Cookie- og Privatlivspolitik
Zac Efron-film aflyses

Zac Efron-film aflyses

'Charlie St. Cloud' kommer ikke i de danske biografer

Stem op!
11
Stem ned!
-26
(reset)
High School Musical-fans må vente forgæves på den danske biografpremiere på Charlie St. Cloud med Zac Efron.

Filmen om en ung dreng, der mister sin lillebror og selv dør for et kort øjeblik efter en tragisk bilulykke, skulle have haft dansk biografpremiere til december, men udgives nu i stedet direkte på dvd.

Hvad siger I, er det et tab for det danske biografpublikum?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michaela

Ville godt have set den i biografen på storskærm.
Har netop lige set at filmen går ovre i London, i sidste uge, så havde faktisk set frem til at se den herhjemme. Men jeg kan sagtens vente til den kommer på dvd.
-Men ærgeligt for landets biografer som lige kunne have tjent gode penge, og især på teenage-tøserne :D .

ChazzleBedazzle

Jeg havde glædet mig til filmen, da jeg synes, at bogen er fantastisk... Og jeg har glædet mig i lang tid... Jeg synes, at det er ærgerligt, at den ikke kommer i biografen... Bevares, jeg skal nok få den set - det ER bare noget andet at se den i biografen... Og det må jeg nu gå glip af...

Jeg vil glæde mig til at se, hvad Zac kan tilføre rollen som Charlie. Han er overhovedet ikke, som jeg forestiller mig, at Charlie skal se ud, men jeg vil se den med et åbent sind... Det er ærgerligt, når folk lader deres fordomme overfor en skuespiller forhindre dem i at se en film... Især en film med en så fængslende og på nogle måder grænsesøgende historie som denne...

Det er muligt, at jeg bliver skuffet, men at bogen er god, kan ingen tage fra mig... Så til jer der ikke vil se filmen, læs bogen!

Så vil jeg i mellemtiden blive ved med at ærgre mig over, at filmen ikke bliver vist, hvor den ses bedst...

Metteuser/591109

Hvis de ikke vil have mig i biografen, men bare vil lade mig bruge mine penge i en butik når jeg køber filmen istedet, så er det da deres tab.
Jeg ville have set den i biografen for ikke at skulle vente, men det er jo ikke en film der taber noget ved at komme fra det store lærred til tv-skærmen.
Jeg kan så bare ikke se hvad det er de forventer jeg skal se istedet for.
Desuden synes jeg det var virkelig dårlig stil at den først kom i biografen til december, eftersom den kom i biffen i USA i sommers. så når der alligevel er gået så længe er det vel fint nok. men det er da deres tab.
synes de skulle have været på med at vise den i biffen i sommers...

Maria

Den ville jeg gerne have haft set i biografen :( øv...

Anna

Har set traileren til denne her, og synes faktisk at den så rimelig spændende ud sådan umiddelbart. Er lidt ked af alle de highschool-musical-fordomme der synes at komme til udtryk - sjovt nok virker det som om at alle der har en mening om hvor dårlige de er også har siddet og set dem, hvilket ikke giver særlig meget mening i mit hoved.
Men den har vel ikke indbragt det forventede i USA.
Synes for øvrigt der er mange film der er betydeligt dårligere end hvad denne her lader til at være (denne lader nemlig til at være meget god) der slipper gennem nåleøjet og lander i biografen. For eksempel Piranha 3D, The Bounty Hunter, Marmaduke osv - har ikke set nogle af disse film - men behøver det virkelig heller ikke!

Christian

Kan_ikke_udstå_spasseren!

Beate

Jeg siger bare tak, for jeg kan altså heller ikke lige snubbe Zac Efron.
lt det det Hihg School Musical crab er sgu ikke lige mig (Hader det).
så jeg er sgu lige glad med lille zac her, desuden piger så er han optaget;)(Jeg dømmer ingen)

Laurauser/478094

@kashif:
1. Det hedder 3D (tre-D) og ikke 3.D (tredje-D)
2. "fucking"? Hvor gammel er du?
3. Hvis 3D giver dig ondt i hovedet, ville jeg foreslå du undlod at se film i 3D - det er ikke for alle (prøv at få dit syn tjekket).
...no offense.

Cecilie

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

Roqaya

Det er det bedste der er sket!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

8 timer siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

18 timer siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

19 timer siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

23 timer siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

3 dage siden

Aktive debatter