Biografklub Danmark sæson 2010-2011

I år får du 10 film til halv pris - se programmet
Susanne Biers 'Hævnen' er en af de film, du kan se til halv pris
(© Per Arnesen)
Så er sæsonens Biografklub Danmark-program på gaden. Og ud over de sædvanlige syv film til halv pris, får du tre danske film oveni.

Det tilføjede, nye program hedder Den Danske Filmpakke, og de tre film får du også til halv pris.

1. Hævnen (d. 26. august 2010)
Susanne Biers film om en svensk læge, der tager hjem fra Afrika til Danmark for at genoprette forhold til sin svigtede familie. Med Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Ulrich Thomsen.

2. Wall Street: Money Never Sleeps (d. 30. september 2010)
Michael Douglas vender tilbage i rollen som finansmanden Gordon Gekko, som han udødeliggjorde i 'Wall Street' fra 1987. Denne gang får han en ny protegé i skikkelse af Shia LeBeouf.

3. Spis bed elsk (d. 11. november 2010)
Romantisk komedie med Julia Roberts som en kvinde, der opdager, at hendes liv ikke er gået i den retning, hun ville have. Derfor tager hun på en jordomrejse.

4. Alt hvad du har (d. 13. januar 2011)
Instruktøren bag 'Det blir' ikke bedre' står bag denne komedie med Jack Nicholson, Reese Witherspoon, Owen Wilson og Paul Rudd. Filmen er et trekantsdrama, der udspiller sig mellem en kvinde og to vidt forskellige mænd.

5. SuperClásico (d. 17. marts 2011)
Ole Christian Madsens (Flammen og Citronen) kommende film har Anders W. Berthelsen i hovedrollen som en mand, der er på fallittens rand, og hvis kone (Paprika Steen) er løbet med stjernespilleren Juan Diaz (Jamie Morton).

6. Maos sidste danser (d. 28. april 2011)
Amerikansk-kinesisk drama af manden bag 'Driving Miss Daisy' om en ung kineser, der sendes i en umenneskelig trænignslejr for at danse ballet. Men da han får chancen for at komme til USA, åbner der sig en helt ny verden.

7. Det stærke køn - We Want Sex (d. 9. juni 2011)
Autentisk drama om en række kvindelige arbejdere, der i England i 1968 strejker mod Ford-fabrikken på grund af de ulige vilkår mellem kønnene. Sally Hawkins fra Happy-Go-Lucky spiller hovedrollen.

Den Danske Filmpakke (er inkluderet i medlemskabet)

1. En familie (d. 24. februar 2011)
Pernille Fischer Christensen er allerede blevet prisbelønnet for dette familiedrama om en kvinde (Lena Maria Christensen), der får et rigtig godt jobtilbud i New York. Men da hendes far (Jesper Christensen) bliver syg, må hun vælge mellem karriere og familie.

2. Juan (d. 7. april 2011)
Operachef i Det Kongelige Teater, Kasper Holten, spillefilmsdebuterer som instruktør på filmatiseringen af operaen 'Don Giovanni' af Mozart. Tiden er dog rykket fra 1787 til nutiden.

3. Rosa Morena (d. 12. maj 2011)
Den homoseksuelle Thomas (Anders W. Berthelsen) vil gerne adoptere et barn, men har fået afslag. Så da han hører, at man kan købe et barn i Brasilien, rejser han dertil, men befinder sig snart på kanten af loven.

Biografklub Danmarks hjemmeside kan du læse nærmere om medlemskab og priser.