Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars får repremiere i 3D

Star Wars får repremiere i 3D

Alle seks film genopstår i en galakse nær dig

Stem op!
25
Stem ned!
-5
(reset)
George Lucas planlægger repremiere på alle Star Wars-film i 3D og starter ud med The Phantom Menace i begyndelsen af 2012.

If. instruktøren vil det tage et år at konvertere hver enkelt film til 3D, og Lucas vil selv føre nøje tilsyn med processen, der afsluttes med repremieren på 'Return of the Jedi' i 2017.

Og muligheden for at se Star Wars på et stort lærred med stor lyd er altid velkommen. Spørgsmålet er dog om en klassisk repremiere på de originale versioner (uden opdaterede effekter eller 3D) er at foretrække?

Ligner relanceringen i 3D med andre ord en gevinst for alle fans af lyssværd og TIE fighters, eller lugter det langt væk af Greedo og grådighed?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ottouser/683640

Som kæmpe Star Wars fan vil jeg virkelig elske at få muligheden for at se alle 6 film i biografen igen! Men .. Som de fleste godt ved, er tekologien for konvertering af 2D til 3D ikke specielt god endnu, og derfor er det umuligt at få en kvalitet, som kan hamle op med Avatar. Når det så er sagt, så er George Lucas perfektionist, og derfor håber og tror jeg på, at det endelige resultat bliver fuldstændigt gennemført og mega blæret. Star Wars har jo tidligere sat nye standarder for, hvordan film skal produceres. Hvis det derimod ikke lykkes at få konverteret filmene i en ordentlig kvalitet, ville jeg foretrække, at alle 6 film blev udgivet på Blu-Ray i 2D! Det er højst sandsynligt, fordi George Lucas flere år inden Avatar har snakket om at konvertere de 6 film til 3D, at de ikke er blevet udgivet i 2D på Blu-Ray. Han har simpelthen ventet tålmodigt på, at teknologien var klar til, at han kunne udgive dem i 3D.

Jeg ser virkelig frem til det endelige resultat, may the force be with you! :)

KathLarsen

Jeg kan ikke se det store problem i, at George Lucas sender filmene ud i 3D - og som en har nævnt før, er det jo old news. Jeg tror det bliver super fedt at se filmene i 3D, dog er det en skam, at det er com. 3D, og ikke filmet som 3D. - men det kan man altså ikke gøre en skid ved, og sådan er det.
Jeg glæder mig (:

- May the force be with you, guys :)

Mikauser/608142

Tydeligvis er der ikke mange reelle Star Wars-fans, for de ville vide at dette har intet med Avatar-startet 3D-hysteri at gøre.
Lucas rygtede dette første gang for mindst 5 år siden, kort efter RotS fik premiere - og garanteret også før.
Nu er der endelig for alvor hold i rygterne, siden det er officielt. Men fans har vidst det her længe. Det første, jeg tænkte, da Avatar og 3D fik en ny bølge, var netop også, "Så kan Lucas endelig komme igang, for nu er der økonomisk gevinst"; fans har vidst dette ville komme i årevis, det kan ikke betragtes som en nyhed.

Line FS

Hvad med heller snart at lave VIDERE på serien i stedet for!!!
Helt ærgelig! Jeg hader det 3D halløj, det er jo intet værd!! - 2D er meget bedre!!!! Og det er da for åndssvagt at lave en film om til 3D, når den oprindeligt ikke er lavet til 3D!
- Men men! My, jeg ville elske at se Star Wars endnu en gang i en stor biograf!! Wow! - Men 3D? - det gider jeg sgu ikke!

since84user/12622

Det bliver jo aldrig rigtig 3D, eftersom at de er optaget i 2D.
Grådigheden kender ingen grænser.
Er efterhånden godt og grundigt træt af det 3D hysteri.

Torkiluser/409365

Bliver de vist i 2 D i udvalgte biografer?

Jungnessuser/17122

Som stor Star Wars fan (ep. 4-6) er det sgu ikke noget jeg rykker på det her. Lucas er sgu en hat, det er sgu svært at fatte at en mand som engang var så genial bare falder dybere og dybere. Først med ep. 1-3 og nu det åndsvage børne RealD. Ufatteligt.

SMOjr

Jeg har det lidt blandet med den her nyhed.. På den ene side er det helt vildt fedt at vi får chancen for at se Star Wars filmene igen på det store lærred! Men på den anden side.. Repremiere i 3D?! De skal passe på med at pille for meget ved filmene, især de originale. Det er jo film historie!
Heldigvis er Lucas der til at tilse helle processen, så der er en kvalitets garanti. Men alligevel.. bare genudgiv dem uden 3D, og helst allesammen på en gang så man kan tage et Star Wars-maraton! Det virker også ret vildt med at vente til 2017 før man har oplevet dem allesammen igen på det store lærred..

Christian

Altså det er jo altid fedt at se (især 4-6) på det store lærrede igen. Og i en digital udgave i 3d er heller ikke ringe...

men jeg ville måske også helst se de oprindelige, men bare det at man kan se dem igen bliver da fedt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 timer siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

14 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden

Aktive debatter