Cookie- og Privatlivspolitik
Ankomst til Berlinale 2011

Ankomst til Berlinale 2011

Filmfestival i Berlin

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
I eftermiddags ankom jeg til filmfestivalen i Berlin, nærmere bestemt Potzdamer Platz hvor hovedparten af festivalen holder til, der på en almindelig hverdag er et ucharmerende område præget af kolde facader i glas og stål.

Denne gang var det anderledes, og selvom de røde løbere lå gabende tomme foran gallabiografen Berlinale Palast før visningen af Wim Wenders ’Pina’, var det hypermoderne kvarter i live på en anderledes livlig måde.

Og det skyldes ikke filmene. Dem har jeg endnu ikke set nogen af, og bedømt ud fra køerne til de forskellige screenings, skal man tilsyneladende vælge sine kampe med omhu - især hvis man vil se film med genkendelige navne på rollelisten.

Først står den dog på filmfest i Kreuzberg, og derefter Shooting Stars 2011 mandag formiddag (der kårer kontinentets største skuespiller-talent).

Her er Pilou Asbæk blandt de 10 udvalgte i selskab med bl.a. Domhnall Gleeson (Bill Weasly i ’Harry Potter 7 - del 1 & 2’) og Andrea Riseborough fra Never Let Me Go og den kommende 'Brighton Rock'.

Mere om det i morgen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Josh Brolin var dagens højdepunkt
9 år siden
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

9 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter