Cookie- og Privatlivspolitik
Arnold tilbage i 'Terminator 5'!

Arnold tilbage i 'Terminator 5'!

He'll be back!

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)
Når Arnold Schwarzenegger siger: "I'll be back", så mener han det.

I hvert fald er den aldrende actionstjerne i fuld gang med at genoptage skuespillerkarrieren, og han har allerede en finger med i en kommende tegneserie om The Governator.

Senest forlyder det, at han skal spille hovedrollen i den kommende Terminator-film, der bliver den femte i rækken.

Justin Lin (der i næste uge er aktuel med filmen Fast & Furious 5) er favorit til at instruere, mens producer Robert Cort allerede er tilknyttet projektet.

Det var rollen som The Terminator, der virkelig satte gang i Schwarzeneggers karriere og gav østrigeren ikonstatus i Hollywood i 1980erne og 1990erne.

Nu er eksguvernøren klar til at generobre sin position som actionstjernen over dem alle.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ladysann

Det er dette jeg har ventet på.
Jeg ser stadig Terminator 1 en gang imellem, for lige at holde den ved lige.
Det var for mig den aller bedste jeg har set med Arnold. Jeg var SÅ skuffet over 4, det var det værste man kunne lave og passede slet ikke til de første Terminaterfilm. Det ødelagde det hele for mig, så der skal sa... være noget ved 5.
Håber ikke vi bliver lige så skuffet denne gang, men mon dog, Arnold er med, og for mig gør det intet om han så havde så mange rynker at hatten skulle skrues på, det tæller jo bare som erfaring og passer derfor godt ind i Terminatorfilmen:)

Christianuser/840534

Jeg ved sgu' ikke om jeg skal grine eller græde over det rygte. På den ene side kunne det sgu' da være meget cool og se Arnold tilbage på lærredet igen som "The Terminator". Men på den anden side set, så har de sidste 2 film i Terminator serien absolut ikke været noget videre værd at samle på.

Hvis de kan strikke en film sammen med et ordentligt plot etc., så fint nok. Bring It On!!! Men hvis de forstætter i stilen fra 3 og 4 så må de godt spare sig. Der er ingen grund til at spolere minderne om de første to film i rækken yderligere.

S. Rico

Han så allerede lidt slidt ud i 3'eren, og det er jo ikke særlig logisk, at den samme type robot får flere og flere rynker...

Men det er da fedt, hvis han gider deltage i løjerne. Der er stadig så meget mere i Terminator universet, der mangler at blive fortalt. So, keep them coming!

Katja

Det skal nok blive fedt med Arnold på banen!

Jeppe Emiel ;)

Det bliver da fedt men et ''comeback'' for sådan en ældre mand, men hvem siger de ikke kan lave Fantastiske film såsom expendables :-)
Lad os håbe han har fået trænet lidt (Y)

Bess

Jeg ELSKER Arnold - han er kongen!
Meen jeg vil ikke sige at de 3 første er bedre end 4'eren, fordi 4'eren er en fortsættelse på de andre og jeg synes at de har gjordt et godt stykke arbejde med den - den er fed! Jeg elsker den!
Desuden er slutning et oplæg til en 5 - Skynet er stadig oppe og Conner kæmper stadig! Så thums up!!!

Vigiluser/9028

Det bliver så fedt at se Arnold tilbage i hans bedste rolle, som skuespiller;)

Kyleuser/463750

Arnold er bare kongen! han er SÅ sej - for satan hvor jeg vil glæde mig til den her film!! :D :D Det kan jo næsten ikke blive bedre!

Bjerg

4'eren var lort, men de 3 første var fede nok.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.