Cookie- og Privatlivspolitik
'Klovn 2' på vej

'Klovn 2' på vej

Casper Christensen åbner for muligheden for en toer

Stem op!
29
Stem ned!
-10
(reset)
Godt nyt til Klovn-fans!

Som du kan læse i kino.dk-magasinet nummer 19, er Casper Christensen og Frank Hvam åbne over for idéen om at lave en fortsættelse til deres kæmpesucces 'Klovn: The Movie'.

Nu bekræfter både Christensen og filmselskabet Zentropa over for Politiken, at de er interesserede i at lave en toer.

Casper Christensen udtaler til avisen:

"Jeg har et par ideer til toeren, dem skal jeg lige have overbevist Frank (Hvam, red.) om. Men lige nu er jeg stadig helt indsyltet i etteren og alt det pressearbejde, der skal laves."

At holdet bag filmen er interesserede i en toer, giver god mening. 'Klovn: The Movie' er nemlig den danske film i 2010, der har solgt flest billetter. Og det på trods af, at den kun nåede at være i biograferne i 14 dage.

481.000 billetter nåede filmen at sælge i 2010, og til dags dato er filmen oppe på 525.000 billetter.

Klovn: The Movie kan stadig ses i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickeyuser/604725

klovn the movie er Dk sjoveste film nogensinde !!!

Bjerg

DETTE ER ALTSÅ EN ALVORLIG SAG!

KINO.DK, ELLER NOGLE ANDRE MÅ ALTSÅ KONTAKTE DE DER "ALDERS-GRÆNSE" FOLK OG SLÅ DEM HÅRDT I HOVED!

KLOVN THE MOVIE ER UDEN TVIVL IKKE EN FILM FOR 11 ÅR. 15 BURDE VÆRE ALDERSGRÆNSEN..

Folk tænker jo: "jamen, så kan den jo ikke være slemmere end Harry Potter og Twilligh?"

Tsk Tsk..

Amalieuser/33463

Da jeg først hørte rygterne om klovn 2, tænkte jeg også at den ville jeg i hvert fald ikke se, for den kommer sikkert til at blive vildt dårlig som de fleste 2'ere nu gør. Men jeg tvivler altså på at Frank, Casper og alle de andre laver en klovn 2, hvis ikke de er sikre på at den kommer til at blive pisse sjov. Jeg kunne ikke forestille mig at de går på kompromis med deres fantastiske humor.

The Joker

Klovn The Movie var mega fed! Jeg glæder mig til 2'ern, Bare der kommer en god historie og lige så fed humor som 1'ern så skal den nok komme i kassen. Det er jeg sku ALL IN på! Glæder mig! :o)

livsnyderuser/95041

Sjov film, og sjovt at være med som statist, var inde og se den 2.1. en familie med børn sad foran os. det blev for voldsomt med sex cenerne for en af børnene som moderen måtte forlade biografen med. Forældre bør nok tænke sig lidt mere om inden de tager børn med til KLOVN

oliver

jeg kan godt lide klovn men den 1. er jov ikke en gang været i bioen i 1 måden og så har de lavet en 2er. men det er sku da lidt sejt

Theis

Jeg har altid synes klovn var helt vildt sjovt. Det sjove i det er jo at de episoder Frank laver en kæmpe bommert gør os pinlig berørt. Jeg har personligt aldrig oplevet tv kunne gøre mig flov. Men det kan Klovn og Klovn the Movie synes jeg er en helt igennem fantastisk film og synes det er en fantastisk ide at lave en 2er. Så kan man se alle de sager fra den forrige film.

Michaeluser/9906

De smedte mens jernet var varmt, men nu kan der vidst heller ikke koges mere suppe på Klovn!

Bjerg

Jeg elskede 1'eren, og allerede før jeg havde set den, uden tvivl der VILLE komme en 2'er. De kan jo ik stoppe. Der kommer nok 3-4 stykke i det hele.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

2 dage siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden