Cookie- og Privatlivspolitik
Face/Off-stjerner i 'The Expendables 2'?

Face/Off-stjerner i 'The Expendables 2'?

Nicolas Cage og John Travolta er på Stallones ønskeliste

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Det ultimative action-cast er efterhånden blevet konstitueret til 'The Expendables 2' med folk som Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Bruce Willis, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger og selvfølgelig Sylvester Stallone i rollerne.

Men det er ikke nok, for ifølge "Sly" Stallone står Nicolas Cage og John Travolta øverst på hans ønskeliste.

"Vi har Chuck Norris og Nicolas Cage, tror jeg nok," fortæller Stallone.

"Vi forsøger at udarbejde forskellige scenarier. Vi kan godt lide at bruge folk, som har haft deres øjeblik, men som måske er faldet på grund af nogle hårde tider og så give dem en chance mere."

Flatterende udtalelse? Næ, men sandt nok for folk som Van Damme og Norris. Og en hæderlig handling fra "Sly", der selv har været oppe, nede og oppe igen.

Vi har før skrevet om, at John Travolta rygtes til en rolle i filmen, og med ham og Cage ombord vil det blive en genforening af hovedrollerne i John Woos actionfilm Face/Off (1997).

Ifølge Stallone er det kun de travle skuespillere kalendere, der skal koordineres, før et ultimativt action-hold kan stables på benene.

Eller hvad synes du? Mangler der promente navne fra den yngre generation som Vin Diesel, Dwayne ”The Rock” Johnson og Hugh Jackman, før man kan kalde det for "det ultimative action-hold"?

The Expendables 2 får premiere den 30. august 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mike Freezeuser/849052

Ser ingen grund til at bekymre sig om hvorvidt de castede stjerner passer sammen - jeg mener, bare det at komme så mange enmandshære i samme film er allerede et mis-match. Det er hele konceptet bag the Expendables.
Synes at der er mere grund til at være bekymret for om de gider bruge bare lidt flere penge på scriptet denne gang.

Det burde ikke være svært at lave et plot til en actionfilm, især ikke når filmen drives af en kult-agtig rolleliste. Og alligevel var det voldsomt pinligt at se på i den første film. Hvis de ikke kan give karakterene motiver for tusinde twists i filmen - så lad være at komplicere historien, det er en slå-på-tæven film for dælen da. KISS - Keep It Simple Stupid.

Og så ville det i øvrigt være awesome hvis de kunne få Sean Connery med!

Logan

Ved ikke helt hvad man skal mene om at få de to herrer (Travolta og Cage) med i denne ombæring, men umiddelbart lyder det ikke som nogen overvældende god ide.

Cage er en god skuespiller og jeg kan godt lide hans film, men action som "Expendables" har jeg svært ved at se ham i...mener han klarer sig bedre i adventure og fantasy (National Treasure, Season of the Witch). Rendyrket rå 80'er action ligger noget langt fra den eftertænksomhed, der har kendetegnet Cage's skuespil i løbet af de seneste 10 år.

M.h.t.Travolta er sagen dog noget mere enkel. Jeg nægter personligt at støtte en kult som Scientology på nogen tænkelig måde, og det faktum at Travolta er scientolog (efter min mening dermed også et fjols) er nok til at filmen ikke skal ses, hvis Stallone bekræfter at Travolta skal spille med.

Jari

Gælder mig til den kommer =) Kunne være fedt nok med nogle af de yngre generation, men så alligevel ikke.. For dem ser man stadig, så kunne være nice og bare se actionhelt fra den gamle generation =)

Rasmus

har da tænkt mig at se filmen alligevel, men hvis den skal blive den ultimative action film
Måtte Vin Dissel, The Rock, HJ og selfølgelig lige Shia Lebouf.

Herculadedrik

Det bliver filme historie... igen... mmeeennnn (Flatterende udtalelse? Næ, men sandt nok for folk som Van Damme og Norris. Og en hæderlig handling fra "Sly", der selv har været oppe, nede og oppe igen.)....

JCVD, fair nok, han fucked up sin status som actionhelt, synes det var surt, for kunne nu godt lide hans film frem til Double Team/ Knock off, der gik det jo helt galt, men har stadig min respekt fordi han har været ærlig om det og kæmper for og komme tilbage for sine fans skyld, JCVD var jo en fed film.

Her kommer mit hov hov hov, hvornår har chuck norris været et flop eller nede ????... så vidt jeg ved stoppet han med Walker, Texas Ranger på toppen, med meget høje sertal.., fordi han har lavet direkt dvd film (top dog, forrest warrior, osv), det er sgu da ik og være nede... er bruce willis og brad pitt så også færdig mænd i hollywood, fordi de var med i venner, en tv-serie... hmmm næ tror nu nok lige de stadig gik dem godt :-) så status : man fucker ikke med the chuck, han er kult!!! ;-)

Nicolas cage og john travolta i den grad jo tak ..

Rikke Nydam

Kunne virkelig godt tænke mig at se en genforening af Nicolas Cage og John Travolta i den næste The Expendables film. Det kunne være så fedt, for Face/Off var en utrolig fed actionfilm. Nicolas Cage er pisse god skuespiller og er totalt min ynglings.
Men selvfølgelig kunne det også være fedt af få flere kendte action skuespillere med i den nye film, bl.a. Vin Diesel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

1 dag siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

1 dag siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

2 dage siden