Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder fra 'Tintin: Enhjørningens hemmelighed'

Første billeder fra 'Tintin: Enhjørningens hemmelighed'

Kaptajn Haddock à la Steven Spielberg

Stem op!
22
Stem ned!
-3
(reset)
Prestigeprojeket ’Tintin: Enhjørningens hemmelighed’ nærmer sig langsomt men sikkert.

Nu er de første billeder fra animationsfilmen ude, og selvom de ikke afslører hovedpersonens ansigt, siger de noget om filmens tone, og hvad vi kan forvente af en moderne Tintin-film.

’Tintin og Hajsøen’ fra 1972 er det helt sikkert ikke, og ikke mindst Kaptajn Haddock ser anderledes dyster ud med Steven Spielberg ved roret.

Vil man vide mere om handlingen, bør man anskaffe sig Hergés tegneserie fra 1942 eller væbne sig med tålmodighed og vente på filmens trailer, der dukker op før eller siden.

Tintin: Enhjørningens hemmelighed har dansk premiere den 27. oktober (også i 3D) og er den første del af en planlagt trilogi.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hildegunstuser/1013868

"Tintin er trådt ud af sine karikerede og stive klæder og bliver vækket til live i filmen. I hvert fald i det ydre. Det indre kniber det med og har nok altid gjort det. Tintin er simpelthen ikke en specielt interessant drengemand og helt." (Nanna Frank Rasmussen)

larsuser/470208

Tintin i god kvalitet, men den stinker sikkert af politisk korrekthed ikke noget med at fordærve børn med bande ord og whisky, jeg bliver sku så træt for fanden

Hildegunstuser/1013868

Fuldstændig enig det kan kun være selvfede rotter tilbage på den synkende skude

Tinauser/12373

Tintin... Goooooood... Spielberg..... Gooooooooooooood. Peter Jackson..... Gooooood.... Det lugter af succes... Jeg glæder mig

Georgine

Splitte mine bramsejl ... det bliver for vildt, figurerne er super godt lavet. Jeg havde frygtet at Tin Tin ville blive filmatiseret med levende skuespillere. Jeg kender ingen i verden, der ville kunne ligne godt nok, og så ville det hele være ødelagt lige som i Asterix.

Larsuser/469356

Vedrørende din kommentar om, at der næpper bliver en sequel, så kommer der jo to yderligere film, så jo, der kommer en sequel. Læs eventuelt artiklen.

Larsuser/469356

De mange der klager over, at det ikke var rigtige skuespillere, burde have lavet bare en enkelt søgning. Det har da ALTID været sikkert, at det skulle være 3D-animation med rigtige skuespillere - hvor alt skuespil og bevægelser er foretaget af skuespillere af kød og blod.

Kan det komme som den helt store overraskelse? Åbenbart...

louiseuser/186629

Den er lavet ligesom avatar hvor skuespillerne filmes i dragter og instruktøren kan se dem på sin skærm som animerede figurer i de rigtige baggrunde. Ud fra det er den jo lavet med rigtige skuespillere det er da i hvert fald ikke som traditionel animation. :)

Andersuser/37928

Skørt at filmens titel bliver "Enhjørningens hemlighed" og billederne er fra historien "Krappen med de gyldne klør". Her møder Tintin for første gang den temligt fordrukne Haddock. Det tyder på at man har skrevet adskillige albums sammen for at lave filmen. Sandsynligvis de to ovennævnte og efterfølgeren "Rackham den rødes skat" Problemet er nok at de enkelte albums er for spinkle til at fylde en 120 min. film. Det udelukker de albums som ikke ligger direkte i fortsættelse af hinanden, kan blive til film i fremtiden.

rene

havde også fået opfattelsen at det var med rigtig skuespiller

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 timer siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

5 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden

Aktive debatter