Cookie- og Privatlivspolitik
Seks nye superheltefilm i 2012

Seks nye superheltefilm i 2012

Endnu flere maskerede helte næste år

Stem op!
20
Stem ned!
-1
(reset)

Selv hvis man ser bort fra tegneseriebaserede og superhelteagtige film som Men in Black III, Underworld 4 og G.I. Joe 2 er der flere superheltefilm i 2012, end vi har set i år.

Om det er godt eller dårligt kommer ikke mindst an på filmenes kvalitet.

Holdopstillingen ser under alle omstændigheder således ud:

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (premiere den 23. februar)
Nicolas Cage er tilbage i rollen som Johnny Blaze aka. Ghost Rider - motorcykelrytteren fra helvede, der har solgt sin sjæl til Satan. Mark Neveldine og Brian Taylor (Gamer) overtager instruktør-rollen fra Mark Steven Johnson (Daredevil).

John Carter (premiere den 8. marts)
Tarzan-forfatteren, Edgar Rice Burroughs, skabte i 1912 karakteren John Carter, der uforvarende havner på planeten Mars, hvor tyngdekraften giver ham superevner. Marvel gav ham sit eget tegneseriehæfte i 1977 og kaldte ham John Carter, Warlord of Mars, og nu kommer den første filmatisering nogensinde med Taylor Kitsch (X-Men Origins: Wolverine) i titelrollen. Andrew Stanton (FInding Nemo og Wall-E) instruerer den stort anlagte film.

Dredd (premiere den 22. marts)
Det gik ikke vanvittigt godt tilbage i 1995, hvor Sylvester Stallone hoppede i kostumet som Judge Dredd - manden der er både dommer, jury og bøddel. Den fascistiske fremtidsbetjent er dog heller ikke verdens nemmeste at filmatisere, men nu prøver man igen med en eftersigende langt mørkere version med Karl Urban i hovedrollen, instrueret af Pete Travis (Vantage Point).

The Avengers (premiere den 26. april)
Thor, Iron Man, Captain America, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Loki og Nick Fury i den samme film, lyder næsten for godt til at være sandt, og med dette års Thor og Captain America-film in mente kan masser af ting gå galt. På den anden side er instruktøren Joss Whedon (Serenity), der næppe har tænkt sig at tabe den måske ultimative superheltfilm på gulvet.

The Amazing Spider-Man (premiere den 3. juli)
Too soon? Det synes vi. Umiddelbart er der ikke meget nyt under solen, når historien om Peter Parkers forvandling til Spider-Man genfortælles - dog med en ny kærlighed i form af Emma Stones Gwen Stacy. Andrew Garfield overtager Tobey Maguires rolle, og med Marc Webb ((500) Days of Summer) som instruktør, får kærlighedsdelen måske en ekstra dimension.

The Dark Knight Rises (premiere den 26. juli)
Christopher Nolans afsluttende kapital i hans Batman-trilogi kræver ingen nærmere intro. Filmen må forventes at blive årets største superheltefilm, årets mest kritikerroste og én af filmhistoriens bedste trilogier nogensinde. Forventningerne er med andre ord enorme, men den kappeklædte hævner fra Gotham City er om nogen manden, der kan bære et så massivt ansvar på sine solide skuldre.

Er der for mange superheltefilm i 2012? Hvilken er den mest unødvendige? Hvilken bliver den værste? Hvilken bliver den bedste? Start debatten nedenfor.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

udnævne dem alle til at være superhelte.

Dredd er vel nærmest en antihelt - han har absolut ikke den store moral, og bruger alle midler om de er fair eller ej.

Ghost Rider .... bom, bom, jo måske men bestemt ikke en typisk en af slagsen.

Thomasuser/117955

Ghost Rider skal bare fortsætte i samme tempo... Etteren var fantastisk, så de skal sgu ikke rage for meget i selve opsætningen fra første film. John Carter kender jeg ikke, så ham springer jeg over. JUDGE DREDD... WOW ! Lige det jeg ventede på. Den første var da ok, hmmm... Men nu med mere mørke toner grrrr(i like it)... lidt li`som de to sidste Batman film... mere mørk, og mere brutal YEAH BABY.
The Avengers... tja... gode fiktions skikkelser med, så den er da vær at vente på. På dansk "Edderkoppen" TAK !!!!
Hader at den skal hedde "spiderman"-klamt, træls samt kedeligt.. og WHAT THE FUCK, så er det på engelsk... bor vi i DK eller hva ??? Men der må være kogt nok suppe på ham nu... eller hva ?
Dark Night Rises.. BOO-YAA.. Glæder mig som en lille dreng der skal ha weekend slik :) Batman... Go kick some ..
B-U-T-T !!!

Tina

jeg glæder mig som et lille barn til "The Avengers" . Ikke fordi jeg er en særlig stor Marvel fan, faktisk nærmest slet ikke hvis vi ser bort fra filmene som leder frem til "The Avengers" ("Iron Man", "Iron Man 2", "Captain America" og ja selv den ufrivilligt morsomme "Thor"). Grunden til at jeg ser frem til den er Joss Whedon.

Yes I'm one of THOSE people!

skal SELVFØLGELIG også se hvad Nolan nu har fundet på med Batman, men ja, "The Avengers" er den jeg virkelig er spændt på at se.

PernilleSolouser/16711

Glæder mig mest til The Dark Knight Rises.. Det må være årets mest ventede film (Ud over Hobitten del 1) ...

Meeen, det er lidt mange superhelte film.. det er ligesom i år..

Det er skide synd, selvom det er nogle gode nogle, men de virker bare ikke unikke og upersonligt.. . Når der bliver spytte så mange af dem ud..

På den måde kan man godt se, at de er løbet tør for ideer og bare skal fyrer nogle franchise af!..

f.eks de begynder på Spider Man igen!.. Den har jo lige været der.. (ved godt de "gamle" måske ikke var særlig gode, og den nye er sikkert god.. Meen, come on!!!)

Mark Holst

Spider man, Batman, Avengers og Ghost Rider det bliver fedt.
men det er lidt syn de laver en spider man helt fra starten

Line FS

Ej okay, det er altså alt for meget..
Nu kan jeg så heller ikke lide superheltefilm, men alligevel! Fordel det dog lidt ud! Synes for tiden der kommer mange af de samme slags film på en gang. Men når virkelig at blive hurtig træt.

JegELSKERFilm

Et SUPER filmår er på vej! The Dark Knight Rises, The Avengers og The Amazing Spiderman bliver helt klart de mest populære! Men derfor kan de andre da også godt være interessante ? Det bliver da spændende at se om Dreed og Ghost Rider Spirit Of Vengeance bliver bedre end forgængerne ? Man kan jo altid håbe på det ? Og John Carter kunne da også godt gå hen og overraske positivt ? Det er altid godt med noget nyt!

Bjerg

er helt klart den jeg har de største forventninger til, men jeg er da også åben for resten... Undtagen Spider-Man, jeg boycotter kraftedme det lort. Hvorfor reboote allerede? Tsk tsk

Jeff

Are you sure you’re going to boycott the new Spider-Man? What if it gets brilliant reviews and all your friends go and see it! Will you really be able to resist…

Christian

Marc Webb's "The Amazing Spiderman" & mastermind Christopher Nolan's "The Dark Knight Rises", begge i juli måned!!! Bliver satme for syret! Nederen af Zack Snyder's Superman Reboot "The Man of Steel" er blevet rykket et halvt år tilbage! Den ser Vi først til sommer 2013! :-(

Glæder mig ustyrligt til den nye Spidey fortolkning, som jeg er pænt sikker på vil losse røv på de gamle, i alle henseender! Men glæder mig aller aller mest til "Dark Knight Rises". Nolans sidste batman kapitel. Har aldrig glædet mig så meget før!

Resten af de der superhelte film, giver jeg ikke en skid for. Det inkluderer også "The Avengers". Det bliver et stort rod af CGI og ligegyldig superhelte smadder. Det bliver 90% en totalt hul historie, med helte som ikke får nogen karakter- udvikling. Der er simpelthen for mange store karakterer til at de kan gøre det ordentligt. Så det bliver næsten med garanti en middelmådig oplevelse.

Bring on Spidey og Bats!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

5 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

5 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

5 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter