Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder fra 'Tintin: Enhjørningens hemmelighed'

Første billeder fra 'Tintin: Enhjørningens hemmelighed'

Kaptajn Haddock à la Steven Spielberg

Stem op!
22
Stem ned!
-3
(reset)
Prestigeprojeket ’Tintin: Enhjørningens hemmelighed’ nærmer sig langsomt men sikkert.

Nu er de første billeder fra animationsfilmen ude, og selvom de ikke afslører hovedpersonens ansigt, siger de noget om filmens tone, og hvad vi kan forvente af en moderne Tintin-film.

’Tintin og Hajsøen’ fra 1972 er det helt sikkert ikke, og ikke mindst Kaptajn Haddock ser anderledes dyster ud med Steven Spielberg ved roret.

Vil man vide mere om handlingen, bør man anskaffe sig Hergés tegneserie fra 1942 eller væbne sig med tålmodighed og vente på filmens trailer, der dukker op før eller siden.

Tintin: Enhjørningens hemmelighed har dansk premiere den 27. oktober (også i 3D) og er den første del af en planlagt trilogi.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tinauser/12373

Tintin... Goooooood... Spielberg..... Gooooooooooooood. Peter Jackson..... Gooooood.... Det lugter af succes... Jeg glæder mig

Georgine

Splitte mine bramsejl ... det bliver for vildt, figurerne er super godt lavet. Jeg havde frygtet at Tin Tin ville blive filmatiseret med levende skuespillere. Jeg kender ingen i verden, der ville kunne ligne godt nok, og så ville det hele være ødelagt lige som i Asterix.

Larsuser/469356

Vedrørende din kommentar om, at der næpper bliver en sequel, så kommer der jo to yderligere film, så jo, der kommer en sequel. Læs eventuelt artiklen.

Larsuser/469356

De mange der klager over, at det ikke var rigtige skuespillere, burde have lavet bare en enkelt søgning. Det har da ALTID været sikkert, at det skulle være 3D-animation med rigtige skuespillere - hvor alt skuespil og bevægelser er foretaget af skuespillere af kød og blod.

Kan det komme som den helt store overraskelse? Åbenbart...

louiseuser/186629

Den er lavet ligesom avatar hvor skuespillerne filmes i dragter og instruktøren kan se dem på sin skærm som animerede figurer i de rigtige baggrunde. Ud fra det er den jo lavet med rigtige skuespillere det er da i hvert fald ikke som traditionel animation. :)

rene

havde også fået opfattelsen at det var med rigtig skuespiller

Sørenuser/794302

Som "gammel" Tintin-fan bliver det spændende at se, hvad Spielberg kan få "banket op" - Jeg glæder mig til den 27. oktober - Jeg skal helt sikkert ind og se den !!!!

Mikkel

Min far har alle tintin filmene på VHS, og jeg synes egentlig os at de er rimelig gode, men de skal sgu ikke begynde at lave remake på alt nu, det er sgu for nederen! Tintin har fået sin tid, så meget mere suppe kan de sgu ikke koge over dem..
Hvorfor begynder de ikke på remake af den originale trilogy af Star Wars!

Hansonuser/273017

troede da os det var med rigtige skuespillere! skuffende....

Torndal

Hehe jeg for at vide jeg ligner Tintin :( ved ik om det er et kompliment eller ej.. :s

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.