Twilight-stjerne: ”Det er mit syvende besøg i Danmark i år”

Kino.dk mødte Bronson Pelletier til et eksklusivt Twilight-fanevent
Kino.dk's praktikant Martina Ianev med Bronson Pelletier
(© Nordisk Film)
Lørdag aften bombarderede Twilight-fans Palads i København, med en særvisning af The Twilight Saga: Eclipse, hvor skuespilleren Bronson Pelletier også var tilstede.

Skrigende piger fyldte hurtigt biografsalen op, og før filmen svarede den canadiske skuespiller Bronson Pelletier, der spiller varulven Jared i både New Moon og 'Eclipse', på spørgsmål fra nogle heldige fans.

Efter visningen stormede fans ud af biografen, for at nå over til Blockbuster på Vesterbrogade. Der kunne man igen få et glimt og endda en autograf af Bronson, mens man købte 'Eclipse', som blev udgivet ved midnat.

Lange køer, tonsvis af autografskrivning og massekøb af ’Eclipse’ var noget, som både Blockbuster og glade Twilight fans i København ikke hurtigt vil glemme.

Under visningen af 'Eclipse' fik kino.dk lov til at tage en snak med Bronson om Danmark, varulve og fremtiden:

Danmark er … så anderledes i modsætning til Los Angeles. Jeg træder ud af lufthavnen og ser sne. Jeg har glædet mig til sneen og juletræet, som faktisk blev købt i dag. Det er mit syvende besøg i Danmark i år, og jeg føler, at Danmark er et specielt sted. Selv Oprah (Winfrey, red.) har været her og lavet en udsendelse om verdens lykkeligste land!

Team … varulve! Jeg må stå ved min flok, og ligesom jeg selv siger i ’New Moon’, er vi hurtigere end vampyrerne. Desuden skinner rigtige mænd ikke.

Breaking Dawn … optagelserne til Breaking Dawn begyndte allerede i november-måned, dog skal jeg først starte med at optage i februar. Det som jeg mest glæder mig til, er at komme ind i karakteren igen og blive genforenet med min ulveflok. Vi er ligesom en flok brødre - og ulve selvfølgelig - og alt bliver bare meget sjovere, når vi er sammen.

Jared og jeg ligner hinanden … fordi vi kan begge to opmuntre folk ved at fortælle en joke eller to. Jared er en sjov fyr, og mange af hans sjove træk, ser jeg også i mig selv.

I fremtiden … skal jeg faktisk i gang med en ny film, som bliver optaget i Japan til april. Jeg kan fortælle, at jeg også skal lære noget kungfu, men jeg må desværre ikke røbe mere. Senere hen i fremtiden vil jeg rigtig gerne medvirke i en krigsfilm. Min karakter i Twilight-filmene er ikke en særlig mørk eller dyster person, og jeg vil rigtig gerne prøve at spille en anderledes karakter.

Tidligere på ugen spurgte vi brugerne, hvilken særlig evne de gerne ville besidde, hvis de var en varulv. Samme spørgsmål stillede vi Bronson:
”Uha, det er egentlig et svært spørgsmål. Jeg tror faktisk, at jeg holder mig til min karakter, jeg mener, det er jo altid en fordel at kunne se langt” (griner).

 Nordisk Film
Bronson med sin danske kæreste Sabine

Nordisk Film

Af: Martina Ianev