Opdateret: Kino tv i Cannes - Angelina Jolie finder den indre ro

Ny video fra stjernespækket pressemøde på 'Kung Fu Panda 2'
Holdet bag 'Kung Fu Panda 2'
(© UIP)

Et af årets helt store animationsfilm er 'Kung Fu Panda 2'. Det ved de også godt her i Cannes, hvor filmen blev vist torsdag morgen for en udvalgt skare af journalister.

Filmen følger i etterens spor, hvor pandaen Po er blevet en ægte ”dragekriger”. Men fortiden indhenter den nybagte kung fu-mester, og nu må han konfrontere den onde påfugl Shen og finde sin indre ro.

'Kung Fu Panda 2' fungerede optimalt i 3D med nogle af de flotteste animationer og 3D-effekter nogensinde, men historien er knap så skarpt skåret som etteren.

Der var også blandede reaktioner fra de øvrige journalister - nogen grinte højlydt, mens andre forblev tavse filmen igennem.

Efter filmen var der pressemøde med stemmerne bag løjerne, nemlig Jack Black (Po), Angelina Jolie (Tigress), Dustin Hoffman (Master Shifu) og filmens instruktør Jennifer Yuh.

Til pressemødet førte Angelina Jolie selvsikkert an, og hun fortalte blandt andet om sit forhold til vold på film, om at finde sin indre fred, og til slut afkræftede hun endegyldigt, at hun har noget med den kommende Tomb Raider-film at gøre.

Da en fransk journalist spurgte, om hvad hun synes om Osama bin Ladins død på grund af en tidligere rolle i filmen 'A Mighty Heart', svarede en tydeligt irriteret og forundret Jolie:

”Jeg vil helst ikke tale om et så alvorligt emne til en Kung Fu Panda-pressekonference.”

Heldigvis var det konferencens eneste øjeblik af dårlig stemning, og især Jack Black var med til at skabe en humoristisk og behagelig atmosfære.

Black kom ikke med de store guldkorn, men fik med præcis timing salen til at brøle af grin. En journalist spurgte, hvordan det var at gå fra at vinde Oscars til at lave animationsfilm.

Som er den eneste af de tre skuespillere, der ikke har vundet en statuette, svarede han sarkastisk:

”Efter alle Oscar-statuetterne...”

Dustin Hoffman sagde ikke meget til pressekonferencen, men understregede sin afdæmpede coolness-faktor ved at svare i korte, ironiske svar. Blandt andet, da han blev spurgt om, hvordan det er at være tilbage i toeren:

”Det ved jeg ikke, for i min alder har man ikke nogen korttidshukommelse.”

Kung Fu Panda 2 får premiere den 16. juni.