Cookie- og Privatlivspolitik
3D i Avatar-efterfølgere bliver endnu bedre

3D i Avatar-efterfølgere bliver endnu bedre

James Cameron opgraderer 3D

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Mange vil nok mene, at Avatar er den flotteste 3D-film, der hidtil er blevet lavet. Men James Cameron er ikke kendt for at hvile på laurbærrene, og instruktøren udfordrer konstant de tekniske grænser for filmkunsten.

Derfor vil han nu forbedre den 3D, som har været medvirkende til at gøre 'Avatar' til verdens mest indtjenende film. Og det vil han gøre ved at lave flere billeder per sekund.

Normale film er optaget med 24 frames per sekund, men Cameron er sikker på, at 3D-oplevelsen bliver markant bedre, hvis man optager med 60 frames per sekund.

James Cameron er ikke den første filmskaber, der vil forbedre 3D-oplevelsen for publikum. Vi har tidligere skrevet, at Peter Jackson vil optage sine to kommende film Hobbitten - del 1 og Hobbitten - del 2 med 48 frames i sekundet.

For begge instruktører gælder det, at der er tale om forsøg, og ingen kan sige, hvor flot 3D der egentlig kommer ud af det.

Avatar 2 har premiere den 18. december 2014, og Avatar 3 får premiere den 17. december året efter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Joachimuser/192842

Rigtig fedt at han gør det.

men....

Denne nyhed kom allerede først på året.

hvorfor er det så gamle nyheder i lægger herud?

Joachim

SSuser/10172

Detaljerne er nye, så derfor tænkte vi at en opdatering ikke kunne skade.

Hilsen Søren - kino.dk

Christian

Intet slår det, så tag alt jeres andet 3D i film og pak langt væk! James Cameron introducerede den absolut flotteste 3D, med sine Fusion kameraer, hidtil set og dette er ikke blevet slået endnu!

Glæder mig personligt super duper meget til Marc Webb's "The Amazing Spiderman", som udkommer næste sommer! Marc havde lange snakke om brugen af 3D, sammen med Cameron selv og filmen her bruger helt nye 3D-kameraer leveret fra et firma kaldet "Red Epic", der fucking ved hva' de laver! Filmen her bliver indspillet i en højere opløsning end Avatar, med endnu bedre 3D kameraer, som fuldstændig skulle eliminere denne såkaldte "motion-judder" effekt, som betyder at man til tider kan føle billedet hopper lidt.

"The Amazing Spiderman" skulle være filmen der "topper kagen" mht 3D'en, ihvertfald! Dette er "the word on the street", inklusiv James Cameron's egne.

Danieluser/178270

jeg syntes ikke avatar var så flot igen og ser ingen grund til den skulle have været i 3D, teknisk set brød den sikkert grænser, men som film var den middelmådig. og hvorfor skal vi nu have 2 og 3?

de tre bedste film jeg har set med hensyn til 3D er:
Monsters vs aliens(animations film)
My bloody valentine
Fright night

i alle tre film fik jeg et indtryk af at blive suget ind i skærmen og at filmen brød ud igennem lærdret, og det er i min menning det som 3D skal gøre :)

IM STEPH

Lionsgate er forrest med 3D efter min mening.
3D'en var smuk i Avatar og jeg håber de kan følge med Lionsgate.

Line FS

Lyder bare super godt :D Glæder mig bare SÅ vildt til at se hvordan Hobbitten kommer til at se ud med de 48 frames pr. sekundet! Selvfølgelig også den nye Avatar, men det var jo egentlig Peter Jackson som kom med det først ;) Så lad os se! Det lyder bare super spændende!!!

Joachimuser/192842

JAmes kom allerede ud med dette næsten lige efter udmeldingen af avatar 2-3

Cami-51

Jeg er okay fan af 3D, meget afhængigt af hvor god kvaliteten er, men jeg kan kun sige at jeg glæder mig til at Avatar 2 og 3 kommer, og så bliver man jo nødt til at indrømme at både James Cameron og Peter Jackson ligger top 3 på listen over filminstruktører jeg synes er verdenens bedste. Derefter kommer selvfølgelig også Steven Spielberg..

Cami-51.. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

11 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

13 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

21 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

21 timer siden

Aktive debatter