Cookie- og Privatlivspolitik
Teaser til 'The Hunger Games'

Teaser til 'The Hunger Games'

Katniss i action!

Stem op!
36
Stem ned!
-1
(reset)

MTV Music Video Awards plejer at være garant for nye klip og trailers fra film med et ungdomspublikum. Og dette års Award show var ingen undtagelse.

Næste års store konkurrent til 'Twilight' er 'The Hunger Games', og nu kan vi se de første levende billeder fra filmen.

Det er dog ret tydeligt, at instruktør Gary Ross stadig mangler en del, før filmen er færdig, så det er oplagt at vise billeder af hovedpersonen Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) i et skovmiljø.

Skoven er nemlig stedet, hvor en stor del af handlingen udspilles. Katniss skal kæmpe for at overleve i et makabert spil skabt af onde magthavere i et fremtidigt verdenssamfund.

The Hunger Games får dansk premiere den 22. marts 2012.
Læs mere på The Hunger Games-temasiden. Klik på ikonet til højre.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
kamille piuser/951450

JEG GLÆDER MIG SÅÅÅÅ MEGET SIDDER HELE DAGEN BARE OG VENTER DAGEN LANG OG KAN SLET IKKE TÆNKE PÅ ANDET OG HELT ÆRLIGT ER JOSH HUTCHERSON IK BARE LIIIIIIIDT (MEGET) FOR LÆKKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Gamze

Glæder mig helt vildt til at se filmen, og har læst bøgerne! Jeg har store forventninger af filmen da bogen er så berømt! <3

Isabellauser/332049

Er jeg den eneste som synes at de castede ikke passer på rollerne?
Katniss er i bogen beskrevet med olivenfarvet hud, det har Jennifer Lawrence ikke...

Nicole

Nu er jeg en kæmpe faan af serien, og har været stalker af hele producenten af den fra START af !!! Og glæder mig helt vildt meget til at se den på stor skærm - og se de scener jeg har siddet og læst komme til livs, det bliver en kæmpe oplevelse
Og har endda fået min veninde til at læse bogen, så vi skal ind og se den på premiere :D
May the odds be ever in your favor

Nannauser/929231

Jeg kunne ikke være mere enig!!!
"It's a big, big day!" :D

Andrea

Nu har jeg ikke læst bøgerne, men eftersom de siger at den kan komme til at konkurrere med Twilight.. Den ligner godt nok meget, især med mandestemmen i traileren. Og er det btw Matt Lanter? (Fra bla. Vampires Suck XD) - traileren ser GODT NOK KEDELIG UD, sorry. Havde forventet meget bedre. Men aner ikke hvad det handler om HAHAHA, men synes det ser meget kedeligt ud.

kamille piuser/951450

OPPE:

ik for noget men måske skulle du prøve at LÆSE bøgerne inden du kritisere traileren for i traileren er der så meget bygget op som man bare kun kan se/fornemme når man har læst bøgerne så luk munden og åben bogen!!!!!

Carmen

Det er da lige præcis det de kan! De her bøger er praktisk talt skrevet til at blive lavet til film. Suzanne Collins er jo selv prof. scriptwriter og er i ovenikøbet med til at skrive manuskriptet til filmen. Den bliver fantastisk! Og specielt med Jennifer Lawrence som deres leading lady - det kan da kun blive godt!!!

Sunnyuser/691308

Hvis man har læst bogen/bøgerne, ved man vel at det bare ikke kan blive godt.
Der er på ingen måde at de kan skabe den samme magi i filmen som i bøgerne.

The Other Account

Altså, jeg elsker rigtige action adventure film, med en masse god spænding og det ser ud til at det er lige hvad filmen 'The Hunger Games' har, så ser frem til den. Det er en meget fed Teaser til filmen, glæder mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter