Cookie- og Privatlivspolitik
'Transformers 3' får ny titel

'Transformers 3' får ny titel

Den Megan Fox-løse film skal hedde …

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)
If. Transformers fansitet TFW2005.com får Michael Bays tredje robot-ekstravaganza den Pink Floyd-klingende titel: Transformers: The Dark of The Moon.

Titlen stemmer overens med en Transformers-bog, hvori The Autobots forrådes, og The Decepticons invaderer kloden.

Frasen ”The Dark of The Moon” henviser normalt til de tre dage i en månecyklus, der kommer direkte efter en nymåne, og det tidspunkt hvor månen er fuldstændig fraværende på nattehimlen.

Dermed virker titlen passende på rygterne om, at filmen bliver endnu mørkere end de to første film … og her hentyder vi ikke kun til fraværet af Frk. Megan Fox.

’Transformers: The Dark of The Moon’ er planlagt til at få premiere i sommeren 2011.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Glenuser/262802

Det er jo ikke hende filmene skal handle om, det kan ikke passe at rigtige fans af transformer skal sidder og se hende slæbe sig igennem filmen med en middel præstation, det er transformerne der skulle have hovedrollen, men det er blevet reduceret til biroller, eller komiske indslag.

Lasse dit argument lugter af folkeskole klasse, og giver ingen mening, hvis du ville true min seksualitet med en homoseksuel kommentar er du gået galt i byen, jeg giver min mening om hendes evner som skuespiller, ikke om hun er kvinde, smuk eller andet, så ja heller en erfaren skuespiller som Brad end hende.
Og hun trækker ikke folk ind af sig selv, hendes seneste film har ikke fået en god med fart. "Jennifer's Body" mener faktisk ikke den har været herhjemme.

Desuden bliver det nok en tideligere undertøjs model der afløser hende, Rosie Huntington-Whiteley, så du skal nok blive underholdt.
Men imens deler jeg min mening med mange andre

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/escape-to-the-movies/936-Jen...

Lasseuser/231871

Jaja, kan høre på Glen, at han hellere vil have Brad Pitt med, men nu er vi nogle fyre, der faktisk er til kvinder, dermed sagt, findes der ingen der passer bedere til rollen, end Megan Fox, hun trækker både publikum til og jeg syntes nu heller ikke hendes skuespiller egenskaber fejler noget.

- Og så sid du dig hellere ned. se nogle gamle danske film og lad være med at se de nye transformeres, jeg vil personligt glæde mig til at se filmen, men være skuffet over fraværet af Megan Fox.

Megan fox og Shia LaBeouf, spiller utroligt godt sammen, efter MIN mening.

Jonas

Kan godt følge snakken om at Megan Fox ikke er en specielt god skuespiller, men syntes stadig det virker åndsvagt bare at smide en af hovedrollerne ud. Frk. Fox gik efter at have skændtes med Michael Bay. Hvis de skændtes må de jo også have haft et dårligt "kollegaforhold", hvilket kunne have noget med en ringe skuespillerprestation at gøre. Hvis skuespilleren desideret hader instruktøren er det da ikke så sært at skuespillet bliver ringere.

Glenuser/262802

det var da på tide den talent løse Megan Fox kom ud af filmen, hun er godt nok ikke god til en sci-fi film, nu mangler vi bare at Bay også bliver smidt væk sådan han ikke kan ødelægge flere transformer film for os fans, de er blevet dårligere og dårligere......
Lidt ligesom G.I joe man kan ikke genkende sine barndoms serie mere, fordi det er folk som aldrig selv har været fans der står for at lave filmene, gid hollywood stoppede med at slagte alt til det ukendelige, bare for at lave dem mainstreet, hvofor lave en middel god film som nogle bruge lidt på når man kunne lave en super film hvor få brugte mere, så ville de blive kult med tiden, og ind tjene penge i mere end deres første månede.

Madsuser/538986

Nej nej da? hva sker der?
hvorfor skal megan fox ikke være med?
Hun gør filmen så meget bedre!; Action med kæmpe robotter. Og verdens hotteste kvinde!. dobbelt op på ++ .
er skuffet, :/
Men skal selvf se den

Charlotte

Glæder mig MEGET!

Nogenuser/12232

ingen megan fox?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

1 dag siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

2 dage siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

3 dage siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

4 dage siden