Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Den bedste Hugh Jackman-rolle

Afstemning: Den bedste Hugh Jackman-rolle

Vær med til at kåre stjernens toppræstation

Stem op!
15
Stem ned!
-1
(reset)

En af verdens lækreste mænd, Hollywood-skuespilleren Hugh Jackman, er efter nytår aktuel i boksefilmen Real Steel. Det er faktisk hele to år, siden vi sidste har oplevet Jackman i en hovedrolle. Men hvilken af Jackmans mest kendte filmroller er egentlig hans bedste?

Er det hans ikoniske gennembrudsrolle som Wolverine, der er hans stærkeste? Eller måske den komplekse tredobbelte rolle i The Fountain? Eller hvad med førsteelskerrollen Drover i Australia? Stem forneden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Han rammer rollen, helt perfekt.

Ellauser/948153

En sikker vinder..

Wolverine X-men First - serien.

Nete Secher

Han er jo så vildt overlækker i den film!!!!

Michaeluser/717792

- siger mig absolut intet!

Kan huske han engang blev kaldt for "den nye Clint Eastwood". Det må sq være århundredets vittighed!

Emilie

Det er svært at vælge! Jeg elsker ham i alle film, og jeg tror ikke at jeg kan vælge bare én film! Jeg elskede ham i alle filmene, og jeg tror også at selvom Real Steel ikke lige er mit oplagte filmvalg, vil jeg nyde at se ham i den såvel som at se selve filmen :)

BoB

Selvom Jackman ganske enkelt ER Wolverine, er det ikke nødvendigvis hans bedste rolle...

Allanuser/30850

Jackman løfter sig selv fra middelmådighed i The Fountain.

I The Fountain er han suveræn, ikke mindst på grund af Aronofsky's instruktion. Men her viser han at han kan!

Det er en forholdsvis ukendt film og derfor scorer den kun 2% i denne afstemning. Jeg vil opfordre alle til at se den, især alle Jackman fans. Hvis i ser ham i The Fountain, vil i slet ikke kunne få armene ned igen :-)

Daniel

Enig. The Fountain.

Dette er virkelig ikke en konkurrence, hvis man ser på ren skuespiller præstation, hvilken denne poll jo handler om.. Hugh Jackman's præstation i The Fountain overgår langt hans andre, gode roller. Specielt Wolverine.

Hvis alle folk her havde set The Fountain, og forstod den, ville The Fountain have fået 100% af stemmerne. Det er kun fordi så få har set den, og endnu færre forstår den, at resultatet blev på denne måde.

The Fountain er den bedste film jeg i mit liv har set.

Emiruser/774268

WOLVERINE!!!!!!!!!! Helt klart!!

Bjerg

The Prestige er han fanme også fantastisk i!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Deadpool er en slags spoof på superheltegenren - så det er ret svært at se at et mix ikke vil ødelægge begge dele.

5 dage siden
Aneuser/1532890
Aneuser/1532890

Det bliver et spændende bio-år, og jeg synes det var svært at vælge de 5 titler jeg glæder mig mest til, men Jussis Marcoeffekten er nok den jeg gl

1 uge siden
Dal
Dal

Glæder mig så meget til at komme j biografen igen og der er mange af filmene jeg skal se - så de fem jeg endte med at vælge er ikke nødvendigvis de

1 uge siden
Stig

Bliver fedt at se hvordan man for alvor får flettet Lee og Kirbys kosmiske figurer ind i MCU.

1 uge siden
Kent

Den nye 007 står højt på listen, Daniel C's sidste, så den skal ses.
Familien jul skal ses sammen med knægten da han elsker den.

1 uge siden

Aktive debatter