Cookie- og Privatlivspolitik
Danske anmelderes dom over 'Pirates of the Caribbean 4'

Danske anmelderes dom over 'Pirates of the Caribbean 4'

Hvad synes anmelderne om 'Pirates 4'?

Stem op!
17
Stem ned!
-2
(reset)

I dag er der premiere på den fjerde film i serien 'Pirates of the Caribbean'.

Det er fire år siden sidst, og universet er blevet beriget med nye karakterer, mens to af de gamle er ude.

Orlando Bloom og Kiera Knightley spiller ikke længere med, men det er der ikke så mange, der bemærker, for ind på scenen er kommet den lede Blackbeard (Ian McShane) og hans datter Angelica (Penélope Cruz) samt zombier og havfruer.

Men hvad synes de danske anmeldere om det nye piratunivers?

I den positive lejr finder vi Henning Høeg fra BT, der kalder filmen fantasifuld og veloplagt og kvitterer med fem stjerner.

Desuden nævner han, at samspillet mellem Johnny Depp som Jack Sparrow og "Sorskæg, rivalen Hector Barbossa (Geoffrey Rush) og ikke mindst fantastiske Penélope Cruz" fungerer som en velkoreograferet dans.

Han bakkes op af en næsten lige så positiv Ebbe Iversen fra Berlingske, som især fremhæver havfruerne som gode tiltag til serien:

"Disse smukke væsner er lokkende som sirenerne i 'Odysseen', men livsfarlige at lade sig besnære af, og her rummer filmen sekvenser, som er både flotte, smukke og originale."

Fire stjerner gives der også fra Jakob Levinsen fra Jyllands Posten. Han er enig med Ebbe Iversen i, at havfrueangrebet er filmens højdepunkt, men nævner til gengæld, at slutningen ikke kan leve op til dette, og at der her kommer lige lovlig mange huller i handlingen.

Mindre begejstret er Politikens Kim Skotte, som giver tre stjerner og skriver: "Målt på alt det ydre er 'Pirates of the Caribbean 4' mindst lige så flot som forgængerne. Men som koncept er der seriøst gået McPirat i den."

Ekstra Bladets Henrik Queitsch bemærker, at filmen stadig er "et billedmæssigt overflødighedshorn (nu i 3D) med masser af spøjse gags og flot computergrafik." Han kvitterer dog med tre stjerner, fordi han mener, at den føles som "en vittighed, der er blevet trukket lidt for langt ud."

Den mest kritiske er Morten Dürr fra Børsen. Han giver kun filmen to stjerner, hvilket han underbygger med, at filmen "er en langtrukken affære, som ikke står mål med de tre forrige film."

Anmelderne har talt. Vi glæder os til at høre din mening om Pirates of the Caribbean 4.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
alexander

selv om will (orlando bloom) og elizabeth (kiera knightley) og pintel (lee arenberg) og ragetti (mackenzie crook) ikke var med i 4'eren er den stadigvæk rigtig rigtig mega mega totalt totalt mega god lige som alle de andre

p.p.s. der er helt vildt mange mennesker i danmark som syntes at 4'eren var totalt god og også gerne vil have mange flere pirates of the caribbean film ligesom mig

alexander

jeg syntes at jer som skriver dårlige anmeldelser om filmen er nogen dumme svin i har ingen god stil pirates of the caribbean 4 er helt vildt god ligesom 1,2og3'eren

alle pirates of the caribbean film er helt vildt totalt mega gode jeg kender ingen film der er bedere end pirates of the caribbean jeg syntes at pirates of the caribbean det er verdens bedste film

og jeg ved at der kommer en 5'er og måske også en 6'er måske helt op til en 10'er

Hvis jeg skulle anmelde pirates of the caribbean 4 ville jeg give den 6 stjerner lige som alle de andre pirates of the caribbean film hvis man kunne give dem 10 ville jeg give dem 10 og hvis man kunne give dem flere ville jeg give dem top karakter det alder højeste man kan.

jeg elsker pirates of the caribbean og det har jeg gjort lige siden jeg var tre år og gik i børne have der kunne jeg bare ikke sige det rigtigt der sagde jeg pirat o de kabian.

OG NU SIGER JEG EN GANG TIL AT JEG GIVER DEN TOP KARAKTER LIGE SOM ALLE DE ANDRE PIRATES OF THE CARIBBEAN FILM.

og det var min anmeldelse.slut.

aljosjauser/29331

4'eren er for mig en kæmpe skuffelse. Jeg havde skruet fuldt op for forventningerne efter de 3 første film, og det gav en dårlig filmoplevelse. Den lever overhovedet ikke op til de andre. Det at Kera Knightley og Orlando Bloom ikke var med gjorde genrelt film dårlig, men at Johhny Depp fik hovedrollen 100% fik ham blive mindre kæk og sjov og mere hero :( .
Også en kæmpe fejl at Geoffrey Rush/ Barborossa lige pludselig udgav sig for at være adelig Englænder gav en dårlig start. Heldigvis blev filmen (og spændingen) forøget igen da havfruerne kom ind i billedet. Super effekt. jeg tror kun jeg vil give filmen 3 stjerner da også selv musikken ikke lyder nær så godt som i de 3 første. Kæmpe skuffer. 3 stjerner.

Tribute

Pirates of the Caribbean 4 er en glimredne action film som lever op til sine 3 forgængere. Men det sværre bliver filmen hurtigt kedelig og alt for lang.
Det er min mening

Adam

Vi havde glædet os til at se denne 4 film i serien, Men ja der mangler et par personer. 3D efekten udebliver som på så mange andre film.. I gamle dage gik det ud på at tingene kom ud i hovdet på publikum. Det gør de stort set ikke mere. Kun animationsfilmene kan finde ud af at bruge dette. Faktisk sad både konen og jeg og faldt i seng. ** Mere får den ikke. STOP så med eferfølgere.

skyggeulv

Til dem der ikke håber der kommer flere eller at der mangler små ting i handlingen.

Det kan måske være fordi dette er den første af en ny Pirates trilogi. Det er i hvert falf hvad jeg har hørt/læst.

Så der skulle komme et par film mere.

Palasse

Den første film var helt fantastisk, nummer to var ok, men ikke god, og med film nummer tre nåede man bunden - selv for en Bruckheimer-produktion. Film nummer fire er bedre end tre'eren, men stadig en lidt ligegyldig, flad og rodet affære. Og så var den i øvrigt minimum en halv time for lang.

Jack Sparrow er fortsat underholdende, men selvom jeg synes godt om figuren, så var det indimellem til at krumme tæer over både ham og filmen.

Penélope Cruz var derimod en positiv overraskelse og hendes karakter (af frygt for at blive misforstået vil jeg ikke skrive figur) tilførte filmen en dynamik, som gør, at man sidder tilbage med et håb om...en slags naiv tro på...at de næste to planlagte film i serien bliver lidt bedre.

Det sidste kræver dog, at man igen sætter historien og ikke effekterne først, at man skærer en god portion ligegyldigheder fra, så man får en god, stram film på 100-120 minutter fremfor 140 minutters ligegyldigt pladder. Og så er tiden måske inde til at lade det nuværende forfatterteam gå planken ud...

Denne film gør slet ikke brug af 3D. Som forbruger kan man efterhånden ikke andet end at sidde tilbage med en følelse af, at denne nyfundne forkærlighed for 3D primært skyldes muligheden for lidt ekstra billetindtægter.

Lærke Louise Pippin Petersen

Til alle jer der undrer jer over det med præsten: Der skete ham ikke noget! :)

Lærke Louise Pippin Petersen

Er enig, med de første, som mener at havfruerne, er en god ting, og at filmen er sjov, god, og at samspillet mellem, Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penelope Cruz, og Ian McShane, er godt. Men den sidste er altså lidt..O.o
Jeg synes slet ikke at filmen er 'en langtrukken vittighed'. Hvis filmen ikk var sjov, ville den jo ikke være.. sjov? :D Men der skal være noget sjov i den, ellers ville jeg da blive skuffet! Jeg elsker filmen, og mener bestemt ikke, at det er 'en langtrukken vittighed'

Steen F.

til føljetonen, hans Capt. Jack er blændende leveret og med et KÆMPE glimt i øjet... Fandme godt!.
Smukke Penélope Cruz evner også glimtet i øjet... dejlig befriende.
Ian McShane og Geoffrey Rush er jo solide som "klipper i et stormvejr".
Historien er og bliver tynd og ikke mindst slutningen. Og det er synd... Manuskript-forfatterne har jo bevist før, at de kan godt.

Jeg er er underholdt, men ikke godt underholdt! 3 stjerner herfra.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

20 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

20 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter