Cookie- og Privatlivspolitik
Twilight-stjernernes kommende roller

Twilight-stjernernes kommende roller

12 film at se frem til

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Om et års tid er Twilight-sagaen forbi, og fans må tage til takke med gensyn på dvd.

Er dette dog ikke tilstrækkelig en kur mod Twilight-feberen, kan man også se frem til forskellige kommende projekter med Twilight-stjerner på rollelisten.

Her er blot nogle af de film, Twilight-stjernerne allerede har i støbeskeen (det vides på nuværende tidspunkt ikke om alle disse film vil komme til Danmark):

Kristen Stewart (Bella)
Snow White and the Huntsman:
Stewart skal spille titelrollen som Snehvide i en action-udgave af Grimms eventyr. Med hende er Chris Hemsworth (Thor) som jægeren, der hjælper hende med at flygte fra den onde dronning. Charlize Theron skal spille dronningen, mens Sam Claflin (Pirates of the Caribbean i ukendt farvand) skal spille prinsen på den hvide hest. Forventes i USA i 2012.

On the Road

On the Road:
Jack Kerouacs beatnik-roman filmatiseres for første gang og tilmed af instruktøren bag ’Motorcykel Dagbog’. Sam Riley (Control), Kirsten Dunst, Garret Hedlund (TRON: Legacy) og Viggo Mortensen spiller de andre bærende roller. Forventes i USA i 2012.

Robert Pattinson (Edward)
Cosmopolis:
David Cronenberg filmatiserer Don DeLillos roman om en 24-årig multimillionærs odyssé gennem Manhattan. Jay Baruchel (Troldmandens lærling), Paul Giamatti (Sideways) og Juliette Binoche giver Pattinson modspil. Forventes i USA i 2012. 

Taylor Lautner (Jacob)
Incarceron:
En ung indespærret fyr og fangevogterens datter finder en nøgle, der kan sætte dem begge fri. Filmen har på nuværende hverken en instruktør eller andre kendte skuespillere tilknyttet. Forventes i USA i 2013.

Goliath:
Taylor Lautner teamer eftersigende op med Dwayne "The Rock" Johnson i den bibelske fortælling om David og Goliath. Skal muligvis instrueres af Scott Derrickson (The Exorcism of Emily Rose). Forventes i USA i 2013.

Immortals

Kellan Lutz (Emmet)
Immortals:
Adventurefilm om den menneskelige kriger Theseus (Henry Cavill), der udvælges af selveste Zeus til at tage kampen op mod den magtgale Kong Hyperion. Dansk premiere den 1. december 2011.

Ashley Greene (Alice)
Olivia Twisted:
Greene skal spille titelrollen i en nyfortolkning af Charles Dickens klassiske roman. I denne udgave er Oliver Twist en 19-årig kvindelig heroin-misbruger ved navn Olivia. Forventes i USA i 2013.

Nikki Reed (Rosalie)
Downers Grove:
Forfatteren Bret Easton Ellis (American Psycho) har skrevet manuskriptet til denne thriller om en high school, der er ramt af en forbandelse, der kræver en død elev hvert år. Hayden Panettiere (Scream 4) spiller også med. Forventes i USA i 2012.

5050

Anna Kendrick (Jessica)
50/50:  
Den 27-årige Adam (Joseph Gordon-Levitt) får konstateret kræft og forsøger sammen med sine venner at håndtere sygdommen med humor. Kendrick spiller den unge og noget uerfarne terapeut, som hospitalet henviser ham til. Dansk premiere den 17. november 2011.

Dakota Fanning (Jane)
Now is Good:
Fanning spiller en ung pige, der får konstateret leukæmi og derfor beslutter sig for at lave en liste over ting, hun skal nå, inden hun dør. Nummer et på listen er at miste sin mødom. Forventes i USA i 2012.

Jamie Campbell Bower (Caius)
Anonymous:
Action-drama der foregår i England under Elizabeth d. 1 og stiller spørgsmålet: Var det overhovedet Shakesspeare, der skrev de udødelige værker? Dansk premiere den 12. januar 2012. 

The Mortal Instruments:
Lily Collins (Abduction) spiller pigen Clary, der lærer den overnaturlige verden at kende, da hendes mor kidnappes. Bowel skal spille den mystiske Jace. Baseret på Cassandra Clares populære ungdomsroman. Forventes i USA i 2012.

Tilbage til kino.dk’s Twilight Temasite

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julianne

Jeg skal så meget se The Mortal Instruments og Now is Good. Jeg er lidt overrasket over Jamie Campbell Bower skal spille Jace Wayland i The Mortal Instruments, men han passer egentigt utrolig godt til rollen, bliver sjovt at se om Lily Collins og ham passer sammen! :D

Isabell

JEG SKAL HELT KLART SE SÅ MANGE AF DEM SOM JEG KAN!
DET ER JO HELT FANTASTISK HVOR MANGE FILM DE LAVER, DET ER JO HELT OG IGENNEM SKØNT!

Simone Lee

tror ikke det er muligt at kunne finde et bedre cast end hvad der er blevet fundet her. De er perfekte til filmene. <3

Pernilleuser/917866

Jeg glæder mig allermest til, at se Krisen Stewarts "snowwhite and the huntsmen" og "on the road".
Please sørg for, at de kommer til Danmark *på knæ og sender hundeøjne*

Sophie Cullen

.. med en masse nye film, med disse dejlige skuespiller :D ..
Der er godt nok en del af dem, som jeg synes lyder super gode. Største del af dem, faktisk. Så håber da at de kommer til de danske biffer, så vi kan komme en masse i biffen :D ...

Og dejligt, at man er blev gjort opmærksom på en ny bogserie :D

Pauline

Glæder mig sådan til The Mortal Instruments kommer til DANMARK! Jeg elsker den bogserie! Ikke at den overgår Twilight(Hvad overgår Twilight? o: ) men den er stadig VILDT god! (-:

Nikoline

OMG, glæder mig til Snehvide! Jeg er normalt ikke så meget til filmatisering med rigtige mennesker til eventyr, men den her lyder rigtig spændende og anderledes!

Og så et tip: Kristen Stewart har haft en cameo-rolle (kort rolle) i verdens næstbedste film (den bedste/de bedste er selvfølgelig Twilight Saga) som hedder 'Jumper'. Her spiller hun sammen med Hayden Christensen (den unge Anakin i Star Wars filmene) og Jamie Bell (Billy Elliott).

Elliot

Det lyder for fedt med en film om David og Goliath med Taylor Lautner og The Rock!

Håber det bliver med masser af action og virkelig at den kommer til Danmark ... jeg kan ikke være den eneste der gerne vil se den :)

Filmen med Robert Pattinson og noget med en storby lyder derimod lidt kedelig... er det bare mig?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

6 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

7 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

15 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

15 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

21 timer siden

Aktive debatter