Cookie- og Privatlivspolitik
Ridley Scott bekræftet til 'Blade Runner'

Ridley Scott bekræftet til 'Blade Runner'

Scott vender tilbage i instruktørstolen, når kult-klassikeren genindspilles

Stem op!
6
Stem ned!
-5
(reset)

Efter Alcon (en del af Warner Bros.) tidligere på året købte rettighederne til Blade Runner, har rygterne sviret, om hvem der skulle bringe den kendte fremtidsfilm tilbage til nutiden.

Nu bekræftes det, at ingen ringere end den originale Blade Runner-instruktør Ridley Scott skal instruere og producere den nye version af 80er kult-klassikeren.

Detajlerne omkring projektet er endnu uklare, og det vides ikke om Scott skal instruere en opfølger til den originale film, eller om han vil forsøge sig med en prequel på linje med hans nuværende projekt Prometheus, der en del af Alien-universet.

Om også Harrison Ford vender tilbage som den replicant dræbende fremtids-agent Rick Deckard, må tiden dog vise.

'Blade Runner' blev nomineret til to Oscars, og er baseret på Philip K. Dicks novelle 'Do Androids Dream of Elecric Sheep' fra 1968.

Filmen var den første af Dicks fortællinger, der blev overført til det store lærred, men siden er flere blevet filmatiseret bl.a. Paycheck med Ben Affleck og The Adjustment Bureau med Matt Damon.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Claususer/438268

Jeg er da meget glad for at det er mestere selv,d er har hånd i hanke med projektet.
Håber ikke at det bliver et remake, men quel af en eller anden slags kan da kun blive spændende med de tekniske muligheder, der er i dag.

Jeg glæder mig!

Jeff

I read an interview with one of the new movies producers and although he says he has no idea what Ridley Scott is going to do with the new movie, he thinks it is very highly unlikely that he will do a remake. He thinks it will either be a sequel or prequel, either of which I think could be pretty cool. But I’m going to reserve judgment until there are more details.

Christian

HVIS noget, så skal Ridley Scott lave en sequel... han skal fanme ikke genindspille sin egen originale, det er da det dummeste jeg nogensindet har hørt!

Oleuser/676321

De store filmklassikere må aldrig remakes, da de står mejslet ind i filmhistorien i al deres ægthed og originalitet. Meget skuffende at Ridley Scot ikke har taget afstand fra dette projekt.

Toby

Nej nej nej, hvorfor kan de amerikanere ikke holde fingrene væk fra sådan en klassiker!! De kommer jo aldrig til at fange det samme flotte billede og stemning.....................

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

6 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

9 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

1 dag siden

Aktive debatter