Cookie- og Privatlivspolitik
Biografklub Danmark Sæson 2011-2012

Biografklub Danmark Sæson 2011-2012

Ny sæson, nye film

Stem op!
10
Stem ned!
-3
(reset)

Filmene til 2011-2012-sæsonens Biografklub Danmark-program er offentliggjort. Man får i år syv film til halv pris ved køb af Grundpakken, og så kan man vælge tre yderligere til, som er en del af det specielle Bogart-program.

Grundpakken
Dirch (25.08.11)
Filmen om Dirch Passers liv med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen er første film på programmet. 'Dirch' følger komikeren i sine revy-dage og sætter fokus på hans venskab med kollegaen Kjeld Petersen (Lars Ranthe).

Headhunterne (22.09.11)
Jo Nesbøs krimiroman om headhunteren Roger Brown (Aksel Hennie), der er kunsttyv i sin fritid, er blevet sammenlignet med 'Mænd der hader kvinder' - og med danske Nikolaj Coster-Waldau på rollelisten som Rogers modstander, er der lagt op til en thriller i samme klasse.

Niceville (17.11.11)
Bryce Dallas Howard og Emma Stone er nogle af hovedrollerne i denne film om raceadskillelse i 60ernes Mississippi. I 'Niceville' fortæller den sorte tjenestepige Aibileen (Viola Davis) om sin tilværelse til den hvide miss Skeeter (Stone).

J. Edgar (19.01.12)
Clint Eastwoods film om FBI's frontfigur J. Edgar Hoover (med Leonardo DiCaprio i titelrollen), der gemte på hemmeligheder, som kunne have ødelagt hans karriere. Også med Naomi Watts og Judi Dench.

Jernladyen (23.02.12)
Meryl Streep spiller Margaret Thatcher i biografifilmen over hendes politiske og personlige liv. Hun er en af det 20. århundredes mest kontroversielle politikere, der var Storbritanniens første og hidtil eneste kvindelige premiereminister.

Dronningen og livlægen (29.03.12)
Den danske filmberetning om affæren mellem Christian VII's tyske livlæge Struensee (Mads Mikkelsen) og hans engelske kone Caroline Mathilde (Alicia Vikander). Instrueret af Nikolaj Arcel (Kongekabale).

Nobels testamente (07.06.12)
Producenterne bag Stieg Larssons Millennium-trilogi kaster sig over en anden krimiroman, nemlig Liza Marklunds bestseller' Nobels testamente'. Kriminalreporter Annika Bengtzon bliver vidne til et opsigtsvækkende mord ved den årlige Nobelfest, som hun herefter forsøger at opklare.

Bogart-programmet (købes særskilt)
Undskyld jeg forstyrrer (05.01.12)
Dansk kærlighedsfabel om en ung kvinde (Sara Hjort), der søger efter sin ukendte far, og denne søgen fører hende til et lille, skrantende københavnsk teater. Også med Nicolas Bro, Stine Stengade og Søren Østergaard.

Hvad med Kevin? (12.04.12)
Bestselleren 'We Need to Talk About Kevin' ligger til grund for filmen med Tilda Swinton, John C. Reilley og Ezra Miller i hovedrollerne. 'Hvad med Kevin' var i konkurrence i Cannes, og den handler om moderen Eva, der skal tackle en enorm sorg og skyldfølelse over sin søns forfærdelige gerning.

A Dangerous Method (21.06.12)
David Cronenberg instruerer Viggo Mortensen og Keira Knightley i en film om psykoanalytikerne Carl Jung og Sigmund Freud. Cronenberg har tidligere instrueret Mortensen i 'A History of Violence' og 'Eastern Promises'.

Biografklub Danmarks hjemmeside kan man få information om bestilling, medlemskab og priser.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anngrete

Hvor kan jeg se min opsparede point og hvordan melder jeg medlemmer til?
Hilsen Anngrete

Stine Teglgaard

Besøg Biozonen på nfbio og læs mere:
http://nfbio.dk/bonus/medlemsfordele

MVH Stine
kino.dk

sofiauser/799932

Kære administratorer.
Er meldt ind i jeres Kino club....men hvordan pokker får ´man registreret sine bonus point??? Det er mærkeligt at den slet ikke giver point efter 10 billetter??....Kan I ikke beskrive fremgangsmåder ordentligt, så almindelige mennesker kan finde "vejen frem"....

miauser/253060

Jeg har bestilt billetter til 10 - 12 stk hvert år i mange år, har jeg fået bonuspoint.
Jeg har svært ved, at finde ud af jeres side, Kan heller ikke finde, hvor der står noget om bonuspoint???
MVH
G.Jørgensen

Gertuser/256813

Vorherrebevars. Bonuspoint - som udløser hvad? Hvor mange bonuspoint skal der til for at få en biografbillet ud af det? Det skal da stå på en side som denne. Men får man overhovedet bonuspoint, hvis man køber grundpakken (og hvordan i hede hule h- - - - - - køber man den - uden at få en error-besked). Til dem, der står bag dette system / denne opsætning vil jeg sige: træk jer tilbage og lad andre komme til! I har ikke forstand på at tjene penge eller lokke flere mennesker i biografen!

Gert

satisfythecrave

Ser godt ude, overvejer stærkt at melde mig ind for jeg tror jeg ville gå ind og se størstedelen af filmene alligevel.

Jeff

The bonus system sounds pretty simple to me, as to whether it works is another matter… And isn’t that a matter for Biografklub Danmark and not Kino? I think some of you are commenting on the wrong website…

Susanne

Er ikke tilfreds med det nye bonussystem, ville hellere beholde det gamle.

Joan

Jeg kan ikke finde ud af jeres bonuspoint system. Jeg har tilmeldt 8 personer i år, og i skriver jeg får bonuspoint for dem alle, men på min side står der, at jeg har 0 bonuspoint??????????????

SSuser/10172

Til orientering er Biografklub Danmarks bonussystem ikke relateret til kino.dk. Vi præsenterer blot årets program.

Hilsen Søren - kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 timer siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

10 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

10 timer siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

11 timer siden

Aktive debatter