Cookie- og Privatlivspolitik
'Bond 23' og 'Hobbitten' er reddet!

'Bond 23' og 'Hobbitten' er reddet!

Filmselskabet MGM har fået økonomisk førstehjælp

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)
Filmselskabet MGM har nu længe været i så store pengemæssige problemer, at produktionen af store samt prestigefyldte film som 'Bond 23' og Hobbitten er blevet udsat på ubestemt tid.

Nu er der atter håb forude. Produktionsselskabet Spyglass Entertainment er nemlig tæt på at lukke en aftale om at overtage driften af det legendariske selskab.

Spyglass er kendt for film som ’G.I. Joe’, ’Star Trek’ og ’Den sjette sans’, og ifølge Wall Street Journal slog Spyglass det succesfulde filmselskab Warner Bros. (The Dark Knight, Harry Potter) i kampen om at overtage MGM’s gigantiske gæld.

Med den nye aftale i hånden kan de to længeventede film ’Bond 23’ og ’Hobbitten’ formentlig snart komme tilbage under udvikling.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
knuduser/449090

ja vi må håbe at der snart er gang i en men det skal være lavet sådan at det ikke går hen at det bliver random shooting men kan man nå en film til 2012 er det 50 år siden at dr no så dagens lys og bond må åbne sig lidt og ikke være sur det er ikke smart han må se mere connery bare lidt åbne sig mere bond collector on dannemark knud

Martinuser/568686

Om det så bliver Warner Brothers eller Spyglass er for mig fuldstændigt ligegyldigt.
Vi skal have en ordentlig instruktør på de Bond film hvis serien skal reddes, og jeg kan kun se en der ville kunne yde den førstehjælp der er behov for.
Christopher Nolan!!!! han er instrueret Memento, Insomnia, Batman Begins, The Prestige, The Dark Knight og dette års bedste film Inception + han kommer til at instruere den næste Batmanfilm.

Thorbjørnuser/841892

Overskriften er måske en anelse misvisende, men hvis du læser det nederste af artiklen, så kan du se at der er to firmaer der har prøvet at overbyde hinanden for at overtage, så vi kan heldigvis være rimelig sikre på at handlen kommer i hus på den ene eller den anden måde :) 2 meget lovende film er tilbage på sporet igen, det er bare dejligt :D

Henriette69

og kæmpe glæde hvis det lykkes :D

IM STEPH

Så håber jeg den næste bond bliver mere Bond og ikke random shooting.

Anders

Super god nyhed med hensyn til Hobitten. Men prøv lige til næste gang at undgå, at udvide overskrifter der kun er Ekstrabladet værdig; "er reddet" ville betyde, at selskabet ikke blot var "tæt" på at lukke en aftale, men at aftalen rent faktisk var lukket.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

15 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

16 timer siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

5 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden

Aktive debatter