Cookie- og Privatlivspolitik
Ole Christian Madsen laver ny film i USA

Ole Christian Madsen laver ny film i USA

Grønt lys til instruktørens første amerikanske produktion

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Medierne bruger i øjeblikket en del spalteplads på at skrive om danske instruktørers "flugt" til udlandet. Er det pengene, der lokker? Er det udlængslen? Og vil de komme tilbage til Danmark med nyskabende, innovative ideer i baggagen?

Spørgsmålet er til debat, og folk som Bille August, Susanne Bier og Christian E. Christiansen er gode eksempler på danskere med succes i udlandet. Nyeste skud på stammen er Ole Christian Madsen, der bl.a. har lavet dette års danske kandidat til en Oscar-nominering, SuperClásico.

Madsen har netop fået grønt lys til at påbegynde optagelserne til filmen 'Paper Trail', der bliver hans første amerikanske produktion.

'Paper Trail' handler om en ambitiøs assistent til en magtfuld bladudgiver, der finder et uudgivet dokument skrevet af en fængselsindsat, som detaljeret beskriver et uopklaret, kæmpemæssigt diamantkup. Dette kan blive den unge mand og hans kærestes vej til toppen, men de finder snart ud af, at de er en del af et meget større og farligere spil.

Optagelserne til 'Paper Trail' begynder i sommeren 2012, og lige nu går jagten ind på at finde nogle skuespillere til filmen.

Af andre danske instruktører i udlandet kan også Asger Leth (Man on a Ledge) og Per Fly nævnes, hvoraf sidstnævnte skal indspille sin hidtil dyreste film - i Sverige.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

7 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

8 timer siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

5 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden

Aktive debatter