Cookie- og Privatlivspolitik
Ankomst til Berlinale 2011

Ankomst til Berlinale 2011

Filmfestival i Berlin

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
I eftermiddags ankom jeg til filmfestivalen i Berlin, nærmere bestemt Potzdamer Platz hvor hovedparten af festivalen holder til, der på en almindelig hverdag er et ucharmerende område præget af kolde facader i glas og stål.

Denne gang var det anderledes, og selvom de røde løbere lå gabende tomme foran gallabiografen Berlinale Palast før visningen af Wim Wenders ’Pina’, var det hypermoderne kvarter i live på en anderledes livlig måde.

Og det skyldes ikke filmene. Dem har jeg endnu ikke set nogen af, og bedømt ud fra køerne til de forskellige screenings, skal man tilsyneladende vælge sine kampe med omhu - især hvis man vil se film med genkendelige navne på rollelisten.

Først står den dog på filmfest i Kreuzberg, og derefter Shooting Stars 2011 mandag formiddag (der kårer kontinentets største skuespiller-talent).

Her er Pilou Asbæk blandt de 10 udvalgte i selskab med bl.a. Domhnall Gleeson (Bill Weasly i ’Harry Potter 7 - del 1 & 2’) og Andrea Riseborough fra Never Let Me Go og den kommende 'Brighton Rock'.

Mere om det i morgen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Josh Brolin var dagens højdepunkt
8 år siden

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Jeg er allerede helt vild med konceptet omkring, at man kan komme ind i andre folks drømme og ændre om på dem. Godt nok er dette ikke Pixar...

14 timer siden
Rasmus/Musen

Ghostbusters er så meget tilbage igen. Jeg vil simpelthen bare ud og fange mig en helt masse spøgelser i biografen nu.

17 timer siden
Rasmus/Musen

Det skal nok blive en fed prisuddeling 2020!
;-)

17 timer siden
Felix

Ja, den er baseret på et superhelteunivers der hedder Batman, men man ser absolut ingen superkræfter eller superhelte-action i Joker.

18 timer siden
Alexander

Udover en film der foregår for længe siden i en galakse langt, langt borte - så er denne hér så absolut på "Skal-Se"-listen :-)

1 dag siden

Aktive debatter