Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til Star Wars i 3D

Trailer til Star Wars i 3D

The Phantom Menace Strikes Back

Stem op!
6
Stem ned!
-2
(reset)

George Lucas’ Star Wars-film fra 1999 var muligvis den mest ventede film nogensinde, og til februar får ‘The Phantom Menace’ repremiere i 3D.

Filmen fik en mildest talt blandet modtagelse ved den oprindelige premiere, og den største kritik gik på Jake Lloyds (halvirriterende) Anakin Skywalker og ikke mindst den voldsomt irriterende Jar Jar Binks, som mange mente var direkte ødelæggende for universet.

Men så er det trods alt heller ikke værre.

Darth Maul, Pod Race-løbet og ikke mindst musikstykket ‘Duel of the Fates’ er alle værdige Star Wars-indslag, men er det nok - og er der flere grunde - til en repremiere i 3D?

Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende 3D får dansk biografpremiere den 10. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Filmville.dk

Star Wars er endnu engang tilbage på det store lærrede. Star Wars, The Phantom Menace havde repremiere i biograferne her i 2012 og det bliver ikke den sidste gang. George Lucas har nemlig tænkt sig at genudgive dem alle sammen... I 3D! Filmene bliver vist i kronologisk rækkefølge(altså The Phantom Menace, Attack of the Clones, Revenge og the Sith, A New Hope, The Empire Strikes Back og Return of the Jedi) og det er faktisk også ganske smart. Tiden kommer jo hvor de skal konvertere den gamle trilogi fra 70'erne, 80'erne om til 3D og så bliver det jo lidt af en udfordring. Medmindre! A New Hope kommer nemlig først i biograferne i 2015 og på det tidspunkt kunne det jo muligvis være at vi er blevet lidt klogere på al det der 3D-halløj og så bliver det måske ikke så svært igen lave dem i 3D.

Jeg så The Phantom Menace i 3D på forpremieren inde i Imperial og havde været helt oppe at køre over at jeg skulle ind og se en Star Wars-film på det store lærrede. Jeg havde glædet mig i lang tid for den eneste af filmene jeg havde set i biffen før var Revenge of the Sith da den kom ud i 2005 og det er er jo ved at være lang tid siden. Jeg kom ind i biffen sammen med en masse andre fans og elskede tanken om at jeg nu skulle se en film vi alle delte den samme store passion for. Filmen gik i gang, den velkendte flyvende tekst fløj forbi og et rumskib passerede efterfølgende som altid... Jeg var tryllebundet!

Star Wars 3D. Lidt 3D var der måske men jeg havde lidt den sammen oplevelse som da jeg var inde og se Clash of the Titans og når jeg sammenligner 3D'en i The Phantom Menace med den film er det ikke positivt ment. Men hold op hvor var det flot! Der var dybde, billedet var rent som hvis den lige havde været til vask og så var filmen selvfølgelig også bare dødlækker.

- http://www.filmville.dk/the-phantom-menace-3d

Pernille Potter

jeg er selv en kæmpe fan af star wars og jeg elsker den også selv om den er gammel og til tider dårligt lavet. jeg syndes at det bliver spændende at se hvordan de får noget liv i den gamle serie :) vil helt klart ind og se den glæder mig!

Jeff

Why does George Lucas hate me?! Not only does he continue to mess with one of the greatest trilogies ever, now he’s got me to totally agree with Christian and partly agree with Thomas – what the hell is that all about… ;o)
I have never seen a converted 3D live action movie that looked any good. I know Lucas is a technology wizard, but I can’t see this conversion working. I will not be going to see Star Wars in 3D.
Sorry Hejdi, Jar Jar Binks is the biggest mistake in the Star Wars universe, probably in the top 3 of all time annoying side-kicks and should never have been created. That’s not totally true, I’m not sorry at all ;o)
http://www.kino.dk/debat/filmdebat/why-does-george-lucas-hate-star-wars

Hejdi

Elsker alle filmene, må dog indrømme at jeg bedst kan lide episode 2 og 3 :) Og nej det er ikke pga Hayden Christensen.. Jeg kan bare godt lide at se hvordan Darth Wader blev til :) Men alle filmene er rigtig gode, har dog aldrig været inde og se en film i 3D - kun den 3. SpyKids film.. Så kunne godt finde på at tage ind og se den, bare fordi det er Star Wars!! :)
Og Jar Jar Binks er da søøød :D

Idieh88

Star wars bliver ikke bedre af at komme i 3D, det er komplet ondsvagt??

De gamle film har jo charmen med, at de er gamle, synd synd synd siger jeg bare :)

Ville aldrig gå i biografen og se en film i 3D, selv hvis jeg kunne - jeg er nemlig meget nærsynet og næsten blind på det ene øje, så jeg bliver rigtig dårlig og får migræne af 3D brillerne!

Thomas

Må sige at jeg er godt og grundigt træt af 3D, vi betaler 30-40% ekstra for flade konverteringer. Desværre er biograferne glade for det så selvom en film også er ude i 2D, så går de kun i de små sale.

Jeg siger også vi set nok til de gamle star wars film og ja de er gode, men lav nu 7-9 i stedet eller breakoffs som force unleashed spillet.

Christian

Jeg har ondt af dig :-)

Jensuser/354867

Jeg er ægte star wars fan, og jeg er uenig. Det her er en bedre trilogi :3

Christian

George Lucas er åbentlys ynkelig. Filmen her er ikke engang skudt i 3D, så der er tale om en eller anden fesen 2D-3D konvertering. Det ville jo, ikke engang i bedste tilfælde, uanset hvad, ALDRIG blive nær så imponerende som film (Avatar!) skudt i stereoskopisk 3D fra starten af... For ikke at snakke om en helt anden ting - FILMEN HER STIIINKER! De nye er så uhyggeligt ringe og ucharmerende, sammenlignet med de originale. (og er man ægte star wars fan, så kan man umuligt være uenig!)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

11 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

12 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

21 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

21 timer siden

Aktive debatter