Cookie- og Privatlivspolitik
Hvad bliver den næste 'Twilight'?

Hvad bliver den næste 'Twilight'?

'The Hunger Games', 'The Mortal Instruments' eller en helt anden?

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Red Riding Hood og I Am Number Four var som mørke, overnaturlige og actionfyldte romancer begge målrettet de utallige horder af Twilight-fans.

Men en værdig arvtager til Stephenie Meyers univers er endnu ikke fundet, og snart er Twilight-sagaen en saga blot.

Filmselskaberne læser derfor ungdomslitteratur som aldrig før for at finde netop det bogforlæg, der skal tilfredsstille Twilight-publikummet og sælge biografbilletter i samme hast.

Alt tyder på, at Suzanne Collins’ The Hunger Games er et lovende bud. Andre peger dog på Cassandra Clares' ’The Mortal Instruments’ som den mest oplagte kandidat, mens nogle fremhæver Stephenie Meyers egen ’The Host’ som den eneste løsning. Alle tre film er sat til at komme i 2012.

Men hvilken filmatisering kan udfylde hullet, når Twilight-sagaen er ovre? Kom med jeres bud!

Tilbage til kino.dk’s Twilight Temasite

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Fan-pire pattinson

Jeg er ved at være godt træt af at folk hele tiden sammenligner film som slet ikke minder om hinanden! Der findes kun én Twilight ligesom der kun findes én The Hunger Games og én The Host! Forstå det nu!!

AufVideoSehen

Det må da være en live action udgave af Ken og Barbie, hvor der også er rig mulighed for product placement, og kundemaximering for Coca-Cola, Apple, Versace, D&G osv.

Christina

The mortal instruments! Glæder mig utrolig meget til at Cassandra's bøger kommer på det store lærred. Men man kan ikke sige hvad, der vil få mest succes. The hunger games har allerede nu stor succes, men dem som har set dem vil sikkert også se the mortal instruments og the host. Twilight sagaen åbnede dørene for alle de andre film i håb om at netop det ville give samme succes, og vi holder os jo lidt til samme genre så alle bøger, der bliver til film vil give succes fordi alle fans af bøgerne skal selvfølge se dem.

Camilla

Der er intet som vil kunne erstatte twilight!

Med her er nogle gode bud på andre vampyr serier for unge.

Vampire Academy, som handler om Rose som er Guardian for Lissa Dragomir, der er den sidste Dragomir... The Dragomirs er en ud af 12 kongelige familier der har magten i Moroi verdenen. Moroi er dødelige vampyrer som kan få børn og ikke behøver at dræbe deres ofre når de drikker blod.
Guardians beskytter moroi fra strigoi, som er forvandlede onde skabninger, de lever evigt, kan ikke tåle sollys og dræber oftes deres ofre. De er sjælleløse monstre. Rose forelsker sig i sin mentor Dimitri... og det ender med at hun skal vælge imellem Lissa og Dimitri...

Nattens Hus handler om Zoey, en normel high school pige der bliver mærket og bliver nødt til at flytte til nattens hus i Tulsa, for ikke at dø,, Der lære hun hvordan man som vampyr skal begå sig..

Louise

hvad med denne serie jeg synes den er vildt god, men self. er twilight stadig favoritten .. EVERMORE osv.. tror det kunne være godt..

Sidseluser/779048

Jeg håber virkelig på at der bliver lavet en film på The Host, det er en mega god bog, og tror det kunne blive en helt fantastisk film!!!

signe

The Mortal Instruments er helt klart de bedste bøger. Min kæreste er endda i gang med at læse dem. De er så fede, har slugt dem råt.
Glæder mig da overdrevet meget til at de kommer i biografen.. Jace er for nice.
Haha

Anjauser/50528

Det bliver meeeget svært at komme efter en så kæmpe succes som Twilight har været.
Jeg syntes dog at et godt bud kunne være "De udødelige" den er skrevet af Alison noel og er i 6 bind. Den minder lidt om Twilight men er stadig sin egen.
Stephenie Meyer selv har rost bog-serien. Det er nogle virkelig fede bøger med drama, kærlighed, spæning og mystik.

Loegse

De skal bare ikke sammenligne 'The Hunger Games' med 'Twilight'!!!! The Hunger Games er SÅ meget bedre!!

awins98

Jeg tror aldrig der nogensinde vil komme noget der kan komme op på siden af twilight. Måske er "the host" et ret godt bud, med aldrig vil noget være lige så fantastisk som twilight-sagaen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.