Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'Pirates of the Caribbean 4' - ude nu!

Ny trailer til 'Pirates of the Caribbean 4' - ude nu!

Den nye trailer til 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand'

Stem op!
42
Stem ned!
-1
(reset)
Da den første trailer til 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' udkom, var kino.dk de første i Danmark til at vise den.

Det er vi også denne gang, og nu kan du se den nye trailer til den kommende, fjerde pirat-film.

I 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' vender Johnny Depp tilbage som kaptajn Jack Sparrow, der søger efter Ungdommens Kilde. Geoffrey Rush er tilbage som Barbossa, mens Penélope Cruz har den kvindelige hovedrolle.

Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand får premiere 19. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
alexander

jeg har set fireren den der fantastisk god jeg glæder mig extremt mega meget til en 5'er og jeg ved at den bliver mega fantastisk og hvis den ikke kommer :-( så bliver jeg xtremt vred,ked af det,sur,trist,og irriteret men jeg ved at der kommer en 5'er for det har jeg læst alle mulige forskelige steder så jeg glæder mig til en 5'er :-) !!!!!

annauser/323185

det er ærgeligt at keira nigthly ikke er med mer

ZabbY

JEG KAN ABSOLUT SLET IKKE VENTE MED AT SE DEN ! :D
MIN KROP DIRRER BARE AF SPÆNDING ;D
JEG GLÆDER MIG SÅ UTROLIGT MEGET .. :)

Josefine

Den ser rigtig god ud, jeg glæder mig til at se den!VILDT MEGET!!

Josefine

Den ser rigtig god ud, jeg glæder mig til at se den!VILDT MEGET!!

René Munch Nielsen

Jeg glæder mig meget til at komme ind og se den. At Keira Knightley og Orlando Bloom ikke er med i filmen, gøre den nok lidt anderledes, men jeg er sikker på at den nok skal blive god. Jeg havde også læst kort for inden da Pirates Of The Caribbean 4 blev offentliggjort at Keira og Orlando havde sagt nej til at være med i 4´eren. Men man kan så også sige at 4´eren jo sikkert har en ny historie. de 3 første film byggede over én stor historie som jo blev afsluttet i 3´eren og derfor kan jeg godt forstå at de har gjort det som de har gjort.

Carmen

Den ser ikke engang specielt god ud. De er tydeligvis løbet tør for gode jokes. De skulle have stoppet mens legen var god. Men altså, skal selvfølgelig se den... Havfruerne ser interessante ud, dem glæder jeg mig til! :-D

Asger Ryg

Orlando Bloom og Keira Knightley's historie slutter jo i 3eren med at han nu skal være den nye Davi Jones som skal sejle frem og tilbage og hun vil vente på til hvert 10ende år når de kan være sammen. det er rigtig nok de ikke gad at være med i 4eren men det sagde de allerede under optagelserne til 3eren og derfor ændrede de slutningen mos den er men det var meningen at den skulle have endt anderledes og at de også skulle være med i Jagten på ungdommens kilde.

Anna user/53824

Hvor har i været peeps ( Rene og Natasja) ;)

EJ spøg til side, men der har var nogle problemer med at få Keira Knightley og Orlando Bloom til at sige ja til flere film. Om det var grundet løn eller noget helt andet skal jeg ikke kunne sige, men der var meget debat om det. Det plejer jo også at være Jack Sparrow, som bærer filmene, men det er jo godt for filmen er der er et ungt forelsket par - derfor havfruerne som man ser i denne trailer.
Når det så er sagt glæder jeg mig rigtig meget til at se den, for den ser da uden tvivl fed ud! :D

rene

så vidt jeg kan se er de Elizabeth Swan og William Turner slet ikke med i de nye

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

5 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

5 dage siden

Aktive debatter