Cookie- og Privatlivspolitik
Ole Christian Madsen laver ny film i USA

Ole Christian Madsen laver ny film i USA

Grønt lys til instruktørens første amerikanske produktion

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Medierne bruger i øjeblikket en del spalteplads på at skrive om danske instruktørers "flugt" til udlandet. Er det pengene, der lokker? Er det udlængslen? Og vil de komme tilbage til Danmark med nyskabende, innovative ideer i baggagen?

Spørgsmålet er til debat, og folk som Bille August, Susanne Bier og Christian E. Christiansen er gode eksempler på danskere med succes i udlandet. Nyeste skud på stammen er Ole Christian Madsen, der bl.a. har lavet dette års danske kandidat til en Oscar-nominering, SuperClásico.

Madsen har netop fået grønt lys til at påbegynde optagelserne til filmen 'Paper Trail', der bliver hans første amerikanske produktion.

'Paper Trail' handler om en ambitiøs assistent til en magtfuld bladudgiver, der finder et uudgivet dokument skrevet af en fængselsindsat, som detaljeret beskriver et uopklaret, kæmpemæssigt diamantkup. Dette kan blive den unge mand og hans kærestes vej til toppen, men de finder snart ud af, at de er en del af et meget større og farligere spil.

Optagelserne til 'Paper Trail' begynder i sommeren 2012, og lige nu går jagten ind på at finde nogle skuespillere til filmen.

Af andre danske instruktører i udlandet kan også Asger Leth (Man on a Ledge) og Per Fly nævnes, hvoraf sidstnævnte skal indspille sin hidtil dyreste film - i Sverige.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det helt centrale er den manglende historie - vi ser kun flig af noget, og kender ikke vores hovedperson nok til at vi synes han er interessant.

13 timer siden
mette

Fed liste. Mangler dog to af mine favoritter: The Game og Primal Fear

16 timer siden
Jensuser/8141
Jensuser/8141

The Sting med Robert Redford og Paul Newman havde da den vildeste og mest overraskende slutning på en film og den burde have været med

17 timer siden
madsjakobuser/535626
madsjakobuser/535626

Mangler helt sikkert på denne ellers gode liste...

18 timer siden
Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

2 dage siden