Cookie- og Privatlivspolitik
Osama bin Ladens morder

Osama bin Ladens morder

Hovedrollen fundet til 'Kill bin Laden'

Stem op!
5
Stem ned!
-5
(reset)
Redaktionen på kino.dk var fuldt ud enige om australske Joel Edgertons stjernepotentiale efter at have set Animal Kingdom.

Den 35-årige skuespiller blev da også hurtigt spottet af Hollywood, og indtil for få uger siden, var Edgerton front runner til at overtage rollen som Jason Bournes efterfølger.

Jeremy Renner snuppede dog Bourne-rollen, og derfor har Kathryn Bigelow, der gav Renner sit gennembrud i The Hurt Locker, haft mulighed for at hyre Edgerton til sin kommende film, ’Kill bin Laden’.

Filmen vil følge et hold soldaters jagt på bin Laden efter angrebet den 11. september, og manuskriptet er efter attentatet på bin Laden ved at blive tilrettet, så missionen ender succesfuldt.

Manuskriptforfatteren Mark Boal har afsløret, at det nye manus ender med en 40 minutter lang kampscene, der kulminerer i mordet på bin Laden.

Optagelserne til ‘Kill bin Laden’ forventes at starte til sommer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maltheuser/919200

Ser jeg meget frem til, er normalt til Krigs filmene. Men at lave en film med ideén om at følge et ''team af soldater som har en form for mission'' Er jo set før, men nu når det er et team som har til opgave at finde Osama Bin Laden som vi følger. Gør bare at jeg allerede nu tror på det kan blive en best seller, og helt klart en film hvor jeg vil side som en af de første i de danske biografer og se. :-)
- Kan ikke andet end at vente spændt, og holde mig opdateret om nyt omkring fillmen her på Kino.dk

Sabrineuser/134477

hollywood skal få sig noget bedre at lave.det er sku da for weird at lave en film om deres laaaaaaaaaaaaaange søgen efter bin laden. hvorfor så ik lave en film om de uskyldige liv soldaterne tog undervejs??? de fortjener det mere end nogen anden, jeg tror næppe at vi har brug for endnu en film hvori soldaterne er de eneste helte, føj føj føj

Thokeuser/111476

Er mere spændt på, at se hvem der skal spille Bin Laden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

9 timer siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

1 dag siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

1 dag siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

1 dag siden

Aktive debatter