Cookie- og Privatlivspolitik
Ny stor Batman-rolle

Ny stor Batman-rolle

Inception-stjernen Tom Hardy med i ’Batman 3’

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
If. Deadline har Christopher Nolan rekrutteret en af sine Inception-skuespillere, Tom Hardy, til en stor rolle i den kommende Batman 3.

Hardy har allerede med filmene Bronson og Inception bevist, at han magter karakterskuespillerens kamæleon-agtige skiftte mellem roller.

Warner Bros. har endnu ikke meldt ud, hvem Hardy skal spille … så vi aner ikke, om det overhovedet er en skurkerolle.

Men ja, vi på redaktionen tænker på The Riddler alias Gækkeren!

I fremtiden kan vi bl.a. se frem til at opleve Hardy i genindspilningen af BBC-krimien ’Tinker, Tailor, Soldier, Spy’ og genlanceringen af ’Mad Max’.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernille K

Han kunne godt være castet som Bane, siden han er lidt stor i den (muskuløs). Bane er også rimelig relevant som surk, siden han er den eneste, der nogensinde har "broken the Bat", da han brækkede Batmans ryg i tegneserien. Ved dog ikke, om Nolan har tænkt sig, at skurken skal være så fanden-i-voldsk :)

Anonymuser/0

men jeg holder stadig på, at Sharlto Copley vil være den mest perfekte: Skingrende skør og genial på samme tid, og vil gå til rollen med samme iver, som han gjorde med Murdock-rollen.

Sharlto, ingen andre end ham!

Anonymuser/0

Nu begynder det langsomt at gå for sig! Tom Hardy er supergod, men jeg er 90% sikker på at han IKKE skal spille The Riddler. Folkene bag filmen ved godt hvor meget spænding der er omkring hvem hovedskurken bliver og hvem der skal spille den, så de vil sikkert gøre meget for at holde det tæt i lang tid (ligesom de gjode med Heath Ledger i sin tid). Desuden passer han ikke til den rolle. JEG tror måske at han er castet til Black Mask, eller endnu bedre, Hush. Hush ville være perfekt, fordi hans alter-ego Tommy Elliot har en rigtig godt venskab med Bruce Wayne. Det kunne være et superfedt sideplot. Den rolle ville Hardy være perfekt til. Hvis The Riddler skal være hovedskurk (please, please, please!) kan jeg ikke se andre end Jospeh Gordon-Levitt til den rolle. Ligeglad hvor meget han ligner Heath, han ville naile den rolle!

Bunnykill

Tom hardy er bare for cool, fuldsting geniale i Bronson og superfrisk i Inception. Det er slimpedhen guld det her JA

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter