Cookie- og Privatlivspolitik
Opdateret: Natalie Portman anklaget for Oscar-svindel

Opdateret: Natalie Portman anklaget for Oscar-svindel

Balletdanser siger, filmselskabet løj om Portmans evner

Stem op!
1
Stem ned!
-3
(reset)

Opdatering:
Instruktøren Darren Aronofsky er netop kommet med denne udtalelse: "Der er 139 klip med dans i filmen. 111 af dem er uberørt Natalie Portman. 28 af dem er af hendes danse stand-in Sarah Lane. Hvis man regner det ud, svarer det til 80 procent med Portman. Klippene med stand-in er skudt i totalbilleder og varer sjældent mere end et sekund. Der er kun to komplicerede længere sekvenser, hvori vi har erstattet Natalies ansigt. Så når man regner det ud i forhold til tid, er det 90 procent Natalie Portman."


 Black Swan var en imponerende film af mange årsager. En af dem var, at Natalie Portman på lidt over et år lærte at danse som en professionel ballerina, og eftersigende selv stod for 90 procent af filmens dansescener.

Skuespillerinden vandt en Oscar for sin præstation, men nu er statuetten kommet i dårligt lys.

Portmans stand-in Sarah Lane har netop udtalt, at Portman kun stod for fem procent af dansescenerne, og at filmselskabet har løjet:

"Jeg vil mene, Natalie stod for fem procent af scenerne i fuld figur. Jeg mener, det er vigtigt at påpege, at man ikke kan blive professionel ballerina på lidt under halvandet år - ligegyldigt hvor hårdt du arbejder. Jeg har danset i 22 år,” udtaler Lane.

Reaktionen fra Fox Searchlight er, at anklagerne er falske:

Vi er heldige, at vi havde Sarah inde for at afslutte dansesekvenserne, og vi kan ikke andet end at rose hendes evner. Men Natalie stod selv for det meste af den dans, man ser i den færdige film,” lyder udmeldingen.

©A.M.P.A.S
Højgravide Portman har endnu ikke selv kommenteret kontroverserne.

Hvad siger I? Hvis det er sandt, har Portman så stadig fortjent sin Oscar-statuette?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Colin Firth modtog prisen for Bedste mandlige hovedrolle
9 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kathrineuser/420181

ja da det har hun! det kan da godt være hun kun har danset 5% men hun spiller skide godt og de steder hvor hun danser selv, danser hun flot!

Halberg

Sorry, men hun vandt sin Oscar for hendes brilliante skuespil og ikke for hendes ballet evner... Jo det kan da godt være hun ikk har lavet samptlige scener selv, men skal vi nu også dømme skuespillerne på hvad de ikke kan.. I mean Come On!!

Jensuser/354867

Hvis Portman, havde lært at danse ballet, så havde hun fortjent Oscaren. Hendes skuespil derimod er ikke nær så godt som de andre nominerede (Rabbit Hole har jeg ikke set, men Kidman er i højt niveau). Det i det hele taget frustrerende, hvor mange der udtaler sig om hendes præstation, når de ikke har set de andre film. Michelle Williams havde på alle måder fortjent den Oscar og det forrygt at den ikke bliver vist i danske biografer!

Rie

Sarah Lane er jo bare jaloux. Nathalie fik sin Oscar pga. hendes evner indenfor skuespil, og derfor ikke kun fordi hun dansede flot ballet.

Randi Lybekuser/746220

Naturligvis har hun det, hun levere en overbevisenden og fantastisk præstation gennem hele filmen (også uden for dansesenerne).

Frederikuser/245193

Christian Bale fik heller ikke modtaget bokseundervisning inden optagelserne til The Fighter, hans oscar er fuldt fortjent, ligesom Natalies er.

Christina Tofteskov

Uanset hvad denne Lane siger, så har Natalie FORTJENT den Oscar!! Hun er skuespiller og det er det, hun har fået den Oscar for. Black Swan er en helt vidunderlig film og Natalie (sammen med resten af holdet) spiller simpelthen så fantastisk.

Camillauser/138272

Det er en ikke-nyhed.

Miamisuser/562166

Self er det ikke okay at de skriver/siger noget, der er løgn - men Portman har jo modtaget en Oscar for sit SKUESPIL og intet andet - og det kan eventuelle dansefærdigheder jo ikke ændre på :)

Line FS

For satan da! Hun spiller jo helt utrolig fantastisk i den her film! Hun har fortjent det lige meget hvad! Jeg regnede slet ikke med hun dansede så stor en del!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

1 dag siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

1 dag siden

Aktive debatter