Statister: "Vi glæder os til at se, om vi kommer med i den endelige film"

Kino.dk-brugere var statister i den nye danske gyserfilm 'Skavengers'
Statister klar til optagelser på 'Skavengers'
(© David Bjergsø)

I sommer inviterede kino.dk nogle brugere til at være statister i en ny dansk gyserfilm.

Scenen til 'Skavengers' foregik i Københavns Lufthavn, og efter optagelserne fangede vi Thomas Schaer og Peter Paluch til et par kommentarer om, hvordan det er at være statist.

21-årige Thomas Schaer fortalte, at "jeg mødte op i lufthavnen den søndag aften, og så startede det hele med, at vi sad og ventede i over to timer på at det hele blev klar, og vi skulle på. Men så var det ret sjovt, og der var en god stemning - men i realiteten var det hele overstået på ganske kort tid."

Thomas fortæller om sin rolle:

"Min opgave var at stå i baggrunden bag hovedpersonen Vanessa Johansson, mens hun tjekker ind ved en selvbetjeningsboks i lufthavnen. Nok ret begrænset hvor meget jeg kan ses - men hvis det kommer med så er det mig i de grønne shorts."

Statister

Peter Paluch var taget med sønnen Oliver til optagelserne i Lufthavnen, og han var også begejstret for at være med:

”For mange år siden drømte jeg om at lave film og sådan - og jeg snusede da også lidt til det. Men det blev ved det. Så da min søn Oliver så opslaget på kino.dk om, at der skulle bruges statister til gyserfilmen 'Skavengers' ude i lufthaven, blev vi enige om, at det ville være sjovt at prøve sammen."

"Så vi havde en god lang aften, hvor vi skulle trække vores kuffert en masse gange i baggrunden, mens skuespillerne talte sammen i forgrunden. Vi glæder os til at se, om vi kommer med i den endelige film. Hvis vi kommer med i filmen, så er det os, der trækker en grøn kuffert midt i terminal 3 i Kastrup."

Afslutningsvist fortalte Peter, at "jeg tror godt, at vi begge to har lyst til at være statister igen en anden gang…"

Skavengers har premiere den 13. april 2012.

Statister