Cookie- og Privatlivspolitik
Anne Hathaway tvinges ud i prostitution

Anne Hathaway tvinges ud i prostitution

Skuespillerinden i ny krævende rolle

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Efter længere tids rygter, er det endeligt officielt. Anne Hathaway skal spille med i Tom Hoopers (Kongens store tale) version af 'Les Miserables'.

The Devil Wears Prada-skuespilleren har fået rollen som Fantine, en ung kvinde der mister sit job, og derfor tvinges ud i prostitution for at forsørge sin datter.

Hugh Jackman har rollen som helten, der efter 19 år i fængsel prøver at opbygge sit liv på ny. I den forbindelse møder han tilfældigt Fantine. Han kan ikke stå for hendes triste historie, og forsøger derfor at hjælpe hende.

'Les Miserables' er baseret på Victor Hugos kendte roman af samme navn, der følger livene og forholdene mellem forskellige franske karakterer, over en periode på 20 år.

'Les Miserables' har i flere år kørt med stor succes som musical på verdens teatre, og filmen bliver da også en syngende version af bogen.

Vi fik ved Oscar-uddelingen i 2009 en lille smagsprøve på hvad vi kan forvente, da Anne Hathaway og Hugh Jackman åbnede showet i bedste musical-stil. Stilen i Les Miserables' bliver dog nok i den mindre muntre ende.

Optagelserne starter i begyndelsen af næste år, og har ligeledes Russel Crowe på rollelisten.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Madeleineuser/613091

den skal ses!

Tullemor76

Glæder mig vildt til musical filmudgaven af Victor Hugos klassiker. Var en smule skuffet over en tidligere filmatisering af historien med Liam Neeson i hovedrollen. Er dog spændt på om den kan blive en ligeså fantastisk filmversion i forhold til teaterversionen. Phantom of the Opera var flot men ikke så fantastisk som på Westend i London. Så er meget spændt. Håber de finder den rette skuespiller til krofatter Tennadir (eller hvad han nu hedder) Han er hele historien værd og sangen "Master of his house" bliver man bare glad i låget af.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jakob

Helt klar LoTR: The Fellowship of The Ring. Startskuddet på den bedste trilogi til dato.

2 timer siden
Camie

Paul Walker fik en værdig exit i F&F7. Det bringer intet godt til filmen at han "genopstår" via CGI. Lad nu manden/karakteren hvile i fred.

15 timer siden
Camie

Ikke specielt meget at vælge imellem. Enten Harry Potter eller LoTR. Hvilket trods alt begge er fantastiske film.

15 timer siden
jacob

heltsikkert noget for mig elsker at se allemulige film så ja hvorfor ikke give sig kast med det.

18 timer siden
Nikolaj

Harry Potter-Universet har været en kæmpe del af min barndom.

20 timer siden

Aktive debatter