Anne Hathaway tvinges ud i prostitution

Skuespillerinden i ny krævende rolle
Anne Hathaway i Lone Scherfigs film 'Samme dag næste år'
(© SF Film)

Efter længere tids rygter, er det endeligt officielt. Anne Hathaway skal spille med i Tom Hoopers (Kongens store tale) version af 'Les Miserables'.

The Devil Wears Prada-skuespilleren har fået rollen som Fantine, en ung kvinde der mister sit job, og derfor tvinges ud i prostitution for at forsørge sin datter.

Hugh Jackman har rollen som helten, der efter 19 år i fængsel prøver at opbygge sit liv på ny. I den forbindelse møder han tilfældigt Fantine. Han kan ikke stå for hendes triste historie, og forsøger derfor at hjælpe hende.

'Les Miserables' er baseret på Victor Hugos kendte roman af samme navn, der følger livene og forholdene mellem forskellige franske karakterer, over en periode på 20 år.

'Les Miserables' har i flere år kørt med stor succes som musical på verdens teatre, og filmen bliver da også en syngende version af bogen.

Vi fik ved Oscar-uddelingen i 2009 en lille smagsprøve på hvad vi kan forvente, da Anne Hathaway og Hugh Jackman åbnede showet i bedste musical-stil. Stilen i Les Miserables' bliver dog nok i den mindre muntre ende.

Optagelserne starter i begyndelsen af næste år, og har ligeledes Russel Crowe på rollelisten.