Preview 2011: Gysere

Guide til hvilke uhyggelige film du kan se frem til i år
'The Thing' bliver en af 2011's store gysere
(© Strike Entertainment)
Vi har allerede guidet dig gennem junglen af kommende store eventfilm, af kommende animationsfilm og af komedier.

Nu er turen kommet til de uhyggelige film.

I 2011 kan du bl.a. se frem til disse store horrorfilm:

Let Me In
Genindspilning af den svenske Lad den rette komme ind fra 2009 om en pige, der viser sig at være vampyr. Filmen er en original blanding af horror og socialrealisme med de to barnestjerner Chloe Moretz (Kick-Ass) og Kodi Smit-McPhee (The Road) i hovedrollerne.

The Roommate
Den danske instruktør Christian E. Christiansen chokerede med Råzone i 2006. I 2011 er han klar til at chokere igen med sin første amerikanske film, horror-thrilleren ’The Roommate’. Se hvad du kan forvente i dette klip fra filmen.

Scream 4
Scream-serien gjorde selvironiske horrorfilm populære i 1990erne, og i den fjerde af slagsen er Sidney Prescott (Neve Campbell) nogenlunde kommet sig over Ghostface, indtil mordene begynder igen.

Apollo 18
'Apollo 18' er en science fiction-gyser om en mission til månen i 1970'erne, der blev aflyst af NASA.

The Thing
Prequel til John Carpenters Det grusomme udefra. 'The Thing' handler om palæontologen Kate, der slutter sig til et hold norske forskere, der har fundet et rumskib i Antarktis. Ulrich Thomsen spiller en større rolle i det kolde gys. Læs hvad han fortæller om filmen.

Fright Night
3D og gys hænger godt sammen, og det er en af grundene til et remake af ’Fright Night’ fra 1985. Den nye version er med bl.a. Colin Farrell.

Area 51
Science fiction-gyser fra Oren Peli (Paranormal Activity), hvor en gruppe teenagere opholder sig i en ørken, der er kendt for at blive besøgt af rumvæsner.

Paranormal Activity 3
Den tredje del af gyser-serien er instrueret af manden bag toeren. Som det var tilfældet med de to første i serien, er der ikke meget information om handlingen endnu.