Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt om Alien-prequel

Nyt om Alien-prequel

Film-synopsis er offentliggjort, og rygter om roller svirrer

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Rygterne lyder, at Ben Foster (Angel i X-Men: The Last Stand) har tilsluttet sig castet på 'Prometheus'. 

Castet består nu af skuespillere som svenske Noomi Rapace, Charlize Theron (Monster), Idris Elba (Thor) og Inglorious Bastards- og X-Men-stjernen Michael Fassbender.

Derudover er en synopsis offentliggjort, dog med anklager om at være en smule intetsigende og detaljeløs:

"Visionary filmmaker Ridley Scott returns to the genre he helped define, creating an original science fiction epic set in the most dangerous corners of the universe.

The film takes a team of scientists and explorers on a thrilling journey that will test their physical and mental limits and strand them on a distant world, where they will discover the answers to our most profound questions and to life’s ultimate mystery."

Prometheus har dansk premiere den 29. maj 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tsunamijhoeuser/310406

Jeg er enig med dig langt hen ad vejen.og netop Pandorum overraskede og var en rigtig fed film. Men,og der er et men, det er IKKE den bedste sci-fi horror siden aliens mener jeg, der har været flere blandt andet Pitch Black og Event Horizon som begge er fuldt på højde med Pandorum, men INTET slår Alien som den bedste sci-fi nogensinde,dog er Invasion Of The Body Snatchers med Donald Sutherland en film, som også er en af mine absolut sci-fi favoritter

Uanset, SCI-FI RULES :-D

Daniel

Tænkte godt nok på også at nævne Event Horizon men jeg mener nu stadig at Pandorum er den overlegen. Det er vel bare et spørgsmål om de små nuancer, så som om man godt kan lide det overnaturlige, så som helvedet, blandet ind i sin Sci-Fi, eller om man helst vil have det videnskabeligt og mere ala Darwin (evolution), hvilket netop er den store forskel på de to film. Jeg tror at Prometheus kommer til at minde mere om Pandorum i den retning også. Lad os se.

Men sci-fi rules indeed :)

Daniel

Efter min mening er rygterne om Ben Fosters medvirken i Prometheus virkelig en god nyhed. Hans præstation i 2009's Pandorum var virkeligt overraskende positiv, ligesom Pandorum var i sin helhed. Faktisk vil jeg sige at Pandorum er den bedste Sci fi-horror siden NETOP Aliens. Så hvor perfekt er det ikke hvis han slutter sig til Prometheus cast nu. Ridley Scott har helt sikkert set Foster i Pandorum og er derved blevet influeret til denne beslutning.

Dog håber jeg ikke at der kommer mange flere stjerner på rollelisten. Med Foster, Theron og ikke mindst Fassbender så er der altså ikke plads til mange flere.

Prometheus og Elysium.. Det er fantastisk at have nogle virkeligt spændende Sci-fi's at glæde sig til, hvis man er fan af genren. Lad os bare håbe de er på højde, eller bare nærmer sig District 9 og Pandorum's niveau.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

20 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

20 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter