Face/Off-stjerner i 'The Expendables 2'?

Nicolas Cage og John Travolta er på Stallones ønskeliste
John Travolta og Nicolas Cage i 'Face/Off'
(© Paramount Pictures)

Det ultimative action-cast er efterhånden blevet konstitueret til 'The Expendables 2' med folk som Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Bruce Willis, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger og selvfølgelig Sylvester Stallone i rollerne.

Men det er ikke nok, for ifølge "Sly" Stallone står Nicolas Cage og John Travolta øverst på hans ønskeliste.

"Vi har Chuck Norris og Nicolas Cage, tror jeg nok," fortæller Stallone.

"Vi forsøger at udarbejde forskellige scenarier. Vi kan godt lide at bruge folk, som har haft deres øjeblik, men som måske er faldet på grund af nogle hårde tider og så give dem en chance mere."

Flatterende udtalelse? Næ, men sandt nok for folk som Van Damme og Norris. Og en hæderlig handling fra "Sly", der selv har været oppe, nede og oppe igen.

Vi har før skrevet om, at John Travolta rygtes til en rolle i filmen, og med ham og Cage ombord vil det blive en genforening af hovedrollerne i John Woos actionfilm Face/Off (1997).

Ifølge Stallone er det kun de travle skuespillere kalendere, der skal koordineres, før et ultimativt action-hold kan stables på benene.

Eller hvad synes du? Mangler der promente navne fra den yngre generation som Vin Diesel, Dwayne ”The Rock” Johnson og Hugh Jackman, før man kan kalde det for "det ultimative action-hold"?

The Expendables 2 får premiere den 30. august 2012.