Cookie- og Privatlivspolitik
Den nye Catwoman er fundet

Den nye Catwoman er fundet

Anna Hathaway er klar til 'The Dark Knight Rises'

Stem op!
20
Stem ned!
-11
(reset)
Utallige af de største kvindelige skuespillere i USA har været på tale til rollen som Catwoman i fortsættelsen til The Dark Knight - også kendt som The Dark Knight Rises.

Valget blev ikke overraskende Anne Hathaway, som nu står overfor en større udfordring, hvis hun skal overgå Michelle Pfieffers legendariske portræt af Seline Kyle/Catwoman fra Batman Returns (1992). 

Allerede nu tør vi dog godt love, at Hathaway vil overgå Halle Berrys version af figuren fra 2004 (der i øvrigt hed Patience Phillips og ikke Selina Kyle), som er glemt af de fleste og med god grund.

Tom Hardys rolle som Bane er også blevet bekræftet af instruktøren Christopher Nolan. Skurken optrådte som grinagtig håndlanger i Batman & Robin, men i tegneserieuniverset er han en langt mere interessant figur.

Men er Anna Hathaway den rigtige til at overgå Michelle Pfieffer, ligesom Heath Ledger formåede at levere en endnu bedre Joker end selveste Jack Nicholson?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Michael Caine og Christian Bale vender begge tilbage
10 år siden
Er han mon gækkeren?
10 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kristianuser/78445

Jeg er sikker på at The Dark Knight Rises bliver en super fed film. Mange af de gamle Batman film, syntes jeg ikke kan måle sig med de Batman film Christopher Nolan har lavet. Men det er jo også bare min smag.
Jeg er super spændt på at se en ny Batman film. Bare at se endnu et af Christopher mesterværker bliver da for vildt. Jeg kommer til at tude Danmark en oversvømmelse, den dag Christopher Nolan udtaler at han ikke, vil lave flere Batman film. Jeg er hammerene ligeglad med hvem Christopher vælger til at spille de nye roller. Bare det er de samme skuespiller der spiller de samme rolle som i de forrige, for de har sku gjort det godt allesammen. Jeg er sikker på at Christopher nok skal vælge nogle hampere skuespiller, til de roller der passer ind i filmens stemning.
Bare rolig, sæt jer tilbage i stolen med popcorn og sodavand, og nyd filmen. Forhelvede jeg glæder mig ;D

Michaeluser/717792

Catwoman, Batman, Superman, Ironman, Hulk, Spider-man, X-Men, osv. osv.
Hvad bliver det næste? Supermule?

simon

Jeg gætter på den sidste skurk bliver Talia Al Ghul, da mit gæt går på da bane skal have sit venom for at blive stor, og hvem og hvad produvere denne venom. Måske en bestemt blå blomst fra batman begin.

Anonymuser/0

Glemte helt én detalje! Ifølge rygterne ledte Nolan efter 2 kvinder til filmen: En skurk og en kærlighedsinteresse - Måske er Anne Hathaway kun Selina Kyle i filmen med et lille hint til Catwoman til sidst (eller måske snakker vi 50/50 som Two-Face, der jo var Harvey Dent i hele første halvdel af TDK) mens en af de andre konkurenter er skurken. Så bliver det højst sandsynligt Harley Quinn eller Talia Al Ghul.

Tjaaa... Måske kommer der snart endnu en afsløring;) Jeg krydser i hvert fald fingre for Lively som Harley!

Ps: Dobbelt-post, sorry;)

Inge

Nu blev Anne H jo rent faktisk nomineret til en Oscar for sin præstation i Rachel getting married, så hun kan bestemt præstere andet end prinsesse-film. Man skal bare se dem...

Miauser/303006

Dejligt at Anne Hathaway endelig får lov til at vise klør for en gangs skyld.. Klogt træk at komme ud af sit småkedelige romantiske image. Glæder mig til at se resultatet ;)

Anonymuser/0

Så kom den længe ventede afsløring endelig! Men jeg må indrømme at jeg er en liiille smule skuffet. Mest fordi mine drømmeskurke for filmen ville være The Riddler og Harley Quinn.

Derefter fordi at jeg ikke er 100% overbevidst om Anne Hathaway. Jeg stoler på Nolan, men nu må vi ikke glemme at det kan gå galt for selv ham. Husker ingen Katie Holmes i Batman Begins? Hvem helvede godkendte dog det! Men nu har Anne jo ikke ligefrem haft de store dybe roller endnu, så håber at hun overrasker positivt:) LANGT hellere hende end Megan Fox, Natalie Portman eller Angelina Jolie som det blev rygtet på et tidspunkt ;-/

Og ang. Bane... Han kræver en del "re-writing" hvis han skal passe ind i filmen, men det har de flese af karaktererne jo allerede fået. Og Tom Hardy er jo fremragende!

Lad os prise os lykkelige for at vi ikke har at gøre med en instruktør der ville proppe Kristen Stewart i et kattekostume, og Zac Efron i en bryderdragt:-D

Uanset hvad, så bliver det den største og mest fantastiske dag når vi endelig står med billetter i hånden til "The Dark Knigt Rises"!

Sofiauser/885960

Tror det bliver lidt svært for mig at se hende som en sej cat woman efter lige at have set hende i "love and other drugs" hvor hun spiller en kvinde med parkinsson.. men det skal da nok blive sjovt :D

Jimmy

Der er kun EN Catwoman - Michelle Pheiffer!
Men man må da håbe Anne Hathaway er okay i rollen, selvom jeg har svært ved at se hende som andet end en Prinsesse Eller Ej- filmene (mener jeg den hedder på DK) men nu får vi se..

Kasper Dahl Nicolajsen

Om i har ret i at Heath Ledger ligefrem leverede en bedre Joker en Jack Nicholson, der tror jeg man skal passe på med hvad man siger. For de er 2 meget forskellige Jokere, og derfor ret svære at sammenligne. Jack Nicholsons Joker har meget mere charme og humoristisk sans (på den menneskelige måde), end den kemikaze Joker Ledger levere. Man kan siger, Jacks Joker er mere som den i tegnefilmene og tegneserierne, og passer perfekt til det mørke tegnefilmsagtige Batman-univers, som Burton lavede. Men med det er ikke sagt, at Jacks joker er bedre, for Ledgers Joker er skræddersyet til det nye mere realistiske Batman univers. Hvor Jacks joker måske ville være svær at tage seriøs, da det ikke er samme tegneserie-univers som i første Batman film. Ledgers Joker er meget mere psykotisk og mere psykopatisk, hvilket passer godt til det nye univers, da han er en skræmmende fjende i det moderne samfund, fordi man ikke aner hvad man skal stille op med ham. Konklusion: Begge skuespillere præstere lige godt den Joker, de fik besked på at spille. Jack skulle spille en sjov og ond tegneserieagtig-joker, hvilket han gjorde til stjernerne, og det samme gjorde Ledger, bare i en version der passede bedre til det nye univers, som sagt.

Hvad angår Anna Hathaway som Catwoman, synes det da at være et interessant valg. Jeg kender hende ikke så godt må jeg indrømme, men hun ser da godt ud, hvilket Selina Kyle også skal. Så der er en ting der passer, om hun så også spiller rollen godt, det vil tiden vise ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

13 timer siden
Heine

Tak for deling!

15 timer siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

3 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

6 dage siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

6 dage siden

Aktive debatter