Cookie- og Privatlivspolitik
Film om Utøya er rent amatørprodukt

Film om Utøya er rent amatørprodukt

Omtalt ”spillefilm” får formentlig aldrig biografpremiere

Stem op!
1
Stem ned!
-5
(reset)

Diverse danske medier har i weekenden beskrevet filmen ’Utoya Island’, som en rigtig spillefilm lavet af grufulde og udspekulerede amerikanske filmproducenter.

Sandheden er dog noget anderledes, med mindre man kalder alle med et billigt kamera for filmproducenter og alle foran et kamera for skuespillere.

Traileren gør selvfølgelig, hvad den kan for at fuppe seeren med prangende afmeldinger som ”Fra producenten af 'Sherlock Holmes'” og ”Fra instruktøren af ’The Last Vampire on Earth’”, men det er filmprojekter, der stort set ikke kan kaldes for den ægte vare.

”Instruktøren”, med det fornemme navn Vitaliy Versace, har primært en karriere som statist og pakkebud, men har dog instrueret ’The Last Vampire on Earth’, der nævnes i traileren. En film der har fået 27 brugerstemmer på verdens største filmsite, IMDb.com.

’Utoya Island’ vil med andre ord aldrig nå én eneste biograf i verden, og i stedet ende som en dvd-parentes i mikroskopisk oplag ligesom tusindvis af andre lignende amatørprojekter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sissel

...skulle man bare lade de stakkels familier være i fred! De kæmper formodentligt stadig med deres sorg, og det er da fuldkommen sygt at begynde på sådan noget.

Dorte

Det er da komplet åndssvagt at lave sådan en film. Det er jo lige præcis det ham psykopaten gerne vil. Han vil huskes !!! Og det bliver han med denne film.
Det ville da være 100 gange federe hvis man lavede en film der handlede om ofrene, og deres familier før og efter tragedien. Og lod selve tragedien være en "bi-ting", uden at nævne præcis hvad det var som dræbte alle disse uskyldige mennesker. Også uden at filmen blvier politisk ! Man kunne evt. følge 3-4 af ofrene med familie tæt før og familen alene efter, og stadig få en smuk og respektfuld film ud af det.
Men altså... Som Skrev... Kan alle jo filme hvad de vil og lægge det på Youtube.

Anonymuser/0

Så du siger at han udelukken på baggrund af denne film nu bliver skrevet ind i historiebøgerne? Det er sket og historien ER skrevet og han VIL blive husket og det kan denne film ikke ændre på, skid da hul i hvad idioten han vil.. Du burde slet ikke bekymre dig om hvad det er han vil, han er en syg mand som ... Måske er det istedet ofrene og heltene i denne tragedie som vil blive husket efter man har lavet filmen, ligenu husker man hvertfald kun ham!
Og der kan laves mange film om begivenhederne, med mange forskellige vinkler, både omhandlende sorgen omkring familierne og hvordan et menneske kan finde på så grusomme handlinger.. Og lad begivenhederne være en ting og filmene en anden ting, for de har intet med hinanden at gøre ..

Seraphineuser/293036

Tænk man overhovedet kan overveje at lave sådan en film :-(

Anonymuser/0

Hvad mener du så om de film som er lavet om world trade center, folkemordet i rwanda (hotel rwanda), film om 2. verdenskrig (the pianist f.eks.) eller de tusindvis af andre autentiske film som omhandler ekstremt tragiske omstændigheder..
Det er ikke tegn på respektløshed men nærmere tegn på respekt, sympati og sund interesse at film som disse bliver lavet, tænk på alle de fantastiske film som er lavet om 2. verdenskrig eller vietnam krigen, hvor mange unge ville f.eks. have den samme viden om ww2 og vietnam uden disse film?

En anden ting er så at filmens instruktør ikke aner hvad han laver, men det ændrer stadig ikke på at historien fortjener at blive bragt på lærredet.

Kristianuser/946729

alle slike hendelser blir det laget film av. MEN det blir ikke laget film av det 2,5 måned efter hendelsen !!!

Folk er stadig opprørt og hendelsen har ikke lagt seg enda. så dette er sykt!

Anonymuser/0

Man kan jo aldrig forhindre nogle med et kamera i et filme noget og lægge det på youtube, ligesom man har gjort her. det er ikke rigtigt at lave en film synes jeg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

1 time siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

5 timer siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

1 dag siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

1 dag siden

Aktive debatter