Cookie- og Privatlivspolitik
Martin Scorseses første familiefilm

Martin Scorseses første familiefilm

Trailer til 'Hugo'

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Martin Scorsese er som regel garant for mord, afstumpet vold eller i det mindste karakterer på randen af sammenbrud, men der er langt fra ’Taxi Driver’ til instruktørens nye film.

’Hugo’ er baseret på Brian Selznicks børnebog ‘Opfindelsen af Hugo Cabret’, fra 2007, der handler om en banegård i Paris, hvor der bor en ganske særlig dreng med ganske særlige opfindelser.

Bogens inspirationskilde er Georges Méliè, og filmpioneren er formentlig medvirkende årsag til Martin Scorseses utraditionelle genreskifte fra psykologisk thriller (Shutter Island) til eventyrlig familiefilm.

Filmens første trailer er netop udkommet, og Hugo får dansk premiere den 15 marts 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ane

Glæder mig!!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Bare det at titlen er afsløret til en af Pixar´s kommende film, gør mig meget spændt på, hvad Pixar nu har oppe i ærmet igen.

36 minutter siden
johnny

jeg savner den gode gamle spider-man. ikke denne high tech spider-man med en AI der fortæller ham alt hvad han kan gøre.

46 minutter siden
johnny

jeg kunne sagtens tage ind og se filmen igen, bare for filmen selv. men at genudgive den bare for en post credit scene mere virker lidt ynkeligt.

1 time siden
Shaolin

Men Avatar lavede jo samme nummer, med at blive sendt i biograferne igen, med X antal minutters ekstra scener i.

3 timer siden
Benjamin

Hvad jeg har læst mig frem til, så skulle det vist blot være en slettet scene samt noget ekstramateriale, som bliver vist som en post-credits scene

12 timer siden

Aktive debatter