Cookie- og Privatlivspolitik
Hobbitten er fundet

Hobbitten er fundet

Martin Freeman skal spille Bilbo Baggins

Stem op!
24
Stem ned!
-1
(reset)
New Line og Warner Bros. har nu offentliggjort, at Martin Freeman skal spille Bilbo Baggins i Hobbitten - del 1 og 'Hobbitten - del 2'.

Peter Jackson udtaler:
På trods af alle spekulationerne, har der altid kun været én Bilbo Baggins for os. Det sker få gange i ens karriere, at man finder en skuespiller, som er født til én bestemt rolle. Dette var sagen med Martin. Han er intelligent, sjov, overraskende og modig – præcis som Bilbo. Og jeg er utrolig stolt over at kunne annoncere, at han er vores Hobbit”.

Britiske Martin Freeman er primært kendt for sin rolle i tv-serien 'The Office', men har også spillet med i film som Love Actually og The Hitchhiker's Guide to the Galaxy.

Udover Freeman har Richard Armitage, der snart er aktuel i Captain America: The First Avenger, fået rollen som Thorin Oakenshield, lederen af den flok af dværge, der skal bekæmpe dragen Smaug.

Et stort hold af rimelig ukendte skuespillere er samtidig blevet bekendtgjort til følgende roller:

Aidan Turner - Kili
Rob Kazinsky - Fili
Graham McTavish - Dwalin
John Callen - Oin
Stephen Hunter - Bombur
Mark Hadlow - Dori
Peter Hambleton - Gloin

Større stjerner som Stephen Fry, Saoirse Ronan og Bill Nighy er alle med i kapløbet om andre centrale roller, mens Ian McKellen (Gandalf) og Andy Serkis (Gollum) stadig mangler at skrive under på en kontrakt … men de to er vist uerstattelige.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikroloususer/10099

Det lyder som nogle ganske fine valg!

Som én også nævner, kunne det naturligvis være oplagt at vælge Ian Holm som Bilbo - men jeg har nu lige slået ham op, og han er fra år 1931!
Det er noget af et eventyr, som Mr. Ian Holm så skal ud på, og som jeg tvivler en 79 årig har lyst til at være med i.
Derfor er det nok med vilje, at de ikke har valgt ham. Hobbittens filmatisering varer trods alt også mere end 2 måneder ;)

Martin Freeman ligner sgu også en ægte hobbit! Det må man gi' ham!

jesperuser/377587

det er et rigtigt godt valg og glæder mig helt vil

AndMc

Supergodt valg.

Glæder mig vildt til at Hr. Jackson får afklaret det med fagforeningerne i New Zealand så han kan få skudt de to film...

Jonas

ian holm er 79 så synes ikke han ville passe som en ung bilbo, så martin freeman lyder som en god idé. han spiller godt i the office

Anonymuser/0

Husker svagt, at min hippi-dansklærer læste Hobitten højt for os i 1. eller 2. klasse...og skræmte livet af mig (kæmpeedderkopper og andet ondskab er altså skræmmende for en 7-8 årig, nåh!). Men til selve nyheden:
Godt valg, har set ham i Sherlock og Hitch Hikers Guide to the Galaxy og det er stort set det, men det har fået mig overbevist - han er et rigtig godt valg både talent og udseendemæssigt.
Mht. resten af castet: Nu er IMDB.com ikke verdens hurtigste til at opdatere med nyheder, så jeg vil anbefale aintitcool.com - de har en god præsentation af castet.
Og her bliver jeg nød til at indskyde: Jeg velsigner og tilbeder den caster der har hyret Richard Armitage og Aidan Turner! Tak for det, tak, tak, tak (Nu håber jeg bare, at de ikke bliver maskeret i en ukendelighed). RA kendes fra Robin Hood, Spooks og det romantiske periodedrama North & South (NEJ, ikke den om borgerkrigen, en anden historie). AT kendes så vidt vides ikke af særligt mange danskere, med mindre man har været så heldig, at opdage den überfede vampyr-vareulv-spøgelsesserie fra BBC "Being Human" på enten en af Sveriges eller Norges kanaler. Den findes også på YouTube. Og inden nogen kaster op over ordet vampyr, så se serien først. Og de fleste kvinder vil forstå hvorfor jeg har svært ved at skjule min fascination af AT :-).

TolkienFreakuser/43052

Jeg synes det er en fejl at de ikke valgt Ian Holm til at spille Bilbo igen, men Martin Freeman kan måske godt klare det. Synes bare det skulle være Ian Holm som skulle have rollen igen, således at det er den samme der spiller bilbo i hobbitten som det er i Ringenes Herre.

FIlmgnu

det vigtigste lige nu er at Ian Mckellen og Andy Serkis skriver under, ellers har jeg svært ved at se denne film blive andet end et flop!

BT

Jeg tror, han vil blive en god Bilbo :) Han gør det thihvertifald ret godt i Hitchhikers Guide to the Galaxy!

Jonasuser/288941

I mit hoved har jeg altid set ham som Bilbo :D
Tænkte faktisk på det da jeg så "Hitch Hikers Guide to the Galaxy", ham der ligner en god hobit :D

Nina

Martin Freeman som Bilbo er et rigtig godt valg! ... glæder mig så meget til den kommer ud

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

13 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter