Cookie- og Privatlivspolitik
'Bourne 4' uden Jason Bourne

'Bourne 4' uden Jason Bourne

'The Bourne Legacy' får ny hovedkarakter

Stem op!
2
Stem ned!
-29
(reset)
Den kommende fjerde film om superagenten Jason Bourne, 'The Bourne Legacy', bliver helt sikkert uden Matt Damon.

Nyheden, som længe har været blot et rygte, er nu blevet bekræftet.

Men for alle de vrede Bourne-fans derude, kan vi "berolige" jer med, at Damon ikke erstattes som Jason Bourne … Bourne er slet ikke med i filmen!

If. instruktøren Tony Gilroy følger ‘The Bourne Legacy’ op på de tre første film, The Bourne Identity, The Bourne Supremacy og The Bourne Ultimatum:

Det er ikke et reboot, men et nyt kapitel. Bourne er ikke med i filmen, men han er i live. Der er ingen erstatning for Matt Damon, der kommer bare en helt ny helt i stedet”, lyder udmeldingen.

Så er spørgsmålet bare: Kan Bourne-filmene overleve uden Jason Bourne?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

jacob

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Tim

Filmen er ikke det samme vis Matt Damon ikke er med, han har spillet rigtig godt på de sidste tre film, det skal sgu ikke stoppe her med Matt Damon i hovedrollen Jason Bourne, for så er filmene lort hvis han ikke er med men nu er det forsent at få ham i hovedrollen som Bourne, 5 skal han være med i. Det er altså ikke det samme uden ham. Og jeg som havde glædet mig til 4 og så er han ikke med:( LORT LORT LORT

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
thomas

det er sku lidt træls når man syntes at de andre var fucking gode, og så den Bourne Legacy er uden matt damon som spillede rigtig godt i de andre film =/

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Patriciauser/723929

Bourne er ikke Jason Bourne uden Matt Damon.....
Og hvis der alligevel skal være en ny helt, så hvorfor så kalde film Bourne, når det ikke er en Bourne film...

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Kasper Dahl Nicolajsen

Det kan man på absolut ingen måder! Bourne filmene er uden tvivl nogen af de mest geniale film, der findes inden for actiongenren, og det er uden tvivl Matt Damons glansrolle! 3'eren ender også perfekt, og som man plejer at sige "if it aint broke, don't fix it". Lad hellere filmene stå som 3 virkelig gode film, i stedet for at pille ved handlingen, bare for at tjene flere penge, den går sgu ikke! Men heldigvis går det værken ud over Bourne, Damon eller Greengrass, for ingen af dem er med i projektet! :D

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Aggie

No Bourne - no way! Det er ikke en film som jeg har lyst til at se, Damon er fantastisk som Bourne og den der bærer filmene igennem med godt skuespil.

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
Koonzey

ser frem til at se hvordan de får det hele til at hænge sammen.. at der er en ny hovedperson skulle ikke være en hindring for at lave en fed film i det univers. håber dog at der kommer en del henvisninger til Jason Bourne, uden alt for mange genbrug fra tidligere film..

glæder mig til at se resultatet

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Anne-Sofieuser/7860

Jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg synes idéen er forholdsvis god... Jeg har aldrig været en fan af filmene, men det er mest fordi jeg holder utrolig meget af bøgerne.
meeen... må dog også indrømme, at det nok ikke kommer til at gå godt som en aktionfilm.
Jeg er enig med karina i, at det kun er 007, der kan håndtere en hovedpersons-udskiftning :)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Karina

Dette koncept er en fejltagelse fra starten af. Bourne filmene er ikke blevet det de er pga. handlingen alene. Det er skuespillerne som har vundet vores respekt og interesse, så en film uden Damon vil ikke blive nogen succes. Generelt er der kun en film der kan tåle at få skifte hovedrollen ud og det er James Bond 007 og selv her er der stadig vrede fans hvergang en ny skuespiller skal indtage rollen som vores alles helt 007. At fjerne rollen helt vil ikke gøre det letter for fans at acceptere. Der med ikke sagt at filmen ikke vil have en super handling og skuespillerne ville gøre et godt stykke arbejde men jeg bliver væk af denne grund da jeg ved filmen vil irritere mig for meget til at jeg ville kunne bedømme den objektivt.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Lykkebo

Hvad er ideen dog med at lave en Bourne 4, hvis Bourne ikke selv er med i filmen? Bør man ikke kalde den noget andet så.. Åndssvagt !

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Jagten efter det næste kapitel i Indiana Jones serien har være længe undervejs og endelig er den her.

33 minutter siden
rene

så er det slut for mig med at give penge for at komme ind og se James Bond, jeg er så træt af at alt skal handle om meto, for skal det hele være så

4 timer siden
Christine

Jeg håber virkelig, virkelig meget at Danny Boyle hiver fat i Carte Blanche romanen.

5 timer siden
Nikolaj

Så selvfølgelig forventer jeg ikke, at kvinderne bliver behandlet på samme måde, som mange af de overfladiske bondkvinder fra 60-70-80erne.

6 timer siden
Marianne

Skal Bond så også være ikke-ryger, kun drikke kildevand (af glas - endelig ikke af en plastflaske!), spise øko-laktose-glutenfrit og være veganer?

7 timer siden

Aktive debatter