Cookie- og Privatlivspolitik
10 nye billeder fra 'Harry Potter 7'

10 nye billeder fra 'Harry Potter 7'

Er vi de eneste, der glæder os?

Stem op!
46
Stem ned!
-1
(reset)
Vi tæller ned til premiere på den syvende film om den unge troldmand Harry Potter og hans nemesis Voldemort.

Første del af den opdelte filmatisering af Harry Potter og Dødsregalierne kommer den 18. november i år, så mon ikke det er på tide med et lille billedgalleri?

Her er 10 dugfriske og superflotte billeder fra den film, som ifølge kino.dk’s brugere er årets mest ventede film.Se billedgalleriet her

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michaeluser/598475

Er der nogen der kan fortælle mig om man til en sådan premiere film som denne, skal "ligge i kø" for at købe billetter, eller om det er noget man ordner over telefonen - Hvis man gerne vil til den allerførste premiere.

Oscar

den sidste del lød lidt fanatisk men var også kun 12 år

Oscar

Er vild med bøgerne og den stemning der er i dem, den kommer bare ikke til udtryk i filmene, folk der ikke har læst bøgerne men kun har set filmene, og synes at de er fantastiske, har ret. Filmene er gode bare ikke i forhold. Jeg mener personligt at nogen af filmene ikke burde hedde Harry Potter, da der er cuttet for meget i handlingen. At de laver den sidste i to del synes jeg de burde have gjort noget før. Tror ikke at jeg gider se den. (Har ellers ventet i kø i 16 timer for at købe den sidste bog i London)

Winnie Leth

Jeg har læst alle bøgerne, om og om igen, og derfor skulle jeg da også se filmene da de så udkom på DVD... Jeg kan nu kun bedst lide nr. 3 af bog og af film, men derfor skal jeg da også den den 7ènde og sidste film, selvom jeg er ved at være lidt trætte af filmene...

Juliauser/397029

Jeg glæder mig SINDSYGT meget!!!!!!

NE

.. af at tænke på det snart er slut. Kan sleeet ikk vente på filmen, og slet ikke at de har delt den. Men ja, børger er meget bedre end filmene nogen sinde bliver :)

Ina Bach Lindsman

Hey filmgnu

Var simpelthen lige nødt til at gøre reklame for bøgerne, når nu du ikke har læst dem :o)
Jeg har selv dem alle sammen, og har læst dem så mange gange, at det undre mig at de stadig hænger sammen XD
Filmene er helt fantastiske, jeg får kuldegysninger når jeg ser den seneste trailer...!
MEN, bøgerne er bare bedre, mange flere detajler, meget mere vold og faktisk også mere humor...eller det er i hvert fald min mening ;o)

FIlmgnu

Det er helt ekstremt så meget jeg glæder mig til denne film. Selvom jeg ikke kan bryste mig ved at have læst bøgerne, må jeg sige at filmene har været fantastisk underholdning hele vejen igennem, jeg er faktisk lidt ked af at hisorien snart er omme og håber på at der i fremtiden vil være flere filmatiseringer der strækker sig over mange film, som netop harry potter gør det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring.

15 minutter siden
Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

4 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

4 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

5 timer siden
Kekkeruser/733889
Kekkeruser/733889

Jeg er klar og haft haft hejst lakridspibe siden, at jeg så den første gang <3 ;) :D

7 timer siden

Aktive debatter