Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'Tintin'!

Første trailer til 'Tintin'!

Fejende flot smagsprøve på 'Enhjørningens hemmelighed'

Stem op!
60
Stem ned!
-11
(reset)

Den snusfornuftige og modige Tintin, der blev skabt af Hergé i 1929, er på vej til det store lærred i form af Steven Spielbergs Tintin: Enhjørningens hemmelighed.

Filmatiseringen har været længe undervejs, og med Spielberg som instruktør og Peter Jackson som producer er forventningerne naturligvis skyhøje til animationsfilmen, der er optaget i 3D og baseret på motion capture-teknikken.

Tegneseriealbummene bag filmen er hovedsageligt ’Enhjørningens hemmelighed’ og fortsættelsen ’Rackham den Rødes skat’ tilsat elementer (eftersigende) fra både ’Krabben med de gyldne kløer’ og ’Den mystiske stjerne’.

Hvis alt går efter planen skal Peter Jackson instruere ’Tintin: Soltemplet’ i 2013, men først drejer dig sig om ’Enhjørningens hemmelighed’, der får dansk premiere den 27. oktober - to måneder før premieren i USA.

Vi er ovenud begejstret for traileren her på redaktionen - men hvad synes du?

Se filmens spritnye plakater her.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hildegunstuser/1013868

"Tintin er trådt ud af sine karikerede og stive klæder og bliver vækket til live i filmen. I hvert fald i det ydre. Det indre kniber det med og har nok altid gjort det. Tintin er simpelthen ikke en specielt interessant drengemand og helt." (Nanna Frank Rasmussen)

Kristineuser/457901

Som højtelsket Tintin fan og ejer af hele Tintin Boxen, glæder jeg mig helt vildt til at se denne spillefilm. Min mand og jeg har længe snakket om at der skulle laves en spillefilm. :)
Jeg håber insrtuktøren holder sig til den oprindelige historie. :)
& ser samtidig frem til den næste: Tintin og soltemplet, som er en af mine yndlings! :D

Jakob

Ud fra denne trailer ser ud til at blive en film fyldt med action og spædning. Og som fan af Tintin skal jeg helt klart ind og se denne film.

Jesper

jeg håber at de holder sig loyalt til historien. Det jeg læser i her i nyheden at der er elementer fra andre Tintin historier får det til at løbe koldt ned af ryggen på mig. Enhjørningens Hemmelighed og Rackham den Rødes skat er en meget helstøbt fortælling der ikke bør digtes om på.

Movie-fanatic

Som gl Tin Tin-freak, var det med stor frygt, at jeg allerede i 2007 læste om Stephen Spielbergs STORE drøm!

Nu ser jeg så (har ikke læst filmblade i et stykke tid!) at Peter Jackson OGSÅ har sat sit præg på produktionen! det virker beroligene på mig!

Har LIGE set traileren, og MÅ sige WOW!!!!!!! Men jeg venter lige med at hoppe FOR højt, til jeg har set HELE missæren!

Enehjørningens Hemmelighed, er et godt valg, til første "live-action" version af Hergés mesterværker!

ENTEN er det her et MEGA flop, eller også er vi nok ude i "Årets amerikanske hollywood-basker"

Jeg venter med spænding, men det er vi jo nok flere der gør: )

Lukasuser/526558

Samme her :D

Hans Christianuser/284115

Den skal hjem på blu-ray hylden når Steven Moffat har været med på manuskriptet - uden tvivl.

Jonasuser/923239

Den film skal bare så meget ses, selv om det ikke er ægte skuespillere :) .. Har så længe jeg kan huske siddet limet til skærmen, når tegnefilmene har kørt på tv ;)

Birgitte

Traileren til filmen indbyder til at se Peter Jackson`s fremstilling af Tintin og jeg glæder mig til at se filmen i sin fulde udgave. Har jo som mange andre læst tegneserierne som barn og håber filmen lever op til mine forventninger.

Tim N.

Blev ellers så glad, da jeg hørte at Tintin ville blive filmatiseret, men det er jo ikke med rigtige skuespiller.
Nå men filmen skal ses alligevel, specielt da Spielberg og Peter Jackson står bag :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

9 timer siden
Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

18 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

20 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden

Aktive debatter