Cookie- og Privatlivspolitik
Få børnebillet til LEGOLAND® med i købet!

Få børnebillet til LEGOLAND® med i købet!

For hver børnebillet du køber online til følgende titler...

Stem op!
46
Stem ned!
-25
(reset)

Kino.dk og LEGOLAND har slået sig sammen om et børnevenligt tilbud.

Sådan gør du
Børnebilletten til LEGOLAND får du ved at KØBE en børne-biografbillet til én af følgende film (i alle slags versioner) HER PÅ KINO.DK. Købet skal være et direkte køb, dvs. ikke en reservation, der konverteres til køb, da man ved konvertering ikke modtager en købskvittering med LEGOLAND-billet.

-Orla Frøsnapper (premiere 1. juni)
-Kung Fu Panda 2 (premiere 16. juni)
-Harry Potter og Dødsregalierne - Del 2 (premiere 13. juli)
-Biler 2 (premiere 4. august)
-Far til fire - tilbage til naturen (premiere 6. oktober)

Billetten til LEGOLAND finder du på den købskvittering du modtager på mail, som du både skal bruge, når du henter den købte billet i biografen og ved hovedindgangen til LEGOLAND - så husk at gemme kvitteringen efter biografturen. Hvis du køber mere end én børnebillet, vil der alligevel kun fremgå én gul LEGOLAND-billet på din kino.dk mailkvittering. I det tilfælde printer du bare kvitteringen ud i tilsvarende antal eksemplarer, du har købt børnebilletter på kino.dk.

Spørgsmål ang. LEGOLAND-billetten kan stilles via kino.dk/kontakt og ikke til LEGOLAND.

LEGOLAND byder på over 50 forlystelser, hvor du kan blive skattejæger, cowboy og viking, brandmajor eller klodsmajor blandt mere end 59 millioner LEGO® klodser.

Betingelser:
Børnebilletten til LEGOLAND gælder for én dagsbillet til ét barn (3-12 år) ved samtidig køb af en voksenbillet ved billethuset i LEGOLAND. Kun ét barn pr. betalende voksen. Billetten er gyldig i perioden 1. juni til 30. oktober undtagen 20. august 2011**.
Værdi op til kr. 249. Billetten er et pakketilbud og kan ikke kombineres med andre rabatter, ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper.
**LEGOLAND er lukket onsdag og torsdag i uge 36-40 samt 43.
Læs mere og se åbningstider på LEGOLAND.dk

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Joanuser/2553

Der står at billetten til Legoland kun gælder til 30. okt 2011??? Filmen havde jo først præmiere 6/10, så det var da en kort frist for at benytte Legoland...
Vi skal ind og se filmen med ungerne her i dec. Er der så ingen Legoland Billet med, eller gælder den så bare for 2012???

Louise - koordinator kino.dk

Hej Joan,

Ja, tilbuddet sluttede pr. 30/10 2011, så der er ikke længere en LEGOLAND billet med på kvitteringen.

Hilsen Louise - kino.dk

Louise - koordinator kino.dk

Hej alle,

Hvis I har købt en børnebillet på kino.dk og IKKE har fået en Legoland-billet med, kan I sende en mail med jeres kvittering til kontakt@kino.dk - så kigger jeg nærmere på det :-)

Hilsen Louise,
koordinator, kino.dk

Susanneuser/938484

har prøvet uden held at finde billet til legoland på kvitteringsmailen som beskrevet. Har prøvet at højreklikke og også på linket men bliver bare smidt tilbage til kino.dk forsiden. Hjælp!!!

heidi

Jeg har fået et login her til siden men har ikke fået noget biozonen kort og jeg bliver da også nægtet adgang til den side der skulle lade mig tilmelde til biozonen. Der er ingen oplysninger nogen steder her om hvad man skal gøre og er træt af at gå i biffen og så blive nægtet adgang til biozonen!!!

Jeg vil også være med hjælp :-)

G-Tuser/657447

Blot et spørgsmål: Jeg har købt billet til filmen "Dirch", som ikke er på listen, men jeg HAR fået en billet vedhæftet min kvittering.

Det må da så være en fejl.....????

Til alle jer som ikke kan finde jeres billet, så husk at det ikke er på kvitteringen for BESTILLING, men kun kvitteringen når I KØBER og betaler online. Det er to forskellige typer kvitteringer.

Sanne

Hej.

Hvis I ikke efterfølgende modtager en mails efter jeres kvittering på købet er kommet, så vil jeg anbefale jer at skrive til denne mail: info@legoland.dk og så vedhæfte kvitteringen af jeres køb. :)

Louise - koordinator kino.dk

Hej,

Hvis der skulle være tvivlsspørgsmål i forbindelse med LEGOLAND-billetten, bedes I henvende jer til kino.dk på kontakt@kino.dk og IKKE til LEGOLAND.

Hilsen Louise -
Koordinator, kino.dk

Louise - koordinator kino.dk

Hej alle,

Den gule Legoland-billet ligger helt i bunden af kvitteringen man får tilsendt pr. mail, når man KØBER børnebilletter til de fem film online på kino.dk. Du skal blot højre-klikke for at få vist billeder, eller trykke på det link, der hedder EmediateAd, så kommer det frem. Hvis den ikke fremgår på selve kino.dk-kvitteringen, men åbner i et vindue i en browser, skal du både have et print af din kvittering og af Legoland-billetten med i Legoland.

Biograferne har således ikke noget med tilbuddet at gøre, og de kan ikke hjælpe med at skaffe en Legoland-billet, da den ikke er på selve biograf-billetten, men på købskvitteringen fra kino.dk.

Hvis du har købt mere end én børnebillet, vil der alligevel kun fremgå én gul Legoland-billet på din kino.dk-kvittering. I det tilfælde printer du bare kvitteringen ud i tilsvarende antal eksemplarer, du har købt børnebilletter på kino.dk. Vær dog opmærksom på, at man kun kan få ét barn med gratis ind i LEGOLAND pr. betalende voksen.

God fornøjelse!

Hilsen Louise - koordinator, kino.dk

Kino.dk

Hej Alle

Legoland billetten skal findes i den kvittering man modtager på mail når man har købt en billet.

Med venlig hilsen

Thomas
kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

5 timer siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

7 timer siden
Wayne

Trist at det som altid bare skal være et københavner anliggende med disse gratis forestillinger.

7 timer siden
Jimmy

Tina og Jeff?? Er det Boris og Ivans børn?? hahaha...
Held og lykke.. de kan alligevel ikke slå KRUMMERNE og KRUMMERNE 2..

1 dag siden
Michael

Hold fingrene fra James Bond.
Lad nu vær med at ødelægge en så lang filmhistorie.

6 dage siden