Cookie- og Privatlivspolitik
Transformers 4 og 5 på vej

Transformers 4 og 5 på vej

Skal Jason Statham erstatte Shia LaBeuf?

Stem op!
9
Stem ned!
-7
(reset)

Transformers-filmene er for længst blevet en succesfuld og pengegivende franchise, og kræfterne bag, legetøjsfirmaet Hasbro og Paramount Pictures, er dog heller ikke klar til at sætte en stopper for det indbringende maskineri.

På et pressemøde bekræftede Hasbro, at de er i fud gang med at udforske mulighederne for to kommende film.

Michael Bay har tidligere udtalt, at han ønsker en pause fra robotterne, men han har dog ikke givet et endeligt nej. Tiden må derfor vise, om Bay alligevel ender i instruktør-stolen.

Mere sikkert er det nok, at Shia LaBeuf ikke vender tilbage i rollen som den unge og modige Sam.

LaBeuf har udtrykt stærke ønsker om at prøve andre ting, men hvem skal overtage en rolle, der næsten er blevet synonym med navnet med LaBeuf?

Længe har rygterne gået på, at Jason Statham (The Expendables) måske bliver manden, der får jobbet, men intet er dog bekræftet endnu.

Ville Statham være en god erstatning for LaBeuf?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lukasuser/526558

Please, send dem til Cybertron, please tilføj nogle af de myter og fortællinger hardcore Transformers-fans kender til, og tilføj Primus/Unicron historien... og gør denne nye trilogi (hvis det bliver til det) til en episk fortælling om at bringe Cybertron tilbage til sin oprindelige tilstand :)

Og hvis Michael Bay skal have lov til at praktisere sin pyromani, så skal det gøres på en konstruktiv og ordenlig måde :P

- Lukas

Jeff

I’ve been a fan of Transformers forever. I even “took” my niece to see Transformer: The Movie, with Leonard Nimoy as the voice of Galvartron (if you haven’t seen this movie, see it, it’s great!). I believe these movies have now run their course. How many more ways can the Decepticons try to take over the world and how many more times can they kill off Megatron. The first movie was a lot of fun, the second stunk and the third was a little bit boring. It’s time we said goodbye to the Transformers.

Emil user/941526

jeg elsker virkeligt transformerfilmene.. men det gik galt ved den tredje da vi mistede Megan Fox!!!! og mister vi også Shia? så er filmene døde?? så skal det være med samme robotter men ellers helt ny begyndelse?? da hans rolle ikke kan erstattes af nogen?!? såå få Shia med i filmen eller drop ideen?? hvis der absolut skal laves en 4 og måske 5 uden Shia eller Megan? så lav ny begyndelse med nye personer, hele vejen igennem, men behold robotterne!

Anna-Cecilieuser/18384

Jeg ser helst at de denne gang holder mennesker helt ude af filmen. Det er robotterne man går ind for at se, ikke nogle møgirriterende teenagere, der ikke forstår at de skal holde sig væk fra krigszoner og så videre.
Lav en film kun om transformerne og hold mennesker ude af filmen.

Jens Peteruser/393407

Michael Fassbender? Han er måske mere passende til rollen.
Han spillede godt i filmen X-Men, First Class.
Han ville være fint til Futuristic genren.. :)

Lukasuser/526558

Øhm, mener du science fiction? Futuristic scinece fiction er en undergenre. Det foregår i vores tid, så det kan ikke betegnes som futuristic :)

Alexanderuser/26783

Hvis Shia LeBeouf ikke kommer tilbage og de i stedet vælger en anden skuespiller, så skal karakteren Sam ikke være med. Så skal det være en helt ny historie. Samme robotter men andre mennesker

The Other Account

Altså, jeg elsker Transformers serien og Shia LaBeoyf er selv med til at gøre filmen værd at se, vi har lige mistet Megan Fox som Mikaela og nu vl jeg heller ikke midste Shia LaBeouf som Sam(uel) Witwicky. Så synes at de endten skulle stoppe med filmende eller få Shia LaBeouf tilbage. Oh med Jason Statham er filmene jo ødelagt, han passer altså ikke til at være i et forhold med kæmpe robotter, desværre men endten skal Transformers Trilogien stoppe ellers skal Shia tilbage.
Er enig med alle dem som ikke synes at Jason passer ind i Transformers!!!

Christina

Elsker Jason Statham, men synes ikk han passer ind i rollen. Shia LaBeouf er den rigitige Sam.
Og håber faktisk at det bliver en anden end Bay, der ender som instruktør. Han har gjort et godt job med filmen, ingen tvivl, men kunne godt tænke mig at se hvad en anden kunne gøre med det. Og efter sidste film må jeg sige, Bay, der er ingen kvinde, der ville løbe rundt i en krigszone i højhælede sko.

Nicolai

Det vil jo være hul i hovedet at lade en skuespiller med yderst begrænsede evner overtage en rolle i de to fortsættelser medmindre man er ude på at få den ned på et niveau, hvor selv Scream filmene kan være med

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

8 timer siden
Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

17 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

20 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden

Aktive debatter