Hvem vandt en særvisning af 'I Am Number Four'?

I svarede på, hvilken bog-filmatisering der var bedst
Alex Pettyfer er Number Four
(© Disney)
Celine Geppel fra Storkøbenhavn er vinderen af en eksklusiv særvisning på 'I Am Number Four' i Disneys egen screening-sal den 15. marts kl. 16.00.

Celine vandt med sin fine begrundelse for, hvorfor Harry Potter-serien simpelthen står for de bedste filmatiseringer af en ungdoms-fantasy-bog fra nyere tid:

Det er en fantastisk verden man kommer ind i, og man kan ikke undgå at blive fanget af det. Jeg synes det er mega godt, at skuespillerne passer så godt til rollerne i bøgerne. Der er ikke bare blevet valgt de "hotte" skuespillere, men derimod nogle som spiller rollen perfekt med deres udseende… Harry Potter, den gør bare noget, som faktisk er svært at beskrive… Og det jeg allerbedst kan lide er, at de ikke kun passer til de unge, men også til de voksne, til de ældre og til de små. Og det er en kunst i sig selv, at få det til at passe til alle aldre. Hvilke mange film ikke gør! Jeg elsker bare Harry Potter og sådan er det. Godt gået J.K. Rowling!”

Stort tillykke til Celine og de ni af hendes venner som hun inviterer med!

I Am Number Four får dansk premiere den 17. marts

--------------------------------------------------------

Kino.dk udlodder i samarbejde med Disney en eksklusiv forpremiere på den romantiske og actionfyldte science fiction-film I Am Number Four.

Vinderen kan invitere ni venner med til visningen, som finder sted den 15. marts kl. 16.00 i Disneys egen biografsal i København K.
 
'I Am Number Four' bygger på en bog af Pittacus Lore, og følger hermed i de succesfulde fodspor på andre bog-filmatiseringer som Twilight-serien, Harry Potter-serien, Percy Jackson & Lyntyven (2010), Eragon (2006), Inkheart (2008) og Spiderwick Fortællingerne (2008).

For at deltage i konkurrencen skal du komme med et begrundet svar på følgende spørgsmål:

Hvilken film bygget over en nyere ungdoms/fantasy-bog er bedst!

Den, der argumenterer bedst for sit valg, vinder! Konkurrencen slutter den 10. marts kl. 23.59 - vinderen får svar den 11. marts.

I Am Number Four får premiere den 17. marts.

Vi udlodder desuden to fribilletter hver dag frem til premieren - deltag her