Cookie- og Privatlivspolitik
Twilight-stjerne: ”Det er mit syvende besøg i Danmark i år”

Twilight-stjerne: ”Det er mit syvende besøg i Danmark i år”

Kino.dk mødte Bronson Pelletier til et eksklusivt Twilight-fanevent

Stem op!
12
Stem ned!
-1
(reset)
Lørdag aften bombarderede Twilight-fans Palads i København, med en særvisning af The Twilight Saga: Eclipse, hvor skuespilleren Bronson Pelletier også var tilstede.

Skrigende piger fyldte hurtigt biografsalen op, og før filmen svarede den canadiske skuespiller Bronson Pelletier, der spiller varulven Jared i både New Moon og 'Eclipse', på spørgsmål fra nogle heldige fans.

Efter visningen stormede fans ud af biografen, for at nå over til Blockbuster på Vesterbrogade. Der kunne man igen få et glimt og endda en autograf af Bronson, mens man købte 'Eclipse', som blev udgivet ved midnat.

Lange køer, tonsvis af autografskrivning og massekøb af ’Eclipse’ var noget, som både Blockbuster og glade Twilight fans i København ikke hurtigt vil glemme.

Under visningen af 'Eclipse' fik kino.dk lov til at tage en snak med Bronson om Danmark, varulve og fremtiden:

Danmark er … så anderledes i modsætning til Los Angeles. Jeg træder ud af lufthavnen og ser sne. Jeg har glædet mig til sneen og juletræet, som faktisk blev købt i dag. Det er mit syvende besøg i Danmark i år, og jeg føler, at Danmark er et specielt sted. Selv Oprah (Winfrey, red.) har været her og lavet en udsendelse om verdens lykkeligste land!

Team … varulve! Jeg må stå ved min flok, og ligesom jeg selv siger i ’New Moon’, er vi hurtigere end vampyrerne. Desuden skinner rigtige mænd ikke.

Breaking Dawn … optagelserne til Breaking Dawn begyndte allerede i november-måned, dog skal jeg først starte med at optage i februar. Det som jeg mest glæder mig til, er at komme ind i karakteren igen og blive genforenet med min ulveflok. Vi er ligesom en flok brødre - og ulve selvfølgelig - og alt bliver bare meget sjovere, når vi er sammen.

Jared og jeg ligner hinanden … fordi vi kan begge to opmuntre folk ved at fortælle en joke eller to. Jared er en sjov fyr, og mange af hans sjove træk, ser jeg også i mig selv.

I fremtiden … skal jeg faktisk i gang med en ny film, som bliver optaget i Japan til april. Jeg kan fortælle, at jeg også skal lære noget kungfu, men jeg må desværre ikke røbe mere. Senere hen i fremtiden vil jeg rigtig gerne medvirke i en krigsfilm. Min karakter i Twilight-filmene er ikke en særlig mørk eller dyster person, og jeg vil rigtig gerne prøve at spille en anderledes karakter.

Tidligere på ugen spurgte vi brugerne, hvilken særlig evne de gerne ville besidde, hvis de var en varulv. Samme spørgsmål stillede vi Bronson:
”Uha, det er egentlig et svært spørgsmål. Jeg tror faktisk, at jeg holder mig til min karakter, jeg mener, det er jo altid en fordel at kunne se langt” (griner).

 Nordisk Film
Bronson med sin danske kæreste Sabine

Nordisk Film

Af: Martina Ianev

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kongstad

VILLE ØNSKE JEG HAVDE VÆRET DER :( <3 <3 <3

Pernille

Det var så træls at jeg ikke kunne komme over til København her fra Jylland af, jeg havde ellers vundet konkurrencen :(
Jeg ville ønske jeg kunne have set ham

fie meyer

Meget spændene, Vildt godt lavet...

Martina

Hej Linda. Det kan måske passe at han sagde det i biografen, men da jeg senere interviewede ham optog jeg alt det han sagde. Og der nævnte han Japan. Der kan være at han optager i Japan, men at filmen handler om noget kinesisk. Eller omvendt.
Vi må rette op på det, når der kommer mere information om filmen. :)

Linda

Godt gået, og fedt interview, men han sagde da Kina inde i biografen, ang den nye film og ikke Japan. Knus fra Linda

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 time siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

9 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

10 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

19 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

19 timer siden

Aktive debatter