Cookie- og Privatlivspolitik
Første lange trailer til 'Transformers 3'

Første lange trailer til 'Transformers 3'

Robotter gør atter storbyen usikker

Stem op!
12
Stem ned!
-1
(reset)
I går viste vi nye billeder fra science fiction-actionfilmen 'Transformers 3: Dark of the Moon'. I dag kan vi præsentere den første lange trailer til filmen.

Det ser ud til, at filmserien fortsætter i vanlig eksplosiv stil, hvor storbyen er under angreb fra flyvende kampskibe, så Optimus Prime, Bumblebee, Sam (Shia LaBeouf) og hans nye pige, Carly (Rosie Huntington-Whiteley) må drage i krig mod de onde Decepticons.

Vi på kino.dk ser frem til den tredje omgang med kæmperobotterne, og denne trailer giver forhåbninger om en ægte super-blockbuster.

Men hvad synes du? Er det for meget af det samme, eller ser det ud, som det skal?

Transformers 3: Dark of the Moon får premiere den 30. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lukas

OMG. den skal jeg bare se og så er optaget i 3d, jeg glæder mig vanvitiget meget til så jeg sidger kun en ting. DEN 30/6 BLEVER EN TRANSFORMERS DAG. jeg er selv mega stor TRANSFORMERS fan

Dennis

Måske dette kan give jer lidt forklaring om hvorfor Fox ikk er med igen.

"Som det forlød for nylig, vil Megan Fox ikke vende tilbage i "Transformers 3", men årsagerne til skuespillerindens exit er stadig noget uklare.

Den oprindelige forklaring lød, at hendes afgang skyldtes, at Michael Bay og filmstudiet havde smidt hende af holdet - efter sigende fordi Bay ønskede at tage historien i en anden retning og ville caste en anden skuespillerinde i rollen som Sam Witwickys (Shia LaBeouf) nye flamme.

Den forklaring lød allerede fra begyndelsen en anelse besynderlig - ikke mindst fordi Fox allerede havde foretaget produktionsoptagelser til filmen over for Bumblebee (se billeder her), og nu er der kommet vand på rygtemøllen om, at Fox selv valgte at forlade projektet - angiveligt fordi hun blev svinet til af Michael Bay.

Ifølge TheWrap fortæller en kilde tæt på skuespillerinden, at Fox droppede filmen pga. "verbalt misbrug", og at hun havde fået nok og havde besluttet at smutte, inden optagelserne for alvor gik i gang.

Hvis der er hold i den forklaring, er det langt fra første gang, Fox og Bay har haft verbale sammenstød. Fox har tidligere bl.a. sammenlignet instruktøren med Hitler pga. hans arbejdsmetoder.

Senest udtrykte hun i magasinet Allure frygt for, at hun ville udvikle hudkræft, da Bay ikke var tilfreds med hendes kulør og havde beordret hende i solarie.

Megan Fox er langt fra den første skuespillerinde, der har haft problemer med Bay. Der har tidligere været forlydener om, at Kate Beckinsale blev behandlet dårligt af Bay under optagelserne til "Pearl Harbor", og ifølge TheWrap var skuespillerinden Isabel Lucas ikke med på publicity-turen for "Transformers: De faldnes hævn" pga. uoverensstemmelser med instruktøren (se også: Filmz til "Transformers 2"-pressemøde i London).

Uanset hvad Megan Fox' exit skyldes, er der endnu ikke officielt fundet en skuespillerinde til at udfylde hendes sko, selvom GeekWeek rapporterer, at valget efter sigende skulle være faldet på Victoria's Secret-modellen Rosie Huntington-Whiteley."

Daniel

Mark, kalder du denne film for T3? Kaldte du så også toeren for T2? Der er da for dælen kun en film der kan kaldes T2. Håber ikke jeg bliver nødt til at udbybe nærmere.

Camilla

Hold da op den ser fed.. Jeg glæder mig af helvede til, til den film her..
2'eren skuffede mig lidt med alle de useriøse replikker og robotter så det her ser jo fantastisk ud..

Christian

Både 1 og 2 var lavsig. Tomme kedelige affærer. James Cameron skulle da have instrueret det lort! Den ene sutter mere end den anden. . . Men hvis traileren her er bare en lille indikation af hvordan filmens stemning er, så vil den let toppe både 1 og 2 - for der skal meget lidt til.

Mathias

Det kan godt være de har skiftet den kvindelige skuespiller ud, og man måske troede at filmen her ville blive dårligere end de forrige, men! Efter at se på traileren er det ikke tilfældet.
Lad os nu se hvad der sker :-D

Nicoline

Hvorfor skiftede de Megan Fox ud?! Det var da komplet latterligt!

Henriette69

Og det vil jeg så lade være med, og vil lade tvivlen kommen 3'eren tilgode.
Blev noget så skuffet over 2'eren, men ser ud som om "Dark of the Moon" godt kan rette op på det. I hope ;0))))

Malene Schytzuser/242821

jeg glæder mig som et lille barn, er overbevist om at den er alt for fed, ligesom de andre! det blir nok en af sommerns helt klart største højde punkter!!!!! :D :D :D

Lars

Glæder mig til at se den! Man kan tydeligt se hvor mange speciel effects de har brugt på den! Men ses den skal den fanme!
Dog et minus er at, det er sku synd at Megan Fox ikke er med!!! Hende den nye, ser ikke i nærheden så godt ud som Megan gjorde!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.