Cookie- og Privatlivspolitik
'The Hunger Games' får hovedrolle

'The Hunger Games' får hovedrolle

Oscar-nomineret pige i arvtager til Twilight og Harry Potter

Stem op!
14
Stem ned!
-4
(reset)

Den eftersøgte hovedrolle i den kommende filmatisering af Suzanne Collins’ populære bog ’The Hunger Games’ (’Dødsspillet’ på dansk) har fundet sin skuespillerinde.

Den 16-årige pige ved navn Katniss Everdeen skal spilles af Jennifer Lawrence (20), der for nyligt var Oscar-nomineret for sin stærke præstation i Winter’s Bone.

Filmbranchen håber, at ’The Hunger Games’ kan blive centrum for samme slags teenagehysteri som Harry Potter og Twilight-filmene.

Lawrence har i ’Winter’s Bone’ allerede bevist, at hun kan tage en omgang klø og være hård i sulet. Derfor passer hun perfekt til ’The Hunger Games’, der handler om en fremtidig verden, hvor unge mennesker tvinges til at deltage i et reality-program kaldet Dødsspillet. Herinde skal de slå hinanden ihjel, indtil sidste teenager står.

Læs mere på The Hunger Games-temasiden. Klik på ikonet til højre.

Miracle Film
Jennifer Lawrence i 'Winter's Bone'

Rollen som Katniss’ mandlige modstykke Peeta er endnu ikke besat, men Alex Pettyfer, Josh Hutcherson (The Kids Are All Right) og Hunter Parrish (Weeds) er alle gode bud.

Produktionen begynder om et par måneder. Indtil da kan vi nyde Lawrence i X Men: First Class og The Beaver.

The Hunger Games er sat til at udkomme den 23. marts 2012

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thit

Hun hedder Kattua på dansk..
Men i den originale og engelske version hedder hun Katniss :D

02BlackMoon

Nice Katniss :D <3
UUuh det SKAL være Alex Pettyfer <3 for han er såsåså dejlig xD <3

Gamze

Håbede på Kaya Scodelario.

Karo

For det første er Jennifer Lawrence en fantastisk skuespiller! Hun gjorde det så godt i både Winter's Bone og the Beaver. Jeg synes hun har det perfekte, nuancerede skuespiller-talent der skal til for at spille Katniss.
Jeg håber til gengæld ikke at Alex Pettyfer bliver valgt som Peeta. Han ville passe bedre i rollen som Jace i The Mortal Instruments. og desuden har jeg lige slæst mockingjay (den sidste del af serien), og jeg tvivler på at han kan klare de karakterskift, som Peeta går igennem...
Men egentlig er jeg mest spændt på at se, hvem de vælger som Haymitch, for han er da helt klart min yndlingsfigur i serien ;) glæder mig til at se filmen! :D

Pernille Potter

det er såååå fedt at de laver en film over bogen! elsker bogen og den sidste i serien udkommer på torsdag! (på dansk)!!! glæder mig meget til at se den!!

Giulia

Jeg syntes det er rigtig ærgeligt at de har valgt Jennifer Lawrence. Al respekt til Lawrence, men en stor franchise som The Hunger Games med garanti bliver har ikke behov for allerede kendte skuespillere. Syntes det skulle have været ukendte som bagefter udelukkende vil blive identificeret som "hende fra the hunger games". Selvfølgelig er det lidt trist, men sådan skete det jo altså også for Harry Potter og Twilight. Syntes det er dumt at tage skuesplillere som blev kendt på noget andet, vil altid blive associeret med det første de her unge skuespiller laver. Og i dette tilfælde vil Jennifer Lawrence altid være hende som blev oscar nomineret for Winter's Bone. ( som jeg btw heller ikke var ovenud begejstret for)

jeg holder så meget af den her serie og jeg vil så nødigt blive skuffet, men der er vel ingen vej udenom :/

Anna user/53824

Hun hedder Kattua i den danske udgave, men på engelsk hedder Katniss .

Jeg synes Jennifer Lawarance er et rigitg godt valg. Jeg havde faktisk ikke kunne komme på hvem jeg syntes det skulle være så jeg var spændt på hvem de fandt.
Alex Pettyfer er et ret godt bud på Peeta, der er i hvert fald ham fans har snakket om på forskellige forums og han passer på beskrivelsen, men jeg er egentlig mere spændt på hvem der skal spille Gale.

Hanne

Det er okay, men havde nu håbet på Hailee Steinfeld fra True Grit.

Raf

Jeg troede pigen hed Kattua eller noget i den stil?

Nicole

I den originale og Engelske er hendes rigtige navn: Katniss
Min veninde som også læser den på dansk, blev helt underlig og stirrede underlig på mig når jeg sagde Katniss og Rue (som i den danske åbenbart hedder Rude?)

tsk tsk...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 dag siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

3 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter