Cookie- og Privatlivspolitik
Legendarisk hajangreb genoplives

Legendarisk hajangreb genoplives

Robert Downey Jr. producerer filmen om USS Indianapolis

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Efter levering af atombombe-dele under 2. Verdenskrig, blev USS Indianapolis ramt af en japansk torpedo. 880 overlevede angrebet, men kun 316 overlevede den efterfølgende dehydrering og de talrige hajangreb.

Begivenheden bliver fremragende fortalt af Robert Shaw i Jaws, og nu vil Robert Downey Jr. producere filmen om den tragiske hændelse. Men der bliver ikke tale om en klassisk haj/krigsfilm.

Filmen vil i stedet fokusere på den 12-årige Hunter Allen Scott, der via en historieopgave fra 1996 bidrog til posthum frifindelse af skibets kaptajn, som begik selvmord i 1968. 

Angrebet blev i 1991 til tv-filmen ‘Mission of the Shark: The Saga of the U.S.S. Indianapolis’, og man har siden 2005 forsøgt at producere en ny version (bl.a. på baggrund af Doug Stantons roman ’In Harm’s Way’), men anstrengelserne har indtil nu været forgæves.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

10 år siden
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
michael

så lige et dr2 program med gamle optagelser fra folkene ombord på det skib de omtaler. hvis jeg husker rigtig. men er jeg rimelig sikker på. rimeligt brutalt at hører det fra folk der rent faktisk var der, eller rettere deres dagbøger.....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

21 timer siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 dag siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 dag siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

1 uge siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

1 uge siden

Aktive debatter