Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til George Lucas-produceret krigsfilm

Trailer til George Lucas-produceret krigsfilm

Bør denne film komme i de danske biografer?

Stem op!
65
Stem ned!
-4
(reset)

Krigsfilmen ’Red Tails’ er den autentiske beretning om de første sorte piloter, der kæmpede i det amerikanske luftvåben under 2. Verdenskrig.

George Lucas har produceret filmen (som længe har været Star Wars-skaberens hjertebarn), og filmen er instrueret af Anthony Hemingway, hvis cv består af tv-serier som ’The Wire’, ’Battlestar Galactica’, ’Heroes’, ’True Blood’ og ’Treme’.

Men ’Red Tails’ er ikke planlagt til dansk biografpremiere, og det kan skyldes manglen på kunstnerisk og kommerciel succes for genrebeslægtede film som Memphis Belle og Flyboys.

Traileren, der kan ses nedenfor, har været ude i et par dage, og den er lige så flot, som den er sentimental.

Den amerikanske premiere på 'Red Tails' er den 20. januar. Burde der også være en dansk?Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Claususer/162690

Det kan jo ikke undre, at der er så mange der downloader fra nettet, når film der reelt er værd at se, ikke kommer i de danske biografer...

Anneuser/515015

Jeg vil rigtigt gerne se den - og jeg er ikke engang en stor fan af krigsfilm.

Finn

Jeg var inde og se den igaar, og jeg er totalt uforstaaende overfor beslutningen om at den ikke vil blive vist i DK.
Det er simpelthen bare "filmen" Man fristes til at kalde den luftens Band of Brothers!

Det er en velspillet film der kommer ud over laerredet. Samtidig fortaeller den en historie der nok kun er kendt af de faerreste, nemlig de sorte amerikaneres kamp for at få lov til at kaempe for deres land, og den racisme der stadig findes i "the land of the free"
Men det er ikke kun det. Det er ogsaa en rigtig drengeroevs film. Mit eneste opstoed ville vaere at kampscenerne, selv om der er brilliant lavet, tydeligt viser at der er tale om computer grafik. Men det er absolut en film der boer ses.

Jeg faar gaasehud naar jeg taenker paa hvordan Battle of Britain ville komme til at se ud, med de teknikker man behersker idag,

khadwar_neang_666

har fulgt med i afro-amerikanske debat forums online andre steder på nettet på det seneste omkring denne film ...

kender til dels godt grunden til hvorfor G. LUCAS ikke har kunnet få 110% opbakning fra det hvide hollywood film elite er således : ...

filmens hoved cast der kun er fyldt med afro-amerikanske skuespillere helt uden de sædvanlige hvide skuespillers topnavne på rolle listen ...

samt at G. Lucas selv har punget ud af egen lomme angående financieringen af denne film grundet overstående ...

JEG STØTTER DENNE IDE ... HELT 110% KLART DEN SKAL VISES I DANSK BIO-DISTRIBUTION ...

Jeff

I saw George Lucas on The Daily Show and he was incredibly honest about why this film was not getting distributed to a larger audience (for the reasons you mention). Mr Lucas is in my bad books for what he’s doing to Star Wars, but I had to respect him for what he said.
I don’t know if the film will be any good, but it’s an important story, so hats off to Lucas for getting it made no matter what!

Allanuser/612203

Det virker underligt at en film af George Lucas som er autentisk og som beskriver en mørk tid i den amerikanske historie ikke skal vises? En tynd begrundelse: "det kan skyldes manglen på kunstnerisk og kommerciel succes for genrebeslægtede film som Memphis Belle og Flyboys" Man kunne jo også have sammenlignet med Pearl Harbor? Har det noget med Hollywoods holdning til filmen at gøre? Under alle omstændigheder bør de danske biografselskaber få fingeren ud og vise den film. Jeg tror at vi er mange der rigtig gerne vil se den, hvilket jeg syntes at både kommentarer og meningsmålinger her på siden afspejler! KOM NU I SVING!!!

Christeluser/98401

Ja! Den film skal absolut vises i danske biografer! Ikke alene fordi Terrence Howard er med - og han er jo skøn - men også fordi Hollywood ikke ville røre den med en ildtang. Grunden? Der er ingen hvide i de bærende roller. Så George Lucas har selv investeret 58 millioner dollar i produktionen. Ingen af de store filmstudier vil hjælpe med distributionen, fordi de ikke tror, at der er et marked for en all black film, så her må hr. Lucas sandsynligvis selv til lommerne igen, med yderligere 35 millioner dollars. Nu er jeg nysgerrig, og vil absolut se filmen.

http://politiken.dk/kultur/film/ECE1506390/star-wars-instruktoer-hollywo...

h0iby

Se så og få den ind i danske biografer!!!

Mrs. Baggins

Det er George Lucas. Det siger det hele. Hvem skal man bestikke for at få den på det danske lærred?

Christianuser/840534

Gu' skal den film da til Danmark! Se på den for pokker! Alene nogen af de skuespillere der er med indikerer da at der er noget kvalitet i den (eller at der i hvert fald burde være det...).

Håber den dukker op i Danmark.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 time siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

21 timer siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

2 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

2 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter