Twilight-stjernernes kommende roller

12 film at se frem til
Kristen Stewart som Snehvide
(© Universal Pictures)

Om et års tid er Twilight-sagaen forbi, og fans må tage til takke med gensyn på dvd.

Er dette dog ikke tilstrækkelig en kur mod Twilight-feberen, kan man også se frem til forskellige kommende projekter med Twilight-stjerner på rollelisten.

Her er blot nogle af de film, Twilight-stjernerne allerede har i støbeskeen (det vides på nuværende tidspunkt ikke om alle disse film vil komme til Danmark):

Kristen Stewart (Bella)
Snow White and the Huntsman:
Stewart skal spille titelrollen som Snehvide i en action-udgave af Grimms eventyr. Med hende er Chris Hemsworth (Thor) som jægeren, der hjælper hende med at flygte fra den onde dronning. Charlize Theron skal spille dronningen, mens Sam Claflin (Pirates of the Caribbean i ukendt farvand) skal spille prinsen på den hvide hest. Forventes i USA i 2012.

On the Road

On the Road:
Jack Kerouacs beatnik-roman filmatiseres for første gang og tilmed af instruktøren bag ’Motorcykel Dagbog’. Sam Riley (Control), Kirsten Dunst, Garret Hedlund (TRON: Legacy) og Viggo Mortensen spiller de andre bærende roller. Forventes i USA i 2012.

Robert Pattinson (Edward)
Cosmopolis:
David Cronenberg filmatiserer Don DeLillos roman om en 24-årig multimillionærs odyssé gennem Manhattan. Jay Baruchel (Troldmandens lærling), Paul Giamatti (Sideways) og Juliette Binoche giver Pattinson modspil. Forventes i USA i 2012. 

Taylor Lautner (Jacob)
Incarceron:
En ung indespærret fyr og fangevogterens datter finder en nøgle, der kan sætte dem begge fri. Filmen har på nuværende hverken en instruktør eller andre kendte skuespillere tilknyttet. Forventes i USA i 2013.

Goliath:
Taylor Lautner teamer eftersigende op med Dwayne "The Rock" Johnson i den bibelske fortælling om David og Goliath. Skal muligvis instrueres af Scott Derrickson (The Exorcism of Emily Rose). Forventes i USA i 2013.

Immortals

Kellan Lutz (Emmet)
Immortals:
Adventurefilm om den menneskelige kriger Theseus (Henry Cavill), der udvælges af selveste Zeus til at tage kampen op mod den magtgale Kong Hyperion. Dansk premiere den 1. december 2011.

Ashley Greene (Alice)
Olivia Twisted:
Greene skal spille titelrollen i en nyfortolkning af Charles Dickens klassiske roman. I denne udgave er Oliver Twist en 19-årig kvindelig heroin-misbruger ved navn Olivia. Forventes i USA i 2013.

Nikki Reed (Rosalie)
Downers Grove:
Forfatteren Bret Easton Ellis (American Psycho) har skrevet manuskriptet til denne thriller om en high school, der er ramt af en forbandelse, der kræver en død elev hvert år. Hayden Panettiere (Scream 4) spiller også med. Forventes i USA i 2012.

5050

Anna Kendrick (Jessica)
50/50:  
Den 27-årige Adam (Joseph Gordon-Levitt) får konstateret kræft og forsøger sammen med sine venner at håndtere sygdommen med humor. Kendrick spiller den unge og noget uerfarne terapeut, som hospitalet henviser ham til. Dansk premiere den 17. november 2011.

Dakota Fanning (Jane)
Now is Good:
Fanning spiller en ung pige, der får konstateret leukæmi og derfor beslutter sig for at lave en liste over ting, hun skal nå, inden hun dør. Nummer et på listen er at miste sin mødom. Forventes i USA i 2012.

Jamie Campbell Bower (Caius)
Anonymous:
Action-drama der foregår i England under Elizabeth d. 1 og stiller spørgsmålet: Var det overhovedet Shakesspeare, der skrev de udødelige værker? Dansk premiere den 12. januar 2012. 

The Mortal Instruments:
Lily Collins (Abduction) spiller pigen Clary, der lærer den overnaturlige verden at kende, da hendes mor kidnappes. Bowel skal spille den mystiske Jace. Baseret på Cassandra Clares populære ungdomsroman. Forventes i USA i 2012.

Tilbage til kino.dk’s Twilight Temasite