig så meget til en film!

Oliver M

Det bliver sgu fedt... Bane ser bare ikke så stor og farlig ud som han måske burde :( Men Batman ligner sig selv. Hold kæft jeg glæder mig til at se den !!!!

nichlasuser/655546

Jeg tror og håber bare det kan leve op til 1 og 2

The Moviemaster

Wow! SHIT is getting REAL! O.o
This is looking EPIC

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter