Cookie- og Privatlivspolitik
Pirater har indtaget Cannes

Pirater har indtaget Cannes

Pirates of the Caribbean-stjernerne besøgte filmfestivalen

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

Den fjerde dag på festivalen i Cannes bød på yderligere stjernestøv.

Sidste år var den eneste rigtig store amerikanske film Wall Street: Money Never Sleeps, mens der i år på blot fire dage har været besøg fra både Woody Allen (Midnight in Paris), Angelina Jolie (Kung Fu Panda 2) og nu Johnny Depp og følge med gallapremieren på 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand'.

Selvom filmen blev modtaget med blandede følelser fra pressen, var der ikke desto mindre enorm interesse for pirat-stjernerne, der trak fulde huse til pressemødet og tiltrak smoking- og kjoleklædte fra nær og fjern til den røde løber.

Vi har samlet et stort billedgalleri fra den røde løber.

Til pressemødet var Johnny Depp i centrum for journalisternes spørgsmål.

Han blev blandt andet spurgt, hvor meget kreativt input, han kommer med på Pirates-filmene. Til det svarede han:

"Jeg er heldig at arbejde med et kreativt hold, og de inviterer mig til at komme med input til historien. Men det er klart, at jeg har været med til at udvikle Jack Sparrow," fortæller han og fortsætter: "Geoffrey Rush og jeg har altid improviseret os frem til vores roller."

Hvordan vil du beskrive Jack Sparrow?
Johnny Depp (Jack Sparrow): ”Han er en kombination af en 1800-tals Keith Richards og et romantisk stinkdyr”

Hvordan balancerer du mellem livet på optagelserne og så dit familieliv?
Depp: "Min familie har set flere af mine film, end jeg har. Jeg sparrer med dem, når jeg skal udvikle en rolle. Så går jeg rundt derhjemme og laver stemmer, og så siger de, hvad de synes om det."

"Jeg gider ikke se mine egne film. Det eneste problem er, at jeg ikke får set de andre skuespilleres præstationer. Næste gang vil jeg have en klausul i min kontrakt om, at jeg vil have en version af filmen, hvor jeg er klippet ud."

Hvad var de største udfordringer på settet?
Penélope Cruz (Angelica):
”Min største udfordring var at holde masken i scenerne, især over for Johnny. Og så var det svært at lære sværdfægtningen og koreografien.

Ian McShane (Blackbeard): "Jeg prøvede konstant at se de andre i øjnene uden at falde over mit sværd, der var tre gange så langt som de andres."

Geoffrey, hvordan ser du udviklingen af din karakter?
Geoffrey Rush (Barbossa):
"Han startede som en bad ass skurk. Så blev han politiker, og nu arbejder han for kongen, George II. Det hjalp mig at have arbejdet med en anden konge i 'Kongens store tale', ha ha."

Johnny, frygter du kritikerne, og hvordan tror du, at publikum tager imod filmen?
Depp:
"Kritikere er uhyggelige… derfor er vi kommet til Cannes, ha ha. Nej, det er en ære at vise filmen i dette forum, selvom det ikke er en normal Cannes-filmtype. Jeg tror, at publikum kommer til at kunne lide den. Vi gjorde, hvad vi kunne for at lave noget nyt og frisk."

Hvor mange Pirate-film kommer vi til at se?
Depp:
"Så længe, der er kreative kræfter som Jerry Bruckheimer involveret, kan vi blive ved. Filmene bliver lavet til publikum, så hvis de kan lide dem, er vi glade."

Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand får dansk premiere på torsdag.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.