Cookie- og Privatlivspolitik
Skal James Cameron instruere Angelina Jolie?

Skal James Cameron instruere Angelina Jolie?

Avatar-instruktøren tilbudt ‘Cleopatra’

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
James Cameron  er blevet håndplukket som favorit-instruktør til storfilmen, ’Cleopatra’.

Sony, der laver filmen, bejler til succes-instruktøren, der er i gang med forberedelserne på fortsættelsen til Avatar.

’Cleopatra’ er et oplagt prestige-projekt, da selveste Angelina Jolie er udvalgt til titelrollen, og manuskriptforfatteren Brian Helgeland (Mystic River) skal sørge for den røde tråd.

Cameron er ingen amatør, når det kommer til store episke værker og han har en svaghed for de stærke kvinderoller … så selvom Sony måske ikke scorer verdens mest succesfulde instruktør, giver forsøget god mening.

’Cleopatra’ er planlagt til at få premiere i 2013... med eller uden Cameron.  
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kristianuser/186696

filmselskabet.. i det her tilfælde Sony, tænker på én ting og kun én ting $$$... og den film kommer til at tjene en milliard, selvom det sikkert bliver det værste lort

Anonymuser/0

Jeg vil tillade mig at være stærkt skeptisk....af flere grunde:

a) Angelina er en god skuespiller, selv om hun i flere film er decideret dårlig (jf. Alexander) eller overspiller så det står ud af ørene (jf. Changeling). Cleopatra er som historie en gennemtygget skosål. Den eneste grund til, at hun skal spille hovedrollen (er det et fakta?) er, at man satser på et udstyrsstykke, hvor historien går tabt i for lækre skuespillere, kæmpe kulisser, uoverskuelige kampscener og oscarpotentiale kostumer jf. Alexander, Troja og Clash of the Titans.

b) Hvorfor overhovedet lave en Cleopatrafilm?
"Rome" havde en excellent historie om hende. Den kvindelige skuespiller (som jeg ikke kan huske hvad hedder) var perfekt. Hun er ikke den overjordiske dejlighed, som historien gør hende til, men en forførisk sirene med noget mellem ørerne og som hypnotiserer nogle af verdenshistoriens mest magtfulde mænd. Desuden er der filmen fra 60'erne, som nok var flot at se på men fik filmselskabet til at gå konkurs (store kulisser, flotte kostumer osv), foruden tv-serien om hende.
Med mindre man virkelig vil fortælle en historie og ikke bare lade filmen være en "hey-vi-har-ubegrænset-budget-og-Angelina-i-vores-garn"-film, så er det ikke en, jeg vil sætte mine penge på.

c) James Cameron? Åh gud! Filmen vil drukne i effekter og klichéer. Hvorfor ikke lade instruktører som François Ozon, Jane Champion få fingrene i den, eller et vildt forslag; hvad med Clint Eastwood? Han har da lavet intelligente film, som både mænd og kvinder kan holde ud at se på.
Fælles for de nævnte instruktører er, at de er interesseret i persontegninger og ikke hvor mange effekter, de kan sovse en film ind i.

Jeg spår: Filmen vil ende med at være smuk lagkage, proppet med tomme kalorie, som man bagefter sige til sig selv "var det det" om og efter en uge vil den være glemt.

Emma

Jeg er helt enig. Denne genre er mere i hans boldgade.

Johan

Ridley Scott. Ja, bare kald mig uopfindsom, men er han ikke den mest oplagte til sådanne en filmmatisering? Ret mig, hvis jeg tager fejl.

Malli

Det kan kun blive godt.. :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

1 dag siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

2 dage siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

3 dage siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

4 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

1 uge siden